Şimdi Ara

Metin2 Yang Satın alan Online oyun satış sitesi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
18.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar metin2 de 1.2 milyar yang param var bunları değerlendirmek istiyorum.Şöyle ki ; metin2'deki yanglarımı satıp yerine online oyun sitesinde kazanacağım bakiyeyle başka oyunda oyun parası satın alacağım. Böyle bir bildiğiniz site var mı ? Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

• kabasakalonline.com
  • adamlar senden almazlar yangı onlara çok ucuza geliyor yang

sadece oynayan biri varsa çevrende ona satarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

adamlar senden almazlar yangı onlara çok ucuza geliyor yang

sadece oynayan biri varsa çevrende ona satarsın

Oyunyardım alıyor ama sattığı paranın yarısına Mesela 1m 1TL ise alış fiyatı 50 kuruş.
  • Yardımlar için teşekkürler arkadaşlar yangları elden çıkardım.
  • nasıl elden çıkardın sorabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

nasıl elden çıkardın sorabilir miyim?

www.oyunyardim.com bu siteden halledebilirsin. Ben detaylı bir şekilde anlatayım sana ilk önce iletişime geç konuştuğun kişiye m satışı yapmak istiyorum de ve serverini söyle sonra oyunyardım'a kayıt ol eğer oyunyardım char stokları boşsa alıyorlar sonra konuştuğun kişi ile haberleş ve m'yi ne zaman oyunyardım'a vereceğini öğren sonra oyuna gir oyunyardım'ın charı arkadan gelir ne kadar m vermek istiyorsan pazar kurmasını söyle o pazar kurucaktır ve kurduğu pazarda ki itemi çek arkadan oyunyardım'ın sitesine geri dön konuştuğun sayfayı kapatma sitede ki kullanıcı adını sorucak sonra kullanıcı adını ver sattığın m'ler ne kadar ediyorsa hesabına o kadar para geliyor. Oyunyardım'ı istemiyorsanhttp://www.mtcgame.com/ de var. Ben 2 siteye de m sattım güvenilirler. Oyunyardım m'leri sattığı fiyatın yarısına alıyor ama mesela 1m=1TL olsa senin sattığın 1m=50 kuruş olarak gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş ne kadar yangı ne kadara sattın ? bende 5-6 T var. ne kadar eder acaba. Hem 2 çarda envanterler full oldu hemde 8 T den sonra para saklayamıyorum.
  • www.yedioyun.com en ucuz yang satış sitesi bana göre bu iş için seçilmiş kaftan bence adamlar işi profesyonelliğe dökmüş resmen çok ciddi çalışan bir site bana göre tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker10 -- 26 Nisan 2011; 17:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0
    Arkadaşlar metin2 de 1.2 milyar yang param var bunları değerlendirmek istiyorum.Şöyle ki ; metin2'deki yanglarımı satıp yerine online oyun sitesinde kazanacağım bakiyeyle başka oyunda oyun parası satın alacağım. Böyle bir bildiğiniz site var mı ? Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

Git bi ilkokulun onune zilin calmasini bekle disariya dogru birsuru velet firlicak. Hepsi oynuyodur. Kazik fiyattan sat onlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 yanglarınızı bize satabilirsiniz.sattıktan sonra paranızı ister sitemizdeki hesabınıza yollarız isterseniz cepbank ile havale yaparız.http://www.gameucuz.com/kategori/120/yang.html
    hızlı güvenli ucuz alışveriş gameucuz.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0
    Arkadaşlar metin2 de 1.2 milyar yang param var bunları değerlendirmek istiyorum.Şöyle ki ; metin2'deki yanglarımı satıp yerine online oyun sitesinde kazanacağım bakiyeyle başka oyunda oyun parası satın alacağım. Böyle bir bildiğiniz site var mı ? Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

Git bi ilkokulun onune zilin calmasini bekle disariya dogru birsuru velet firlicak. Hepsi oynuyodur. Kazik fiyattan sat onlara.

• Güvenilir yanglarimi nereye satabilirim
    karsilinda kontor tl yüklemek istiyorum o siteden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtcgame den metin2 yang alabilirsiniz de satabilirsiniz. fiyatlar her zaman uygundur.
  • Oyunfor'da iyidir
  • Tanıtım konusuna dönmüş, 6 yıllık konuyu hortlatmanın başka ne amacı olabilir ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.