Şimdi Ara

Metro 2033

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Roman, kıyamet sonrası senaryosuna sahip olsa da gerçek bir mekanda, dünyanın en büyük nükleer sığınaklarından biri olan, hakkında çok sayıda mit ve şehir efsanesi bulunan ünlü Moskova Metrosu'nda geçiyor. Romanın konusu ise şu şekilde ;

"Yıl 2033....Nükleer savaş sonrası enkaz haline gelen dünyada insan soyu neredeyse tükenmiş ve radyasyon yüzünden kentler neredeyse yaşanmaz bir halde. Hayatta kalan bir kaç bin kişi yer altına, dünyanın en büyük nükleer sığınağı olan Moskova Metrosu'na sığınıyor. İstasyon mini devletlere bölünmüş. Tek bir amaç var, o da ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak. Genç Artyom'a yaklaşmakta olan karanlık tehlikeye karşı halkı uyarması için Metro'nun kalbi, "Polis" istasyonuna gitme görevi verilir. Metro'nun belki de tüm insanlığın kaderi Artyom'un elindedir artık....."

Son zamanların en iyi bilim-kurugusudur bana göre. Bir fan klubü kurma düşüncesindeyim ne dersiniz ?

• Aldım da okuyamadım daha , okuyan herkes çok beğeniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 21 Temmuz 2010; 15:58:51 >
  • benim de çok merak ettiğim bir kitap.kıyamet konulu herşeyi çok severim zaten.ama kitap sitelerinde hiç yorum göremedim.almakta kararsızım.ama bu konuyu açtığın iyi olmuş
  • Bu 2033 oyununun kitabı mı?
  • @bolitar kitap çok iyi gerçekten pişman olmazsın

@birolayd oyun kitabın oyunu eğer oyunu oynadıysan kitabı okuyup tekrar oynayınca hiçbir sahneyi atlamıyorsun gerçi kitap daha kapsamlı ama ikisi beraber çok iyi ben mesela kitaptaki haritalarla oynuyorum oyunu
  • İlk defa duydum kitabı.Yarın sahafa uğriyip sorim bi..
    Konusu ilgi çekici , severim bilim-kurguyu okumak lazım.
    Saol paylaşım için.
  • Mayısın sonuna doğru mu ne çıktı kitap. Ben 2034'ün çevrilmesini bekliyorum.
  • Arkadaşlar kitabı okudum. Kitap bana ilgi çekici geldi ilk 50 sayfasını okuduktan sonra vay bişeyler olcak galiba deyip okumaya başladım ve 2 günde rahatlıkla bitti.2 gün dediğim 12 saat fln ama bölük bölük... Konusuna gelirsek tabii ki oyundan farklı olduğu yerler çoktu.Oyunda yansıtmaları zor olan bölümler daha detaylı anlatılmış.Ve olaylar bence iyi kurgulanmış.Özet geçersem kitap oldukça güzel,sürükleyici.Okumak isteyenlere öneririm.
  • Güzel bir kitaptır. Hayalgücünün doruk noktasıdır. 2. kitabı da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.