Şimdi Ara

Metro Gross Marketlerde Rioba Çekirdek Kahve 500gr Çeşitleri Nestle After Eight Hediyeli 29,99tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
5.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında Metro Gross Marketlerde

Rioba Çekirdek Kahve 500gr Çeşitleri 29,99tl ve Nestle After Eight Hediyeli

Çikolatanın fiyatını da düşünürsek gayet uygun ama kalite ve içim olarak kahve nasıl bilemiyorum.

Metro Gross Marketlerde Rioba Çekirdek Kahve 500gr Çeşitleri Nestle After Eight Hediyeli 29,99tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wsup -- 13 Temmuz 2017; 6:52:43 >

• Nerde bulunur bu kahve.satışı yapılan yer görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro markette mi satılıyordu bu marka?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müneccim forumuna hoş geldiniz...nerenin kampanyası bu?
    kadıköy şöhretler büfe mi:)
  • metro gross'un kahvesi. brezilya olanı beğeniyorum. geçen bir tane alacaktım. tazza doro'dan aldığım çekirdek kahve bitmedi diye vazgeçtim. iyi ki almamışım duty free çikolatası after 8 bedavaya geldi.
  • Aftir eytler likorlu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü Metro Toptancı Marketlerde bulabilirsiniz. Siteden yinede broşöre bakın arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOĞADAN 1KG ÇAY 7,45TL
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    Likörü alkollü manasında kullanıyorsanız içinde alkol yok hocam birkaç ay önce ilçedeki bir bimden 4.95ten almıştım tadını çok beğenmiştim ertesi gün gidip tekrar alayım dedim hepsi bitmişti
  • splendore S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam alkol yok icinde

• splendore S kullanıcısına yanıt
    o fiyata bulsam kolisini alırım (:
    ertesi gün bulamamazız normal
  • Naneli mentollü çikolata...
  • Rioba nın 1kg çekirdek esperesso su var. 39₺ ile fiyat ve kalite olarak çok iidi.

Bu promosyonda olanlar yöresel kahveler, tat ve aromaları yerine göre değişiklik gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 12 Temmuz 2017; 18:26:6 >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ilanı hazırlarken atlamışım.

Evet Metro Gross Marketlerde satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wsup -- 13 Temmuz 2017; 7:5:10 >
  • Çekirdeklerin kavrulma tarihi yazıyor mu paketlerde acaba, alan varsa bilgilendirebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

Aftir eytler likorlu gibi

Çikolata likörü var içerisinde. Fakat bu alkollü içecek olan likör değil. Yani çikolata içerisinde alkol yok.
  • Turkiyede olmayip yurtdişinda satilan ne varsa abartiyoruz bu forumda. Siradan bir nestle cikolatasindan tek farki icinde nane aromasi olmasi. Sirf cikolata için kalkip kilometrelerce yol yapacaklar icin yazdim bunu.

• Kg 40 Lira civarı metroda ayda bir alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

Turkiyede olmayip yurtdişinda satilan ne varsa abartiyoruz bu forumda. Siradan bir nestle cikolatasindan tek farki icinde nane aromasi olmasi. Sirf cikolata için kalkip kilometrelerce yol yapacaklar icin yazdim bunu.

Özel olması için içinde başka ne olması gerekiyordu ki? İçinde nane-mentol olan başka çikolata bildiğim kadarıyla yok. Bi ara Eti denemişti stick serisinde o da eh işteydi.

Ek olarak after eight benim bildiğim en kötü 6-7 senedir var, A101'de de satıldı bi dönem, migroslarda da var. Bulunmaz bir şey değil yani, fırsat sadece.
  • Rioba Metro'nun kendi ürettirdiği marka sanırım Aro ve Fairline gibi.

Nestle After Eight ise güzel benim zevkime göre, nane jeli var içinde, ancak kahve yanında belki bir tane güzel gidebilir.
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    hocam şöhretler efsanedir ya:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.