Şimdi Ara

metin2 ve knightta çok iyi para dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğrenciyseniz bi getirisi olmayan oyunlara vakit harcayacağınıza bu oyunları oynayın. cep harçlığınız çıkar.

pvp seçiyorsun 1 hafta oynayıp yapabildiğin kadar item para yapıyorsun. sonra satıp nakite çeviriyorsun. başlangıç için daha hızlı item para yapmak için item alın 1 hafta sonra zaten aynı fiyata satarsınız hemde piyasaya katkıda bulunmuş olursunuz. :https://www.itemci.com/uk/230-pvp-item-yang-karakter.html

• Bimden su al sat daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 pvpde 2 haftada 500 liradan fazla kazandım. Online sürene ve oyun bilgine bağlı olarak çok daha iyi paralar kazanılabilir.
  • Moruk çiftlik bank diye birşey varmış iyi para var diyolar girecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knhgt da 83 waryor ve buju itemim var sadece buju 7 item 600 tl edio giripte oynamiom pre istiyor bes kurusta vermedim oyuna hep pqzarda yaptim 3 bin tlkikte item gb sattim skildim oyamiom 200 kisi var sirada girmio oyuna anca sabah 6 7 de girio bir dc olsan girrmion. hani free play di icerdr adam yok iceri almio pre aldircaklar illa. pvpde bile daha cok user var. steam uskk ise bitik kimse yok

• Metin2 TR de çok iyi para var
  • Wowda da iyi para var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mmorpg oyunlar hayat söndürür. Gençlere pubg fortnite tavsiye edin.
  • Evet öğrenciyim para kazanmak gerek nerden başlamalıyım

• Zamanında çok oynadım çok harcadım çok da kazandım. Güzel zamanlar.

• 8-9 yıl metin2 oynadım,2006da başldım.

Neyse :D daha 10 yaşındayken,bi ara metin35 diye çin serveri vardı baya ünlü olmuştu tabi ozamanlar pvp falan yaygın değil yok bile denilebilir.

1T yi 10TL ye satıyorduk,haftalık 50-60TL cep harçlığı çıkarıyorduk...Kime satıyordunuz diye sorcak olursanız;internet cafe vardı bizim okulun orda,herkes çin serverine başlamıştı.16-17 yaşında abilere-yaşıtlarımıza falan satıyorduk...

Vay be güzel günlerdi

Hanginiz 10 yaşında kendi cep harçlığını çıkarıyordu ulenn ??? emek bunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Secularist Professor

8-9 yıl metin2 oynadım,2006da başldım.

Neyse :D daha 10 yaşındayken,bi ara metin35 diye çin serveri vardı baya ünlü olmuştu tabi ozamanlar pvp falan yaygın değil yok bile denilebilir.

1T yi 10TL ye satıyorduk,haftalık 50-60TL cep harçlığı çıkarıyorduk...Kime satıyordunuz diye sorcak olursanız;internet cafe vardı bizim okulun orda,herkes çin serverine başlamıştı.16-17 yaşında abilere-yaşıtlarımıza falan satıyorduk...

Vay be güzel günlerdi

Hanginiz 10 yaşında kendi cep harçlığını çıkarıyordu ulenn ??? emek bunlar...

Parayı nasıl kasıyodunuz :D?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Metin35,xylongju,m2-fun,osmanlımt2,m2pro herkes bilmez bu swleri .yıllarımı verdim bu oyuna ona harcadığım zamanı derse ayırsaydım atomu parçalardım alüminyum

• Saydıklarının çoğunu oynadım ama metin35 ve m2pro'nun yeri bende ayrıdır. Metin35 ilk oynadığım pvpydi. M2pro şimdiye kadar en zevk aldığım pvplerden biriydi.
  • M2pro baya oynadım bende güzeldi.günah kılıcı efsane bir şeydi ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.