Şimdi Ara

METRO MARKET GİRİŞ KARTI HEP AKLIMA TAKILIR _

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
23.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden markete giriş yapanlardan kart isterler bir türlü anlamış degilim ?

http://www.metro-tr.com/public/Metrokart

• Çünkü orada vergi biraz daha az alınıyo ve alınan herşey direk fatura olarak veriliyo sadece vergi tabelası gösterenler o kartı alabiliyo bir çok şey normal piyasaya göre daha ucuz orda
  • kartsız da alışveriş yapabiliyorsun bilmiyorsan ,
    işletme sahibiysen kartı alabiliyorsun ,
    kart olunca da senden yine aynı parayı alıyorlar ama bi kısmını senin vergi borcuna yatırıyorlar
    böylece karda oluyorsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk girişte danışma ufak kağıt veriyor. Onla direk alabiliyorsun. Karta falan gerek yok.
  • poşeti parayla veriyorlar ya :D
  • Babamda da var bu kartlardan, kartın yanında olmadığı zaman danışma bankosundan kart numaranı alarak da alışveriş yapabiliyorsun. Ayrıca metro alışveriş poşetinden bile para alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Babamda da var bu kartlardan, kartın yanında olmadığı zaman danışma bankosundan kart numaranı alarak da alışveriş yapabiliyorsun. Ayrıca metro alışveriş poşetinden bile para alıyor

Para verdiginiz poşetlerin geliri Tema vakfına gidiyor ve agaclandırma calısmaları yapılıyor,ayrıca o poşet dogaya zarar vermemesi icin özel olarak üretilmis,bir naylon poşet dogada 100 yüzyılda cözülürken metronun poşeti cok daha kısa bir sürede çözülüyor ve yapımında kullanılan maddeler dogaya zarar vermiyor.Yetkili bir abi anlatmıstı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de girdim.Kadınlar tip tip bakıyor giriştekiler.Sonra tam kasaya gittim.Kart yokmuş.Hayda!Sonra girişe gittim.Durumu söyledim.Hiç yardımcı olmadılar.Sonra Allahtan amcanın biri Allah razı olsun yardımcı oldu da öyle alabildim.Elimde ayakkabı öylece çıktım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartsız alışveriş yapılabiliyormuş galiba yeni sistemde :)

daha önce sadece nakit para geçiyordu bankmatik vede kredi kartı geçmiyordu :(
  • Bursa da günlük kart var.Girişten kağıt veriyolar tc ısmın telefon numaran yazılı ondan sonra alısverıs yapabılıyorsun.
  • Arkadaslar orası perakende degil toptancı market bu tür uygulamalar normal.Esnafsanız basvurur alırsınız kartınızı.Uzun yıllardır avrupanın her ülkesinde faailyet gösteriyor metro.Siz burda günlük kart ile alısveris yapabiliyorsunuz ama mesela bir Almanyada sadece patron ve bir calısanın iceri girmesine izin veriliyor halka acık degil.Bu tür uygulamalar esnafın zarar görmemesi icin yapılıyor,orası size uygun degil esnafa hitap ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmware

Çünkü orada vergi biraz daha az alınıyo ve alınan herşey direk fatura olarak veriliyo sadece vergi tabelası gösterenler o kartı alabiliyo bir çok şey normal piyasaya göre daha ucuz orda

Ayrıca Toptancılarda da istiyorlar bir şey. Adres falan istiyor. Esnaf olmadığımız hâlde nasıl alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Arkadaslar orası perakende degil toptancı market bu tür uygulamalar normal.Esnafsanız basvurur alırsınız kartınızı.Uzun yıllardır avrupanın her ülkesinde faailyet gösteriyor metro.Siz burda günlük kart ile alısveris yapabiliyorsunuz ama mesela bir Almanyada sadece patron ve bir calısanın iceri girmesine izin veriliyor halka acık degil.Bu tür uygulamalar esnafın zarar görmemesi icin yapılıyor,orası size uygun degil esnafa hitap ediyor

Hocam tamam ama esnafta iyi çakıyor millete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Çünkü orada vergi biraz daha az alınıyo ve alınan herşey direk fatura olarak veriliyo sadece vergi tabelası gösterenler o kartı alabiliyo bir çok şey normal piyasaya göre daha ucuz orda

Ayrıca Toptancılarda da istiyorlar bir şey. Adres falan istiyor. Esnaf olmadığımız hâlde nasıl alabiliriz?

Valla kardeşim onu bilmiyorum ben abimin vergi lehvasinin fotokopisini vererek aldım yaptığım her alışverişide gider olarak gösterebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Valla kardeşim onu bilmiyorum ben abimin vergi lehvasinin fotokopisini vererek aldım yaptığım her alışverişide gider olarak gösterebiliyorum

Eyvallah usta sağol. Bizim arkadaş toptancı gösterdi, bizim bakkalın adresini ver dedi ama ayıp olur şimdi. Suyunu çıkarırım ben. Şaka bir yana alacağım belli;

Yağ, makarna, su, şeker. Genel ihtiyaçlar. Mercimek, pirinç falan fıstık.

• Sadece vergi levhası sahipleri değil aynı zamanda ordu mensupları da girebiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah usta sağol. Bizim arkadaş toptancı gösterdi, bizim bakkalın adresini ver dedi ama ayıp olur şimdi. Suyunu çıkarırım ben. Şaka bir yana alacağım belli;

Yağ, makarna, su, şeker. Genel ihtiyaçlar. Mercimek, pirinç falan fıstık.

suyunu çıkarrırım derken istediğin kadar al senin o adama bi zararın olmicak aksine yararın olucak alışveriş yaptıkça faturayı ona götür oda gider olarak gösterir ve vergiden düşer götürmezsende hiç bişey olmaz

• Bizim toptan marketlerine gidiyorum ben

kartsız alışveriş olmuyor orada da. ama tc kimlik no isim soyisim numara adres verirseniz size özel bir kart veriyorlar.

kişisel olarak alabiliyorsunuz günlük falan değil
  • Eskiden burası toptancıydı. Market bakkal büfe vb işletmeler mallarını buradan alıyorlardı, onun haricinde kimseye satmıyorlardı, diye biliyorum.
  • her şey bir yana çok güzel şarap çeşitleri var. hem ucuz hem lezzetli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.