Şimdi Ara

Metin2.us Free Kingdom'a Başlayacaklar Gelsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Way helal görevleri yaptınmı ?
  • Gerçekten harika benim 21 lik varda oynamıyom.Türkde ne güzel 49 luğum vardı ahh keşke ban yemeseydim.
    Bu arada bot gören varmı.26 level kahraman adamlar onlar hileci botlar beyaz yeminlilerde kasıyo.İkinci köydede varlar.
  • bnm hesap new world daymış bende free kingdom da char açıyorum ch kaç
  • En son ch 13 deydik kardeş .Ben çoktandır girmedim 2-3 saat olmuştur ben artık her zaman giremeyeceğim çünkü yeni oyun yükledim onu deneyeceğim .
  • Bu arada söylemeyi unutmuşum ben girmicem ama gelen kişilerin isimlerini eklerim. Chawu$h nickini söyle bide savaşçımı ninjamı fln bide becerisini master olunca falan buraya lütfen bilgilendirelim birbirimizden daha çok haberdar oluruz.
  • bnm nickim Kathiamus zihinsel savaşcıyım
  • Saol tamam ekliyorum .Bu arada bir şaman lazım çünkü ben artık giremeyeceğim nedenini belirtmiştim.Level atlayınca falan yazın burayada bilgim olsun bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55SuperSpy55 -- 17 Haziran 2011; 20:33:59 >
  • ben oynicam oyun güzel :D
  • Oynama diyen yokya oyna botları görünce görecem ben seni oynıcanmı bakalım
  • Girdim new worde en sonunda yaşasın ch kaçtasınız 21 demi 22 demi geliyom
  • emin ol türk de çok daha fazla bot var bu arada bende samsunluyum :D
  • pegasus595 neresindensin samsunun ?

medic61 new word değil kardeş free kingdom
  • Free Kingdom'a girmeye çalışıyorum açmıyor connect bişeyde kalıyor çeviri yaptım sunucuya bağlanılıyor demekmiş bu nasıl bağlanmaksa 23 dk oldu hala bağlanmıyor.Sorun bendemi yoksa sizdemi anlayamadım ki.
  • pegasus kaç lvl oldu kanki
  • 16 lvl im knk samsun ilkadım :D sen nerden _?
  • Ben canikten kanki ama şuan samsun'da değilim şuan Sinop'tayım yarın gelcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55SuperSpy55 -- 17 Haziran 2011; 22:06:08 >
  • Beyler bana arkadaş 92 lwl çar verdi ben daha kasmıcam ya artık bu çarla ws şov yaparım adı Circia sarı bayraktan savaşçı.
  • Vay be 92 lwl çar dile kolay bu arada bu adam oyun 49.su arkadaşın bu çarı nerden buldu çünkü ismi hiç türk ismine benzemiyor galiba arkadaşın çarı biyerden çalmış
    Metin2 böyle bir oyun ekip olmadan halledilmiyor
  • ee ben tek mi oynicam oyunu offf :( beni yalnız bıraktınız yazıklar olsun :(
    19 lvl oldum bu arada :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.