Şimdi Ara

Metronet Kayseri'de ön talep toplamaya başlamış..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metronet Kayseri'de ön talep toplamaya başlamış arkadaşlar.
    Arkadaşım Talas-Anayurt'ta oturuyor dün toplantı yapıp Metronet'ti tanıtmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_._s -- 11 Mayıs 2011; 11:15:04 >

• arkadaşım metronet fiber getirecekse telekom neden yapmıyor bunu gücümü yok, metronetin referanslarını inceler, kullananlara sorarsanız ne olduğunu anlarsınız, kayseri de faaliyet gösteren rasolnet firması var biz onlara yaptırdık derin araştırmalardan sonra bu firmaya karar kıldık,adamların kayseri de ve antalya da oldukça fazla referansları var ve tereddütsüz referansların numaralarını veriyorlar, arayabilirsiniz sorabilirsiniz diyorlar, biz sadece 7 binadan sorduk ve tereddüt etmeden yaptırdık, çokta menmunuz, 33 daire kullanıyoruz şuan anayurtta, daire başı gelen hızları 6,80 mbitlerde seyrediyor hemde akşam en yoğun saatlerde, ayda ortalama 3,70 tl ödüyoruz sınırsız limitsiz kotasız, geçenlerde bilgisayarı bozuldu komşunun internet arızası olmadığı halde adamlar yarım saat içinde geldi arızayı giderdiler, beş kuruşta para almadılar, bu olay akşam saat 11 de oluyor, şiddetle tavsiye ederim.
  • kardeş ben sadece arkadaşımdan edindiğim kulaktan dolma bilgileri paylaştım daha detaylı bilgi edinince yeniden paylaşım yapacaktım pek araştırma yapmadım ben sadece metronet elektrik üzerinden internet veriyor diye biliyordum demekki başka firmalarda varmış ama rasolneti ilk defa duydum.ben cırgalan beyazşehirde oturuyorum altyapılarını hemen kuruyorlarmı peki siz ne kadar beklediniz?online oyunlarda ping değerleri nasıl?biraz bilgi verebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_._s -- 2 Mayıs 2011; 17:26:30 >
  • evet bizede geldiler talas anayurt a
  • metronet değilmiş sordum arkadaşın dediği rasolnet'miş siz bağlattınızmı?
  • hayır daha bağlatmadık
    dün bizim binaya geldiler kurulum fln ücretsiz diye sözleşmeyi okudum fakat taahhüt süresi yazmıyordu sadece sözleşmeyi fesh eden taraf obone sayısının 36 katı tazminat ödeyeceği yazıyordu yani bizim binada 60 daire var aylık ücret 50 tl desek mesela 36*60=2160 2160*50=108000 tl tazminat ödeyeceği yazıyor kafam karıştı biraz açıkçası

edit: bu arada bize gelen metronet ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir_sahin_38 -- 10 Mayıs 2011; 21:14:30 >
  • biraz araştırdımda tarifeleri saçma geldi tam olarak açıklamada yapmıyorlar neyin ne olduğunu anlamadım bütün binayamı sinyal verilecek pc si olmayan aylık buna paramı ödeyecek anlamadım valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metronet değil ben araştırdım rasolnet
    adreste buhttp://elektrikteninternet.net/
    dandikten bir siteleri var bana pek güvenilir gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_._s

metronet değil ben araştırdım rasolnet

valla hocam bizim binaya gelenler metronet ben görüşmedim ama babam yönetici olduğu için o görüşmüş hatta metronet e ait sözleşme elimizde mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

quote:

valla hocam bizim binaya gelenler metronet ben görüşmedim ama babam yönetici olduğu için o görüşmüş hatta metronet e ait sözleşme elimizde mevcut

metronetse daha güzel bende cırgalan beyazşehir'de oturuyorum umarım burayada getirirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

quote:

metronetse daha güzel bende cırgalan beyazşehir'de oturuyorum umarım burayada getirirler.

ip olayı, port açma vede verdikleri 2 adet net hızı hiçte hoşuma gitmedi

• ip olayı halledilmiş sanırım port açmayıda müşteri hizmetlerini arayıp açtırabiliyorsun tarife konusuda metronet yaygınlaştıkça yeni tarifelerde çıkar.
  • IP olayı nasıl, hala private IP mi veriyorlar yoksa public IP mi veriyorlar.
  • bununla ilgili tam bir bilgim yok metronet ana konuda bazı arkadaşlar yazmış oradan bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_._s -- 11 Mayıs 2011; 12:54:45 >
  • quote:

bununla ilgili tam bir bilgim yok metronet ana konuda bazı arkadaşlar yazmış oradan bakabilirsin.

Orada ki bilgilere göre kullanıcılara private ip veriliyor yani ip adresleri 192.168.x.x, 172.x.x.x, 10.x.x.x gibi oluyor. IP adresleri böyle olduğunda sistem güvenilir olmuyor maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.