Şimdi Ara

METRONET Rezilliği..!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar kısaca bir uyarıda bulunucam ben bi hata yaptım güzelim ttneti iptal ettirdim gittim METRONET denilen dandik bir internet saglayıcısı yada saglayamayıcısına geçtim geçen hafta perşembe gününden beri internetim 3 dakikada bir kopuyor cumartesi günü arıza kaydı oluşturdum 48 saatte ilgilenecez dediler ve suan itibari ile 96 saat 4gün oldu ne arayan var ne soran var müşteri hizmetlerine ulasmak mümkün degil ulastıgımdada soruyorum sorunmu var hatlarınızda adamların verdigi ukala cevap '' EVET sorun var cagrı merkezini tasıyoruz oluyor'' interenetim kopuyor arıza kaydı olusturdum diyorum isim soyisim sormadan tamam size geri dönüş saglanıcak diyip telefın suratıma kapatılıyor.

Tek sorun bu olsa gene iyi internet oldugu zamanlarda indirme hızım 100kb'ı geçmiyor

Hemen hemen her ay verdikleri dandik ÇİN malı modem bozuluyor 7 yada 8 aydır kullanıyorm 5 kere modemim bozuldu
    daha neler neler anlatmakla bitmez benden bu metronete geçmeye düşünenlere tavsiye SAKIN SAKIN SAKIN geçmeyin ben bin pişman oldum siz olmayın burda kimseyi karalamak kötülemek gibi bir niyetim yok ama canıma tak dedi burda paylaşmak istedim iyi olsalar emin olun iyi diye herkeze tavsiye ederim ttneti ettigim gibi
    mesela ankarada kullananlardan bazılar memnun olduklarını söylüyolar ama bizim bulundugumuz bölgede yani istanbul hadımköy akpınar konutlarında memnun olan bir kişi yok

• kaç defa dedik burada dostum

ttnet ten şaşmayın

mecbur bunla idare edicez
  • Aldandık işte bi kere fiber dedik fayton çıktı
  • bende ttnet i iptal ettirip metronet i kurdurdum.hafta 1 gün internet oluyor 6 gün olmuyo bide müşteri hizmetlerini arıyorsun,modemi prize yakın bir yere takın filan diyolar.yani diyeceğim:sakın ha metronete bulaşmayın.hiç iyi bir sağlayıcı değil ve müşteri hizmetleri berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlus

bende ttnet i iptal ettirip metronet i kurdurdum.hafta 1 gün internet oluyor 6 gün olmuyo bide müşteri hizmetlerini arıyorsun,modemi prize yakın bir yere takın filan diyolar.yani diyeceğim:sakın ha metronete bulaşmayın.hiç iyi bir sağlayıcı değil ve müşteri hizmetleri berbat

Tabi bide müsteri hizmetlerinin insanı aptal yerine koymasıda cabası
  • müşteri hizmetleri dışında arayabilecegin hiç bir yer yok.ttnet en ezından gidip muhattap oalbilecegin müdürlükleri var yani ttnet biraz daha cazip ama mecburi bir caziplik biizmkisi
  • gel gelelim ttnet diyonuz bu şirket şuan superonline devir oluyor metronetin bütün üyelikleri iptal olacak zaten artık müşteriler superonline kalitesinde hizmet almaya başlayacaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkTelekom Rezilliği
    7 yıl önce açıldı
    Kablonet Nakil Rezilliği
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metronet01

gel gelelim ttnet diyonuz bu şirket şuan superonline devir oluyor metronetin bütün üyelikleri iptal olacak zaten artık müşteriler superonline kalitesinde hizmet almaya başlayacaklar.

Nick mesaj uyumu diyorum ve liyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben espiri olsun diye açtım he hesabı metronetle bi alakam yok ha :D
  • metronet kapandı haberiniz olsun şuan superonline tamamen devir almış bütün çağrı merkezi elemanlarını kavmuşlar işsiz kalmış arkadaşlar benim arkadaşım çalışıyordu oranın çağrı merkezinde. süreçle artık superonline ilgileniyor superonline mahkemeye veren versin adamlar resmen kaçmışlar haberiniz olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.