Şimdi Ara

Metro İnsert 18.03.2010- 01.04.2010 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

PB' in rami 3GB ve bu fiyat pahalı.
    Boşuna atlamayın derim.

Orijinalden alıntı: jamesdean0701

quote:

Orijinalden alıntı: kurschatt

Hala Dell notebook hakkında bir görüş belirtmediniz :) Bekliyorum ona göre düşüneceğim. 24 ay vade de hiç fena sayılmaz bir öğrenci için :D 150 lira vade farkı var değer gibi geldi bana ne dersiniz ? sonuçta ayda 50 lira taksitle notebook almış olacağız :D:D

Bende düşünüyorum ama HDMI yok sanırım yada ben göremedim

HDMI varmış.

Orijinalden alıntı: Penryn

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

PB' in rami 3GB ve bu fiyat pahalı.
    Boşuna atlamayın derim.

hd 5650 ve core i5 ve Win 7 home premium var.Bence Çok uygun.

Bonus kartınız varsa;- aşağıdaki Acer'ı alın derim. Ben aldım memnunum. 4GB ram + 500GB harddisk artıları...

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/acer-as5740g-intel-core-i5-430m-2-26ghz-4gb-500gb-15-6-notebook-lx-pmb02-077_30.001.1177.0346.htm

• Arkadaşlar ayrıca metroda motor yağlarındada indirim varmış.. 4 lt 10 40 castrol 52.99 carrefourda bile 57 tl idi sanırım..

Orijinalden alıntı: Technosoft
    Bu metronun insertleride bomba . Kdvsiz fiyatları kocaman yazmanın ne anlamı var . Kerizmi millet

Metro'nun hedef kitlesi kurumsal firmalardır. Son tüketiciye neredeyse satış yapılmamaktadır, vergi levhası olanlara satış yapılmaktadır. Firmalarda birbirnie mal alıp satarken KDV'siz fiyattan fiyatlarını duyurur çünkü verceği KDV'yi sattığı ürünün KDV'sine mahsup etmektedir.

Bu durumda Metro'nun yayınladığı KDV'siz fiyat milleti kandırma amaçlı düşünmek çok yanlıştır.
  • merhaba insert te 32 veya 26 inch lcd var mi??
    su an 18ine kadar gecerli olanda lg var 850 ye
    LG M2762D-PC 69 Ekran Pc Monitörü+ Full HD Televizyon

Ekran Türü : LCD
    * Full HD : Evet/Var
    * Ekran Boyutu : 69 cm (27")
    * Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080 px
    * Kontrast Oranı : 50000 : 1
    * Parlaklık (Ansi Lümen ) : 300 nit
    * Ekran Formatı : 16 : 9
    * Tarama Yöntemi : 1080p
    * Tepki Süresi : 5 ms
    * Yatay Görüş Açısı : 170 °
    * Dikey Görüş Açısı : 160 °
    * Ses Çıkış Gücü : 5W x 2
    * Bağlantılar : 2 x HDMI , DVI-D , S-Video , 2 x Scart , USB
    * Renk : Parlak Siyah
    * Diğer Özellikler : Auto Bright , Dokunmatik Tuşlar , Mpeg4 Tuner

bu tv ile toshiba arasında kaldim
    26av605
    # 26'''' (66 cm) ekran boyutu, WXGA (1366 x 768) çözünürlük
    # 50.000:1 Dinamik Kontrast,
    # 450 cd/m2 parlaklık
    # 16:9 görüntü formatı,
    # 2x SCART, Component Video, 3x HDMI,2 x Audio, 1 x Kompozit, Kulaklık, PC (RGB) girişleri
    # 2x20 Watt, SRS WOW, Bass Boost
    # 170° görüş açısı
    # 8ms tepkime süresi
    # Dig. Gürültü azaltıcı(DNR), Film modu
    # 3D Renk Yönetimi, MPEG Gürültü azaltıcı
    # Aktif geri aydınlatma kontrolü
    # Piano Black Kasa

