Şimdi Ara

metro turizmin yine otobüsü yanmış. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Claudio Marchisio

Asıl soru : Yanan otobuslerin neden hepsi travego? İstisnasiz travego arkadas. Yanan temsa, starliner, setra falan duymadim niye hep travego? Bizim burdaki yerel firmanin da otobusu yandi o da travego. Metro savunuculugu yapmiyoum yanlis anlasilmasin buraya dikkat cekmek istedim.

Bu araç Travego değil, Temsa Safir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metroya biniyoruz çünkü gitmek istediğimiz en ücra yerlere bile metro turizm var. Ya tek firma Metro Turizm yada adı duyulmamış en genci 10 yaşında olan otobüsü olan firmalar mevcut.
    Metroya biniyoruz çünkü iki kere başımıza geldi Ulusoy İstanbul Ankara otobüsü yolda arızalar verdi sürekli durdu. Birinde 1 birinde de bir buçuk saat geç gidebildik.
    Metroya biniyoruz çünkü en çok kullanılan en çok otobüsü olan en çok seferi olan firma.

Hepsiburada.com dan çok şikayet var ama bizim köşedeki bakkal amcadan ise bir iki şikayet var yada hiç yok Bizim köşedeki bakkal amca tam bir müşteri memnuniyeti sağlamış demek gibi bir şey bu.

Metro markası altında onlarca şoför onlarca firma onlarca şahıs kendi adına çalışıyor. Metro Turizmin sorunu bunları yeterince kontrol edememesinde ve kurumsallığını tamamen yerleştirememesinden kaynaklı.

• Ankara - İstanbul biletlerini 3. sınıf anadolu firmalarından 35 TL ye alıyoruz. İnanın metrodan daha güvenliler.
  • Metroyu sevmem de kullanmam da ama şöyle düşünün ülkede 100 tane nilüfer otobüsü varsa 2000 tane metro otobüsü vardır, bu işleri oran yüzdeyle vermek daha mantikli, metronun kaza vs yapma rakamı daha yüksek olacaktır çünkü otobüsü çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

hem her yere seferi var hem de seferleri çok fazla, büyük şehirden büyük şehire gidilmedikçe en metroya söven bile metroya binmek zorunda kalabiliyor

ayrıca bu yanma mevzuları bence firmadan çok otobüs üreticilerinin suçu, özellikle bu yanma mevzusu en çok travegolarda gözükmekte ve bildiğiniz gibi üreticisi mercedes 403 vakasıyla zaten bu konuda sıkıntılı, diğer markalara göre de travegoların gayet dengesiz olduğu da biliniyor, metroyu suçlamadan önce bence suçlanması gereken mercedestir, uçak kazalarında bile bin tane inceleme yapıp kimde hata olduğu anlaşılmadan havayolu şirketi suçlanmazken burada adı çıktı diye metroya saldırmak yanlış, ha ben de imkan varsa metroyu kullanmamaya özen gösteriyorum o ayrı

Yanan otobusun neden yandigini net olarak bilmiyorum ancak eski haberlere dayanarak 10 numara yag vakasi diye dusunuyorum. Mercedes bu otobusu yaptiginda, test ederken deposuna 10 numara yag koyup mu test etmistir sence. Kullanim klavuzunda yazar otobusun ne tur yakit konmasi gerektigi. Sen gider de baska bir sey koyarsan sucu da ureticide bulamazsin. Ucaklara da jet yakiti koyma git biodizel koy, ucak patlasin sucu boeing de veya airbus da bul. Olacak is mi?

10 numara yağ koyulmayan otobüs koymayan firma yok, koymazlarsa batarlar, bunu geçelim

mercedes konusuna gelirsek de 10 numara yağ değil mazotun en kralı konsa da yanan 403 ler satıldı yıllarca, mesele konan yakıt değil aracın yapısıydı, şimdi de ortada sürekli yanan mercedesler var, ülkede iki tane fabrikası ve çok fazla gücü olan da bir mercedes var, medyada en ufak mercedes haberine anında müdahale eden de bir firma bu, bu yüzden metro suçlu mercedes hatasız demek olaya çok pembe bakmaktır, metro firmasını kullanmam kullandırmam ama kimse kusura da bakmasın mercedes özellikle 403 ten bozma travegoların da hiç aşağı kalır yanı yok, sadece yanmaları bir yana aşırı dengesiz olup en ufak denge kaybında hemen yan yatan otobüsler

• Dün Foça dönüşü çiğli organize sanayinin orada çekici üzerinde gördüm otobüsü ölen olmaması büyük mucize.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.