Şimdi Ara

Metro City de başıma gelen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen gün metro city ye gittiğimde tatsız bir olayla karşılaştım. Aracımı otoparktan almaya gittiğimde bir güvenlik görevlisinin aracıma eliyle hafifce vurduğunu gördüm. Ama uzakta olduğum için ne olduğunu tam anlayamadım. Herhalde bişeyi kontrol ediyor dedim. Araca üstünkörü baktım bir hasar yoktu. güvenlik görevlisinin elinde telsiz vardı bu arada. Neyse dedim ama kıllanmıştım bir kere. Daha sonra işyerine döndüm aynı yere dikkatle baktığımda kılcal çizikler oluştuğunu farkettim. Bu adi insan telsizle hafifçe vurarak arabamı çizmişti çaktırmadan. Çıplak elle zaten imkansız öyle çizmek 2-3 yerden. Güya koruması gereken arabama zarar vermişti belki kıskançlıktan, servet düşmalığından. Kanyonda akmerkezde filan böyle birşey başıma gelmedi. Anahtarla falan çizerek kendini riske atmaktansa böyle bir yöntem bulmuş şerefsiz, çok az belli oluyor uzaktan çizikler çünkü, müşteriler büyük ihtimalle sonradan farkediyolardır. İşte kıskançlık çekememezlik böyle birşey, emek ve servet düşmanlığı. sanki hortumculuk, sahtekarlık yaparak para kazanıp araç almışız, ne biçim bir çekememezlik var insanlarda. Sen fakirsen, araba alcak paran yoksa suçlu ben miyim, ben mi sömürdüm seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 22 Ağustos 2007; 23:00:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

geçen gün metro city ye gittiğimde tatsız bir olayla karşılaştım. Aracımı otoparktan almaya gittiğimde bir güvenlik görevlisinin aracıma eliyle hafifce vurduğunu gördüm. Ama uzakta olduğum için ne olduğunu tam anlayamadım. Herhalde bişeyi kontrol ediyor dedim. Araca üstünkörü baktım bir hasar yoktu. güvenlik görevlisinin elinde telsiz vardı bu arada. Neyse dedim ama kıllanmıştım bir kere. Daha sonra işyerine döndüm aynı yere dikkatle baktığımda kılcal çizikler oluştuğunu farkettim. Bu adi insan telsizle hafifçe vurarak arabamı çizmişti çaktırmadan. Çıplak elle zaten imkansız öyle çizmek 2-3 yerden. Güya koruması gereken arabama zarar vermişti belki kıskançlıktan, servet düşmalığından. Kanyonda akmerkezde filan böyle birşey başıma gelmedi. Anahtarla falan çizerek kendini riske atmaktansa böyle bir yöntem bulmuş şerefsiz, çok az belli oluyor uzaktan çizikler çünkü, müşteriler büyük ihtimalle sonradan farkediyolardır. İşte kıskançlık çekememezlik böyle birşey, emek ve servet düşmanlığı. sanki hortumculuk, sahtekarlık yaparak para kazanıp araç almışız, ne biçim bir çekememezlik var insanlarda. Sen fakirsen, araba alcak paran yoksa suçlu ben miyim, ben mi sömürdüm seni

var böle insanlar napacaksın kardes gecmin olsun

• dostum kusura bakmada olay yanlış olmasına rağmen sen böyle anlattığın için seni kınadım . sonadan görmeler gibi aynı lafları söleyip durmuşsun . olayın aslını bilip bilmeden yok yere yargılamışsın . bir tek senin arabanmı var orda bulmuşta seninkini bulmuş . ne cipler ne porsche'lar var kendimiz bile birkaç defa böyle girdiğimizde bişeyel karşılaşmadık . fazla abartmışsın . eğer gerçekten bir sorun varsa metro city yönetimine gerekli olayı iletirsin bir şekilde hallolur burda yazıp içini rahatlatmaya çalışmakla olmaz bu işler kusura bakma . sesini çıkaramazsan hiç bir yere varamazsın . ağlamayan bebeğe süt kim verirki?

