Estağfurullah. Vermiş olduğunuz bilgiler çok faydalı ve daha sonra araştırma yapacak olan kişilere de yardımcı olacaktır..
Diyanet, Telekom ile anlaşmıştır muhtemelen.. Diğer firmaların fiyatına inilmiştir diye tahmin ediyorum. Çünkü bütün Diyanet Eğitim Merkezleri artık bu alt yapıya sahip..
Konuyu güncelleyelim..
Switch olarak HP marka kullandılar. Normalde Cisco kullanıyorlarmış ama Diyanet özellikle HP istemiş. Cihaz kurulumunu yapıp bıraktılar. Şuan Telekom tarafında sorun varmış ve uğraşıyorlarmış. Bu yüzden henüz aktif değil. Aktifleşince testler ile tekrar güncelleme yaparım. Fotoğraflar eklenecektir...
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Konuyu güncelleyelim..
Switch olarak HP marka kullandılar. Normalde Cisco kullanıyorlarmış ama Diyanet özellikle HP istemiş. Cihaz kurulumunu yapıp bıraktılar. Şuan Telekom tarafında sorun varmış ve uğraşıyorlarmış. Bu yüzden henüz aktif değil. Aktifleşince testler ile tekrar güncelleme yaparım. Fotoğraflar eklenecektir...
Hocam merhaba, Şuan durum nedir? Kaç mb kullanıyorsunuz? Kaç client var? Memnunmusunuz gerçekten hız fark ediyor mu ? :D Bende çalıştığım firmaya yeni aldım bu hafta kurulacak kısmetse.
quote:
Orijinalden alıntı: bahadrcakar
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Konuyu güncelleyelim..
Hocam merhaba, Şuan durum nedir? Kaç mb kullanıyorsunuz? Kaç client var? Memnunmusunuz gerçekten hız fark ediyor mu ? :D Bende çalıştığım firmaya yeni aldım bu hafta kurulacak kısmetse.
Merhaba,
Metro Ethernet'in kontrolünü malesef ben yapamıyorum. Başka bir firmaya vermişler ve onlar kontrol ediyor. IP başına 3Mbit sınır koymuşlar. Dolayısıyla bu hizmeti kullanmıyoruz. Öyle boş boş duruyor, kendileri kullansın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme