Bildirim
Metro turizm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
muavin kadınsa bunları ona söyle. yada ordaki boş oturan bir bayana sohbet açılır
kim ne derse desin metro <3 _____________________________ -
o yalan genelde bütün firmalarda var. ismail ayaz'dada var lig tv muhabbeti ama yayın yok :D dediğin gibi sadece televizyon var
_____________________________ -
Metroya kötü demiyorum. nereye gidersen hep tercihim metro oluyor. ama internet sitelerinde yazıyorlar wifi var o var bu var vs.. Sonra bakıyorsun otobüste yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Know Your Worth -
Kim ne derse desin Nilüfer <3 _____________________________ Agar.io
DH | 65
Onuye @Support (Destek)

-
Metroyla sapa sağlim gidersen şükret. bide wifi falan diyor yaa allahım
_____________________________ Körfezim Bak İşte Hodri Meydan Her Zaman ki Yerinde .... -
Nerdeyse heryere gidiyorlar ve heryerde şehiriçi servisleri var. Bide iyi davranıyorlar ondandır heralde. Benim sitemim. Wifi yazıyorlar olmuyor. :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Know Your Worth -
5 para etmez bi şirket, mafya
kardeşim Oturduğum yere şehir içi servisi geldiğinden beri metro kullanıyorum. Şuana kadar sorun olmadı inş. olmaz da.
quote:
Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil
En çok sorun yaşanan firma gibi duruyolar ama yinede hep müşteri buluyo bunlar
Ağır mafyalarda ondan hacı. Diğer otobüs firmalarının büyümesini engelliyolar_____________________________ -
O da bişey mi? 2+1 de tekli koltuğa almıştım biletimi. Neyse araç Safir'di . Baktım başka araç koymuşlar yanlış hatırlamıyorsam Neoplan 2+1 . Neyse dedim eyvallah bir aksilik olmuştu otobüs değiştirme hakları var. Bir bindim koltuk numaraları farklı benim tekli koltuk koridor tarafına geçmiş heryer kaymış. Yolculuk işkence oldu onu geçtim adam sevgilisiyle almış yan yana ama sevgilisi bir uçta adam bir uçtaydı isyan etmişti.
Zorunda kalmadıkça binmeyin bindirmeyin. Tek iyi yönü gerçekten çok geniş bir firma her şehre ilçeye vs. götürüyor diğer firmalar gibi bölgesel değil._____________________________ Nobody can interfere everybody's life -
Yıllardır metroyla yolculuk yapıyordum hiçbir sorun çıkmadı ama 1 defa pamukkale rahat hat ile yolculuk yaptım yok böyle rahatlık metrodaki muavinlerin ve kalitenin yerlerde olduğunu anladım.O günden sonra pamukkaleyi tercih ediyorum. _____________________________ -
Kardeşim enteresan birşey olmuş. Kusura bakma okurken güldüm resmen :)
Metronun heryere servis olması çok iyi.
Beni kapının önünde alıp getiriyor :)
metro kurumsal bir firma değil bölgelerde otobüs işletmeleri ile sözleşme usulü çalışıyorlar özellikle doğu ve güneydoğu hatları çok sıkıntılı abartmıyorum ankaradan-gaziantepe yolculuk esnasında muavin sıcak içecek bir yana su bile ikram etmedi su isteyene bastı fırçayı otogara girmiyor yolda indiriyor insanlar ile kavgaya tutuşuyor çok pis ve rezilce hareket edior müşteri hizmetleri felan hikaye ararsın şikayette bulunursun ama o insanlar devam ederler yolcuğun eziyete başladığı yerdir METRO FİRMASI kesinlikle uzak durulmalı dönüş için bindiğimde tam bir saat geç hareket etti herkes çıldırdı tam bir fiyasko metroya binin rezillliğiyle inin.. 

metroya bindiğimden beri telefonuma sürekli lig tvden mesajlar alıyorum reklam amaçlı buda cabası otobüslerde internetten bilet satın alırken wifi var diyor biniyorsunuz yok koltuk arkası ekranlar çalışmıyor lig tv var diyor bunlara artık alıştık 10 numara yağ metro değil.
Bi kere metroya bindim yolda tabelaya çarpmıştık bidaha yanından bile geçmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Metroya bırakın bi defa gidin kamil koç à binin. METRO kadar rezalet firma yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- burnumu nasıl kanatabilirim
- küfürlü tekerleme
- antepsin şurup kullanıcı yorumları
- akşam lisesi parayla diploma
- etme cahille muhabbet sözünün devamı
- yeşil nasim
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt