Şimdi Ara

Metro da d-smart 289 tl 9 taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben hemen bir d smart alacğım taksitle , bayide bile 400 tl peşin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 24 Mart 2009; 22:01:23 >

• 289 ytl olan fıyat kesın 1 aylık deneme paketı olandır,

boyle bır paketı var aman dıkkat
  • Ürünlere baktım da 2 adet fiyat yazıyor. Biri 1000 liraysa diğeri 930 lira. Bunun anlamı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Ürünlere baktım da 2 adet fiyat yazıyor. Biri 1000 liraysa diğeri 930 lira. Bunun anlamı nedir?

KDV eklenmemiş ve eklenmiş fiyatıdır.
  • sanırım standart kanalları gösterse bile yeter bence en azından dıscovery var sırf onun için alacağım, zamanında şahan d smart reklamı yapıyordu kesinlikle başka ücret yok diye bende RTÜK e şikayet maili atmıştım 300 tl haraç vermek zorundamıyız diye, tenezzül edip cevap bile vermediler
    quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

289 ytl olan fıyat kesın 1 aylık deneme paketı olandır,

• quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Ürünlere baktım da 2 adet fiyat yazıyor. Biri 1000 liraysa diğeri 930 lira. Bunun anlamı nedir?

KDV eklenmemiş ve eklenmiş fiyatıdır.

O zaman bana bir faydası yok her türlü kdv ödeyeceğim için.

Bir de eskiden metro kartı olmayan içeri giremezdi, hala o uygulama devam ediyor mu yoksa herkes alışveriş yapabiliyor mu?
  • Artık D-smart daha öce ücretsiz verdiği kanalları ücretli vermeye başladı. Fakat eski cihazlar(2008 ve öncesi) eskiden bedava olan kanalları bedava seyretmeye devam edecek. 2009 yılında Smart Cardların içeriğini değiştirerek bedava olan kanal sayısını düşürdüler, uydu alıcısını da 299 TL ye indirdiler. Bir bakıma D-smart ready gibi(bikaç kanal fazla). eskiden seyredilen kanalları seyredebilmek için artık yıllık 100 tl vermek gerekecek.2009 cihazlarda ücretsiz olan kanallar(gördüğünüz gibi Futbol smart yok, Discoverey hariç belgesel kanalı yok):

D Yeşilçam
    D Max
    D Çocuk
    Dream TV
    Dream Türk
    Pembe Smart
    Discovery Channel
    Animal Planet
    Eurosport
    D Spor
    Moviesmart
    CNN International

Fiyat karşılaştırması için veriyorum:

Eski cihaz(2008)
    http://www.hepsiburada.com/goldmaster-dtv-19800-cim-d-smart-uydu-alicisi/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evgolddtv19800ci

Yeni cihaz(2009)
    http://www.hepsiburada.com/sunny-at-1041-cix-d-smart-uydu-alicisi-ulusal-kanal-ucretsiz-d-smart-12-kanal-/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evsunnyat1041cix

quote:

Orjinalden alıntı: serhataysen

sanırım standart kanalları gösterse bile yeter bence en azından dıscovery var sırf onun için alacağım, zamanında şahan d smart reklamı yapıyordu kesinlikle başka ücret yok diye bende RTÜK e şikayet maili atmıştım 300 tl haraç vermek zorundamıyız diye, tenezzül edip cevap bile vermediler
    quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

289 ytl olan fıyat kesın 1 aylık deneme paketı olandır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senmuhammet -- 25 Mart 2009; 8:31:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diğer sayfaları da ekleyebilir msiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

diğer sayfaları da ekleyebilir msiniz.

Metro kendi resmi sitesinde tum guncel kataloglarini pdf olarak da sunuyor.
    Arkadasin fotograf ekledigi katalogun pdf dosyasi bu linkte.

Metro resmi sitesi:www.metro-tr.com menude metroposttan ulasabilirsiniz diger kataloglara da...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.