quote:

geçen gün metro city ye gittiğimde tatsız bir olayla karşılaştım. Aracımı otoparktan almaya gittiğimde bir güvenlik görevlisinin aracıma eliyle hafifce vurduğunu gördüm. Ama uzakta olduğum için ne olduğunu tam anlayamadım. Herhalde bişeyi kontrol ediyor dedim. Araca üstünkörü baktım bir hasar yoktu. güvenlik görevlisinin elinde telsiz vardı bu arada. Neyse dedim ama kıllanmıştım bir kere. Daha sonra işyerine döndüm aynı yere dikkatle baktığımda kılcal çizikler oluştuğunu farkettim. Bu adi insan telsizle hafifçe vurarak arabamı çizmişti çaktırmadan. Çıplak elle zaten imkansız öyle çizmek 2-3 yerden. Güya koruması gereken arabama zarar vermişti belki kıskançlıktan, servet düşmalığından. Kanyonda akmerkezde filan böyle birşey başıma gelmedi. Anahtarla falan çizerek kendini riske atmaktansa böyle bir yöntem bulmuş şerefsiz, çok az belli oluyor uzaktan çizikler çünkü, müşteriler büyük ihtimalle sonradan farkediyolardır. İşte kıskançlık çekememezlik böyle birşey, emek ve servet düşmanlığı. sanki hortumculuk, sahtekarlık yaparak para kazanıp araç almışız, ne biçim bir çekememezlik var insanlarda. Sen fakirsen, araba alcak paran yoksa suçlu ben miyim, ben mi sömürdüm seni

• desiya metro city den maaş mı alıyosun nedir bu üslup, dediğim gibi çizikler hafif oluğu için sonradan farkettim. Napayım gidip neyi ispatlayabilirim. Evet orda bi sürü araç vardı, benimki ama kenarda duruyordu, yani yanında araç yoktu. Ayrıca araç koyu renk olduğu için dikkat çekiyor ve malesef orta sınıf bir araba olduğunu bilmiyor yahut takmıyor bu tip insanlar. Her türden araba çizilebiliyor, ucuz pahalı.
  • buLup bi dövsene abi sende hıncını aL ne demektir bu ya arabaya vurcakmış şimdi küfür edicemde edemiyorum ama warya senin yerine çooook çınLattım o güvenLiğin kuLakLarını raat oL abicim
  • eee ?

yani ?

o adamın çizdiğine eminsen bu kadar ;metro city ye şikayet et..otoparklarda güvenlik kamerası yokmu ? açar izlerler...

adam dövme ile falanda olmaz bu işler...o çizik sadece birazcık para ile düzelicek..kulcalda olsa pasta cila atılır düzelir...adamı döverek pasta cilamı yaptırıcan ? hayır! cebinden döverek paramı alıcaksın ? olabilir

neyse bence bu kadar eminsen yukarıda dediğim yolu dene...ha herhangi bir itiraz etmezsen buradaki herkes sna eee noolmuş ? falan der...yani araban çizilmiş herkesin başına geliyor?

kolay gelsin...
  • evt ya güvenlik kamerası muhabbeti aklıma gelmedi. Benim bu topic i açmamdaki esas unsur güvenlikçilere bile güvenilemeyeceğini belirtmekti. Neyse sallayın gitsin, 1 hafta sonra aracı servise sokcam zati
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mototal ve başıma gelenler:(
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bu yeni kasa focuscularda bi alem oldu cikti.
    girin topiclerine bakin.
    yok sol sinyalin sol ust kosesinde leke olustu aman napicam nerde temizleticem.
    yok aman bugun camura girdim , lastik batti , hangi ziebart tavsiye edersiniz.
    yok bugun arabanin tepesine kus konmus ayak izi cikmis ne yapayim ne tavsiye edersiniz turu ottan b..tan seyler.

cizilir cizilir kardesim , niye senin arabani cizzsin.
    yok kiskanmis da , yok aslinda ortasinifmis da ,
    guya orta sinif ama oyle gorunmuyor demeye getiriyor aklinca.

arabayi binmek icin alin...

quote:

desiya metro city den maaş mı alıyosun nedir bu üslup, dediğim gibi çizikler hafif oluğu için sonradan farkettim. Napayım gidip neyi ispatlayabilirim. Evet orda bi sürü araç vardı, benimki ama kenarda duruyordu, yani yanında araç yoktu. Ayrıca araç koyu renk olduğu için dikkat çekiyor ve malesef orta sınıf bir araba olduğunu bilmiyor yahut takmıyor bu tip insanlar. Her türden araba çizilebiliyor, ucuz pahalı.

