Şimdi Ara

Metropolis alt yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben 2001 yapımı "metropolis"e alt yazı arıyorum (25.000) arama motorlarında bulamadım Elinde olan ya da link bilen bana özel mesaj atabilir mi?

Ghost in the Shell
  • Dostumwww.divxplanet.com sitesine bakmamışsın sanırım.
    Orada 3 tane Türkçe altyazısı mevcut...
    Ayrıca PM attım...
    "Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
    (Almõra)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLimieL

Merhaba arkadaşlar, ben 2001 yapımı "metropolis"e alt yazı arıyorum (25.000) arama motorlarında bulamadım Elinde olan ya da link bilen bana özel mesaj atabilir mi?

Aşağıdaki link 'te. :)

http://www.divxplanet.com/sub/m/2982/Metoroporisu.html

• saolsun serkahan@ nın dvd sinden den seyrettik mükemmel animeyi
    quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

quote:

Merhaba arkadaşlar, ben 2001 yapımı "metropolis"e alt yazı arıyorum (25.000) arama motorlarında bulamadım Elinde olan ya da link bilen bana özel mesaj atabilir mi?

Aşağıdaki link 'te. :)

http://www.divxplanet.com/sub/m/2982/Metoroporisu.html
    Ryzen 7600X * Inno3d rtx 5070 * Samsung 34 Odyssey OLED G8 * Asus tuf gaming b650m-plus wifi * GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 DDR5 5600MHz CL30 * lian li A3 wood * Kioxia 2TB Exceria Plus G2 * Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 * ROG Strix Scope RX TKL blue switch * ROG gladius III wireless aimpoint * Razer Leviathan V2 * MSI MPG A750GF 750 W. *

• Teşekkür ederim arkadaşlar; ama baktım. Yazmayı unutmuşum benim elimdeki film tek dosya.
    Yani 25 fps 1 cd olması gerek. :( Burda 2cd lik alt yazılar var. İkisinin alt yazılarını tek dosyada toplasam uyar mı acaba?

Ghost in the Shell
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar; ama baktım. Yazmayı unutmuşum benim elimdeki film tek dosya.
    Yani 25 fps 1 cd olması gerek. :( Burda 2cd lik alt yazılar var. İkisinin alt yazılarını tek dosyada toplasam uyar mı acaba?

Biraz uğraştım ama birleştirdim DivxPLANET teki altyazıyı... Bendekine uyum sağladı.. (Kendim Divx 'e çavirmiştim DVD 'den)

http://rapidshare.com/files/50628173/Metropolis__SerkaHAN.srt.html

• quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar; ama baktım. Yazmayı unutmuşum benim elimdeki film tek dosya.

Biraz uğraştım ama birleştirdim DivxPLANET teki altyazıyı... Bendekine uyum sağladı.. (Kendim Divx 'e çavirmiştim DVD 'den)

http://rapidshare.com/files/50628173/Metropolis__SerkaHAN.srt.html

Çok saol, pm attım.

Ghost in the Shell

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.