Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
15
Favori
98.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc için en ucuz 150₺ ye gördüm daha uyguna nereden bulabilirim bu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 gün önce bitirme fırsatım oldu, sam dlcsini oynamadım. diğer dlc i de atlayarak izledim.

oyunu iyi sonla bitirdim (ne kadar iyiyse artık)

genel olarak oyunun hikayesini beğendim fakat açık dünya hiç hoşuma gitmedi. keşke lineer olsaydı.

bir sonraki oyun umarım lineer olur.

birkaç foto atıyorum Metro Exodus (2019) [ANA KONU] 

Metro Exodus (2019) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 4 Aralık 2020; 1:57:26 >

• Oyunda ilk 2 saati devirdim atmosfer grafikler çok iyi gerçekten oyunun ilk 10 dakikasını yayınladıkları tarihte izlemiştim ne olacağını bilmeme rağmen oynarken yine de gerildim. Merak ettiğim konu ise call of duty kalitesinde sinematikler var oyunda bu tüm oyun boyunca böyle devam ediyor mu yoksa oyunun başına özel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 18 Aralık 2020; 17:39:16 >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

Evet oyunun sonuna kadar önemli ve heyecanlı yerlerde böyle sinematikler var. Hatta bazı yerlerde ara sinematikler bile var.

• Beyler 68 tl'ye gold edition alınır mı epicten?

• farukclkk kullanıcısına yanıt

Serinin önceki oyunlarını oynadınız mı/sevdiniz mi. Önemli nokta bu bence. Şahsen o fiyata bence alınır. Güzel bir ana oyun, 2 adet hikaye DLC'si içeriyor.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

eski oyunları biraz oynamıştım hocam. Bitirmedim ama hoşuma gitmişti. Exodus da aldımbu arada ancak önce diğer oyunları mı oynasam?

• farukclkk kullanıcısına yanıt

Redux sürümleri varsa oyna. Günümüz grafiklerinden hiçbir farkı yok hatta bir çok oyundan çok daha iyi grafiklere sahip redux sürümleri ve bir sürü hatanında giderildiği sürümdür.

Onun dışında hikayeyi bilmek istiyorsan önceki oyunlarıda oynayıp bitirmen lazım.

• Güzel oyun yeni bitirdim sayılır 1 ay falan oluyor. Redux sürümlerini bitirdim önce sonra Exodus sonra İki Kolonel sonra da Sam'in hikayesi tavsiye ederim güzel oyundur.
  • Keşke korkmadan oynayabilsem şu seriyi. Metro Exodus (2019) [ANA KONU]  2033'ü bitirdim bayağı korkutuyor ortamlar falan.

• 2033 ve last light ı bitirip büyük bir heyecanla exodusu da aldım fakat fps droplarından oynayamıyorum nerdeyse. Sistemim:

gtx 1050 ti

i7 8. nesil işlemci

16gb ram

Oyun ssd ye kurulu ayrıca. Yapmam gereken bir ayar falan var mı? Orta ayarlarda rahatça oynayabilirim sanıyodum ama oynayamıyorum. (Türkçe yama kurdum bunun bir etkisi olmuş mudur?)

Edit: Bilgisayarıma attığım formattan sonra en ufak bir sıkıntı yaşamadan yükseğe yakın ayarlarda rahatça oynayabildim. (uzun süredir format atmamıştım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armykous -- 8 Şubat 2021; 1:45:46 >
  • armykous A kullanıcısına yanıt

Oyun cidden ağır. Benzeri sistemle ben de oynayamadım.

• Ana hikaye + albay dlc si bitirdim, sam dlc de ilerledim baya. Son zamanlarda oynadığım en iyi oyun özellikler insanlarla çatışırken vuruş hissiyatı çok iyi arcade desen değil simülasyon desen değil tam arasını iyi tutturmuşlar sadece dlc paketleri bile tek başına bir çok oyuna eş değer gözümde

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevik001981 -- 7 Şubat 2021; 18:50:58 >
  • Önceki ve bu oyunda düşmanın yapay zeka baya iyi galiba

ne bilim normal zorlukta oynuyorum gene hemen indiriyorlar.

• Metro Exodus Enhanced Edition 6 Mayıs tarihinde yayınlanıyor.Enhanced sürümü gelişmiş grafikler,Ray Tracing,DLSS 2.1 gibi geliştirmeler içeriyor.Tüm Metro Exodus sahiplerine ücretsiz olacak bu güncelleme ile ilgili yeni sistem gereksinimleri ve depolama alanlarıda paylaşıldı.

• Exclusive: Metro Exodus Enhanced Edition Analysis - The First Triple-A Ray Tracing Game

• Enhanced Edition Sistem Gereksinimleri

DF nin teknik analiz videosunda görüldüğü üzere Enhanced sürüm adeta Exodus Remastered olmuş çünkü 2019 yılındaki oyuna göre görsel yönden oldukça geliştirilmiş görünüyor.Enhanced sürüm tamamen Ray Tracing odaklı bir geliştirme sunuyor bu nedenle RT kapalı olarak bu sürümde oynanmayacak.Sistem gereksinimleri 1080-1440p ve 4K için paylaşılmış fakat Shading Rate 1.0 ve DLSS kapalı iken elde edilen değerler olduğu belirtilmiş.Enhanced sürümde DLSS 2.1 desteği olduğundan DLSS Balanced yada Quality seçenekleriyle bu tablodaki değerlerden daha iyi değerler elde edilecektir.Tahmin edileceği üzere son nesil kartlarla en iyi performans elde ediliyor.Ayrıca Rezisable Bar,Variable Rate Shading ve DLSS 2.1 ile orjinal Exodus performansı Enhanced sürümde epey gelişecektir.Oyunu yarısına kadar oynayıp Enhanced sürüm duyurusu sonrası bırakmıştım.Bu nedenle geriye 6 Mayıs'ta teknoloji harikası bu yapımı en baştan görsel şölen eşliğinde oynamak kaldı.Metro Exodus (2019) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Nisan 2021; 22:9:33 >

• Nvidia Metro Exodus Enhanced Edition sürümü için yeni bir sürücü güncellemesi yayınladı.Enhanced Edition'ı oynamayı düşünüyorsanız yeni eklenen görsel geliştirmeler ve DLSS 2.0 özelliklerinden optimum şekilde yararlanmak adına 466.27 WHQL sürücüsünü yüklemeniz gerekiyor.Metro Exodus (2019) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 1 Mayıs 2021; 0:19:34 >
  • Enhanced Edition baya baya iyi gözüküyor, eski versiyonların redux ötesi hali gibi resmen. Bizim kartların boyu yetecekmi acaba buna Metro Exodus (2019) [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.