• Arkadasşlar Güneşli Metroda metro kart çıkartılabiliyor mu? Kartımız olmadan nasıl alacağız bu notebook u?
  • eğer yakından izleyecekseniz LG uzaktan izleyecekseniz Toshiba ayrıca LG TV özellikli bilgisayar monitoru diğeri TV LG TN panel bakış yönüne göre kontrast değişir Toshiba hangi paneldir bilmiyorum ama eminim TN değildir. bu LG'yi evimde monitor olarak kullanıyorum film performansı da süper fakat karşıdan bakılmak kaydıyla..
  • İki fiyat da yazıyor arkadaşım, alt alta ve aynı büyüklükte ve normal broşürlerde dikkat çekici renklerle. Toptan bakkaliye mantığı ile çalıştığı için, birçok kişiyi KDV'siz fiyatlar da ilgilendiriyor. Bu yüzden ikisini de kocaman yazmış adamlar, daha ne yapsın ki....

quote:

Bu metronun insertleride bomba . Kdvsiz fiyatları kocaman yazmanın ne anlamı var . Kerizmi millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 17 Mart 2010; 10:00:21 >

Orijinalden alıntı: gokmay

İki fiyat da yazıyor arkadaşım, alt alta ve aynı büyüklükte ve normal broşürlerde dikkat çekici renklerle. Toptan bakkaliye mantığı ile çalıştığı için, birçok kişiyi KDV'siz fiyatlar da ilgilendiriyor. Bu yüzden ikisini de kocaman yazmış adamlar, daha ne yapsın ki....

quote:

eh işte milletimizin temel özelliklerinden biridir bu, böyle komik durumlara düşülür sonunda.
    ne demiş rahmetli zamanında, mealen : "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım"

• quote:

Arkadasşlar Güneşli Metroda metro kart çıkartılabiliyor mu? Kartımız olmadan nasıl alacağız bu notebook u?

????

quote:

Arkadasşlar Güneşli Metroda metro kart çıkartılabiliyor mu? Kartımız olmadan nasıl alacağız bu notebook u?

????

günlük kart veriyorlar bazı mağazalar. telefonla sor güneşli şubesine. ya da bir tanıdık bul esnaf, genelde olur onların kartı.

bir de dell öğrenci için nasıldır diye sormuşsun, öğrencilik mesele değil, ne için lazım, oyun vb. gibi beklentilerin ne onları açıklasan daha kolay yardımcı olunur sanıyorum..

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?

• aslında sadece internete bağlanacağım.Oyun vs masaüstü pc de oynuyorum zaten.,Bir netbook almak daha mantıklı sanki Asus netbooklar görüntü olarak çok hoşuma gidiyor fakat 1 gb ram ilee 2 gb rami olan modeller arasında çook performans farkı ollur mu ? yaklaşık 150 lira kadar fark var.

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Metro'nun hedef kitlesi kurumsal firmalardır. Son tüketiciye neredeyse satış yapılmamaktadır, vergi levhası olanlara satış yapılmaktadır. Firmalarda birbirnie mal alıp satarken KDV'siz fiyattan fiyatlarını duyurur çünkü verceği KDV'yi sattığı ürünün KDV'sine mahsup etmektedir.

Bu durumda Metro'nun yayınladığı KDV'siz fiyat milleti kandırma amaçlı düşünmek çok yanlıştır.

Son tüketiciye satış yapmamaktadır saçmalığını nerden çıkardınız. Önüne gelene mal satıyor metro bir ara milleti sıraya sokup fotografını cekip kart dagıtıyordu. Kasalarda coluk cocuk yaslı genc ne ararsan var toptan ayagına perakende fiyatttan satış yapıp kdvyi ayrı gösterip perakendeyle aynı mal satan bir firmadır metro. O yuzden kandırma dusuncesi yanlıs filan değil. Gidin fiyatları karsılastırın ondan sonra gelin burda yazın. Oyle kdvyi ayrı yazmakla olmuyor bu işler.

•  Metro İnsert  18.03.2010- 01.04.2010

http://www.metro-tr.com/metro_mail/mcc-tr/catalog/1168771/Genel.pdf

Orijinalden alıntı: hayalladam

peki arkadaşlar bu metrodan kdvsiz falanda mı alınıo? öyle muhabbetlerde var galiba fikri ya da bilgisi olan?

Satıcı ien kardeşim kdv % 18 değil % 1
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • Hiçbir farkı yok 800 lük olsun yeter ben sadece nette takılıyorum sayfa üstüne sayfa açıyorum i7 ultimate kurulu msc torrent ler falan acık max ram 700 750 yani 1 bile çok
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.