• tesadüfen konuya şahit oldum ama gerçekten ortada yapılan bir hata var ve haatı yapanda belli ama bu uslupda tüm güvenlikleri karalamak oldukça yanlış ve sizi kınıyorum... kimin sisizn paranızda gözü olsun, öyle para göz olsalar asgari ücrete orda ayakları patlamaz insanalrın akşama kadar, dışardan ne kolay geliyor bu işler, he belirteyim 3 aydır o avm de ben güvenlik olarak çalışıyorum, ve inanırmısınız o kadar öküz geliyor ki oraya biz altan alarak kırıcı olmanan onların hakaretlerine gereksiz yere mağruz kalıyoruz.. eğer ortada biz suc varsa o otopark heryerde kamera var neden gidip şikâyetçi olmadınız.. biz orada gerçekten bazen kendimizi riske atıyoruz niye asgari ücrete çalışıyor üstelik. şu sıralar onca olay olurken bizler tiken üzerinde her an bir şey olacak entişesiyle çoğu gün 16 saat görev yapıyoruz.. evet vardır dengesizler bazen sorumsuzca gördüğümde ben o güvenliklere tepkimi gösderiyorum ve gerekli şikayetimi yerine gediriyorum, ve bize karşı tepkisi olan gişileride şikayet etmeleri konusunda uyararak bu konuda yardımcı oluyoruz çünkü bir güvenlik görevlisi sütten çıkma ak kaşık değildir ama görevi icabı hepsi yapması gerekeni yapıyor.. bir şikayetiniz varsa burada böylesine alçakça bir yazı yazacağınıza giderek şikayetinizi dile gedirseydiniz emin olun o kişi tespit edilir ve işten atılırdı.. ama siz böyle yaparak namusuyla emeğiyle çalışan biz güvenlikleri zan altında bıraktınız yerden yere vurdunuz oysaki hiç bir günağımız yok, şimdi yorumu buradaki değerli arkadaşalra bırakıyorum.. ve küstahlığa gerek yok kim ne yapsın sizin paranızı!!! biz nelere şahit oluyoruz nelerlen uğraşıyoruz,, siz gelin bu işi yapında o zaman konuşalım,, uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş... arkadaşın dediği gibi oraya ne arabalar geliyor görsen aklın duru buda arabamı dersin emin ol.. kalbiniz kötü sizin herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. şu an görev yaptığım kişilerden hiç biri öyle bir şey yapamaz yapmaz bundan oldukça eminim.. tarihe baktım oldukça eski yıllarmış o ana neler olduysa böyle bir şeyi güvenlik yapıyorsa mutlaka damarına basılmıştır.. yada sizde bir oyun var.. insanalra laf anlatmak o kadar zorki bazen 16 saat ayakda durmak onlara laf anlatmakdan daha kolay geliyor!! bilmem anlata bildim mi??

• yok rkadaş doğrudur ne çekiyorsak bu orta sınıfdan çekiyoruz zaten, bütün kabalık afra tafra hepsi bunlarda, araç kontrlü yaptırmazlar sürekli hakaret ederler aşalarlar ne kadar küstahlık varsa yapıyorlar sesimizi çıkarmıyoruz şu yazılanları okudum ya eğer yapmışsa, şimdi hak etmişsin işte onu!! kendini sakın haklı çıkarma , biraz insanlık öğrenin, orda burada konuşacağına gidip şikayetini gerekli yere yapsaydın!!
  • Hocam öyle kılcal çiziği hemen bi olaya yüklemek çok yanlıştır. Ya d iyosanız ben kafayı sıyırdım arabamı her gün güneşte didik didik bakarım çizik leke vs varmı diye o zaman eyvallah ama normal hatta aracına iyi bakan birisi olsanız bile. O kılcal çiziğin çok rahat oluşcağını unutmayın biri oturmultur çocuklar top atmıştır. Güvenlik bu akaşam kadar boş geziyo belki farkettide inceliyodu bakıyodu canı sıkıldı. Kimsenin günahını almayın.
  • ya arkadaş 5 sene önceki olay. nerden buldunuz. adam telsizle vurdu resmen. gözümle gördüm. kendime hakim olamam diye bastım gittim.
  • Yılın hortu olmaya aday gösteriyorum...
  • 2007 mi yazıyo la orda
  • Nerden buluyosunuz bu konuları ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

2007 mi yazıyo la orda

Evet nolmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

2007 mi yazıyo la orda

Evet nolmuş

6 yıllık hort olmuş hocam
  • Ne diye hortlatıyorsunuz
  • Dün de adamın biri kaldırımdan yürürken arabama dokundu, indim baktım bir şey göremedim bunlar servet düşmanı.

Konu aynen bunun gibi saçma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.