Şimdi Ara

METRO MARKETTEN MÜTHİŞ KAMPANYA.%18 WORLDPUAN(500 TLYE KADAR)ELEKTRONİK ÜRÜN KATOLOĞU İÇERDE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
19.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DIGIL
    Arkadaşlar kararsız kaldım siz olsanız DELL INSPIRON 1564 mü alırsınız yoksa SAMSUNG R530-JT01 mi alırsınız?

Az önce JT01 aldık broşürde 250 GB yazıyor ama 320 GB çıktı. (JT02 yazıyor zaten üstünde ama SATA bağlantısı yok.)
  • quote:

Arkadaşlar kararsız kaldım siz olsanız DELL INSPIRON 1564 mü alırsınız yoksa SAMSUNG R530-JT01 mi alırsınız?

benimde bir tanıdığım minibook almak istiyor.. hangisi diye sorduk ama cevaplayan, yardımcı olan yok

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

benimde bir tanıdığım minibook almak istiyor.. hangisi diye sorduk ama cevaplayan, yardımcı olan yok

hala cevap bekleniyor.. hangisini öneriyorsunuz

• eğer sadece net için kullanacaksanız LG X130'u öneririm...eğer bütçe sorunu yoksa da Samsung'u tavsiye ederim..N450 işlemci kullanıyor ve daha güncel bi model..

yok mu banada öneride bulunacak?
  • eğer çok profesyonel kullanıcı iseniz zaten bunları almazsınız.sanırım evde ofis ve internet için arada bir de oyun için kullanacaksınız..bu durumda sizin için dell yada samsung olmasının bir önemi olmayacaktır performans açısından. o yüzden fazladan 100 küsür TL vermenize gerek yok bence..o yüzden Samsung derim..

Orijinalden alıntı: bluerdem

eğer çok profesyonel kullanıcı iseniz zaten bunları almazsınız.sanırım evde ofis ve internet için arada bir de oyun için kullanacaksınız..bu durumda sizin için dell yada samsung olmasının bir önemi olmayacaktır performans açısından. o yüzden fazladan 100 küsür TL vermenize gerek yok bence..o yüzden Samsung derim..

Cevap için çok çok teşekkürler.Ben oyun için almıyorum. ofis ve internet için olduğu kadar meslekle ilgili autocad, stacad gibi programlarla çizimde de arasıra kullanabileceğim birşey olsun istiyorum.Bende SAMSUNG düşündüm ama bu modeli Türkiye'de pek satılmamış olmalı ki kullanıcı yorumuna rastlamadım.
    Samsung'un bu modelini Metro kendi getirtmiş olabilir. o yüzden piyasada kullanıcı yorumu bulamamış olabilirsiniz..teknik özellikleri iki laptopun da aynı olduğu için markaya takılmayın bence. sonuçta elektronik şans işi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon06

Ben Samsung İ3 modelini aldım, inceleyince peşimden 2 arkadaşım daha gidip aldı :)
    Mükemmel bir cihaz ve metroda fiyat 1050 ye geliyorki süper. Tavsiye ederim alacaklara şarjı 3 saat gidiyor ve ısınma çok az belirteyim.

bende düşünüyorum almayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 16 Haziran 2010; 13:34:05 >

Ben Samsung İ3 modelini aldım, inceleyince peşimden 2 arkadaşım daha gidip aldı :)
    Mükemmel bir cihaz ve metroda fiyat 1050 ye geliyorki süper. Tavsiye ederim alacaklara şarjı 3 saat gidiyor ve ısınma çok az belirteyim.

İ3 modelinin harddiski kaç çıktı sizde? Bizim bir arkadaşınkine 320 Gb çıktı da ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

İ3 modelinin harddiski kaç çıktı sizde? Bizim bir arkadaşınkine 320 Gb çıktı da ;)

Bizde de bonus olarak 320 çıktı :)

Orijinalden alıntı: storm

Metroda hala notebook stoğu var mı acaba?

hocam kampanya koşulları ve mağaza telefonlarının SS'i var ana mesajımda oraya tıkla hangi mağazadan almak istiyorsan arayıp öğrenebilirsin bu şekilde stok var mı yok mu diye..
    alan arkadaşlar güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maeds

arkadaşlar samsung i3 modeli bu oluyor galiba.
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r530-jt02tr-r530-core-i3-330m-2.13ghz-3gb-320gb-512mb-310m-15.6-dvdrw-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=45535#divDigerResimler
    kasa aynı bu şekildeki gibi açık grimi yoksa katologdaki resimdeki gibi daha koyumu?
    alan arkadaşlar güle güle kullanın.

Evet aldığımız ürün aynen bu! Dış renk pütürlü koyu gri, içi açık gri.
    Ödül almış tasarımı, iç kaplaması çok hoş, hiç parmak izi falan bırakmıyor.

• quote:

quote:

hocam kampanya koşulları ve mağaza telefonlarının SS'i var ana mesajımda oraya tıkla hangi mağazadan almak istiyorsan arayıp öğrenebilirsin bu şekilde stok var mı yok mu diye..

Aramak mesele değil. Bestbuy macerasından sonra stok için aramadan forumda ipucu yakalamak daha mantıklı geliyor. Adamları arıyorsun kampanya ürünleri için stok bilgisi veremeyiz deyip kestirip atıyorlar. Kardeşim notebook isteyip duruyor, eğer bitmemişse birara gideyim bakalım.

• arkadaşlar metroda netbook ve fotoğraf makinelerinde stok durumu nedir bilen yazarsa iyi olur

Bestbuy'da ne yaşadınız bilmiyorum ama Metro'yu arayınca bayağı ilgileniyorlar, ad soyad ve tel bırakınca belli bir saate kadar 1 adet ayırıyorlar bile. almaya gidince de ölü pixel kontrolü yapıp eğer çıkarsa anında değiştiriyorlar. Var mı böyle hizmet başka yerde?
  • quote:

quote:

quote:

Aramak mesele değil. Bestbuy macerasından sonra stok için aramadan forumda ipucu yakalamak daha mantıklı geliyor. Adamları arıyorsun kampanya ürünleri için stok bilgisi veremeyiz deyip kestirip atıyorlar. Kardeşim notebook isteyip duruyor, eğer bitmemişse birara gideyim bakalım.

Ben ayın 10' da ankara mamak metrodan aldığımda 2 tane stok kaldı demişti eleman.
    Eğer yeni stok gelmediyse kaldığını sanmıyorum.Daha alıyoruz demeden samsungla ilgili
    servis bilgisini sorarken, cevap vermeden stok durumuna bakayım çünkü çok satıldı bu ürün
    deyip. Stok var olunca bilgi verdi.Boşuna çene yormak istemedi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.