Şimdi Ara

Mevcut Sisteme Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk mesajımı ilk konumla beraber atıyorum hayırlı olsun :) Herkese merhabalar

Sistemim Foxconn G41MXE/G41MXE-K , ati hd4330 ‚ 2 gb ddr3 ram ‚ e6800 3‚3ghz işlemci güç kaynagını bilmiyorum kasayı açmadım. :)

Sadece League of Legends kasmasın(en düşük özelliklerde oynuyorum) yani fazla bişe istemiyorum sistemi değiştirmeden en uygun hangi ekran kartını alabilirim

• hd 7770 ve xilence 400w power. vatan indirimi ile 280 tl civarına geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 5 Şubat 2013; 10:55:06 >
  • ddr 3 madem , 2 gb az 4x2 8 gb 1600 mhz li cl9 ramleri vatanda indirimdeyken (haftasonları) 100 liraya alabilirsin , ekran kartının yanında tavsiye ederim
  • Teşekkürler cevaplar için

Arkadaşımda XFX HD5450 ekran kartı varmış bu kartı taksam ek olarak güç kaynagını arttırmam gerekirmi ? güç kaynağına bakamadım (komik gelcek ama kasayı açamadım bi köşesinde oyle bi vida varki çıkmıyo)
  • Hd5450 20-25w gibi bir ihtiyaci var psu sorun etmez heralde ama o vidayi cikar genede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 4300'ın ne kadar w harcadıgı yonunde bi bilginiz varmı
  • Elime bir miktar para geçti ve araştırmalarımla

XILENCE XILENCE XP500 500W 120MM
    SAPPHIRE HD7750 GDDR3 2GB 128Bit
    PATRIOT 8GB(4x2) Signature DDR3 1333MHz CL9 Dual Kit Ram

Bu parçaları düşünüyorum mevcut sisteme sizce uyarmı veya değiştirmem gereken parça varmı ? Birde hd7750 amd chipset ve bi forumda anakartımda sadece nvidia ve ati chipset kullanıldığı yazıyo ne kadar doğru ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SİSTEME HANGİ EKRAN KARTI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ati simdi amd oldu sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen hemen aynı fiyata olan 7770 almanı öneririm. power şuan için fazla ama ileriye dönük işine yarayabilir..
    8gb belleğe gerek yok. 4 gb işini fazlası ile görür. belleğe aldanıp 2gb 7750 alma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.