Şimdi Ara

Metraj-Keşif-Bütçe ve Hakediş Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okullardaki uygulama eksigini kapatmak adina arkadaslarim dunyanin en buyuk online egitim platformu udemy uzerinden 3. egitimini de yayinladi.

8 saatlik, 52 ayri dersten olusan video serisi mufredatli ve dokumanli halde Udemy'de hazir ve yayindadir.

Aldiktan sonra sinirsiz size ait olur ve istediginiz zaman istediginiz kadar tekrar tekrar izleyebilirsiniz.

Ayrica soru cevap ve tartisma platformu da Udemy icindedir. Uyeler sinirsizca kullanmaktadir.

Egitimde:

1. Betonarme, ince isler ve kazi-Hafriyat metrajlarlarini birlikte olusturuyoruz
    2. Olusturdugumuz metraji kesfe ceviriyoruz.
    3. Kesfimizi fiyatlandirip proje butcesini olusturuyoruz.
    4. Yapim surecine gecip hakedis olusturmayi ogreniyoruz.

Tum projeler ve ilgili dosyalar egitimde ucretsiz sekilde eklerden indirilebilir. Egitim icerisinde 50 adet onemli dokuman (metraj tablolari, butce tablolari vs.) ucretsiz sunulmaktadir.

gercek bir proje uzerinden hakedis, metraj, butce ve kesif ogrenmek isteyenler icin ideal bir secenek. Donanimhaber forum uyelerine ozel asagidaki linkten indirimli alabilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 10 Ekim 2019; 9:31:34 >

• Hic hakim olmadigim bir konu o yuzden yorum yapmicam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bina yapım maaliyeti yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.