Şimdi Ara

metin2'yi birakamiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3, gundur gozlem bandi ariyorum 17 tane aldim hepsi basarisiz ailemle diklesiyorum falan bu oyub hayatimi caldi 4 yil once birakmistim arkadas tavsiyesiyle tekrar basladim yardim bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun bende ilk çıktığından itibaren 5 sene oynadım hile çoğalınca iyice soğudum bıraktım geçmiş olsun eminim sosyal hayatın ve derslerin berbattır senin
  • 3 sene oynadım.:Bırakmak istiyorsan kendi hesabını banlattır.Tek çözüm bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThugFamily

Geçmiş olsun bende ilk çıktığından itibaren 5 sene oynadım hile çoğalınca iyice soğudum bıraktım geçmiş olsun eminim sosyal hayatın ve derslerin berbattır senin

aslinda fena degil ders tesekkur aldim lakin sosyal hayatim berbatt
    bu aeada en iyi cozum tr icin balik botuna birakip kaxandigimi getcek parayla satmak sg icin ne yapabilirim banlanmak imkansiz orda hile falan yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene oynıyıp bırakmıştım Allah yardım etsin şimdi lola sardım bende
  • bir sevgili edin sonrasında devamı gelecektir . bend İKV oynuyorum lise zamanlarımda . . . Anladım ki gerçekten boşa geçen zamanlarmış ona göre aklını kullan . Kızlarla falan takılmaya çalış bol bol kitap okumayı dene , kendine kota koy haftada şu kadar oynarım sonra bırakırım diye . .
  • Solkol kullanıcısına yanıt
    Admine küfret, önüne gelene saydır.
    Fettullah Gülen gibi Metin2 forumlarında konu açıp yapımcı firmaya beddualar et, söv

Ban yiyeceksin
    Hesap yok dert yok hayat rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux icin LoL
    9 yıl önce açıldı
    Eski strateji oyunlari
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Git zalm ol sonra tüm itemlerini dağıt. Bi zamanlar ne oynardım , hayatımın içine de etmişti ama..
  • Hesabını tanımadığın bir başkasına ver. Bir daha giremezsin.
  • Bütün oyun şirketleri birleşşe bana özel dünyada tek olan bi oyun üretseler yüzüne bakmam bende,beş senede cafe işlettim.........
    Oyun oynayamama hastalıgı var malesef:( bende herkes gibi oyun oynamak istiyorum oysaki kafa dagıtmak filan ama neredeeee o günler imkansız zor...... Hatta dua bile ettim ama olmadı oynayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.