Şimdi Ara

Metin2.us Free Kingdom'a Başlayacaklar Gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam beyler metin2.us'a başlıyoz açın hesapları hadi yazın isimlerinizi karakteri beceriyi.Yanyana kasacağız lvl aldığınız zaman yada önemli birşey olduğu zaman buraya yazarız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55SuperSpy55 -- 17 Haziran 2011; 14:14:04 >
  • İsimlerinizi yazdırsanıza
  • şimdi metin2 us u indirmem mi gerekiyor _?
  • SEn bana link i ya da siteyi atta indereyim bide forumda dur brz çok geç yazıyon:)
  • Reklam olmasın
    Metin2 US
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus595

SEn bana link i ya da siteyi atta indereyim bide forumda dur brz çok geç yazıyon:)

Meşgul olduğumdan kardeş ama bu sefer erken yazdım
  • bnm char 25-26 lvl falandı savaşcıydı bende gelirim siz oynayacaksanız ama bırakmak yok
  • benim oyun kuruluyo kuruldu kurludu yani son 1-2dk bekleyin isterseniz ben şaman açim _?
  • hangi server a başlicaz am 2 tane var _?
  • free kingdom ilk ch ye gel adını yaz buraya 25-26 lwl çarım var diyen sende adını yaz lütfen.
  • NEW WORLD MU_? FREE KİNGDOM MU_? ÇAR ŞAMAN VE ADI MihRee olur
  • Pardon unutmuşum bu arada yakın dövüş oldum ben 21 lwlim hala bitane daha var 21 lwl savaşçı ama güzel değil bu çar daha güzel hadi gelin yaw.
  • Kardeşim free kingdom dedikya
  • CH 12 ye Gelin Girdim Bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55SuperSpy55 -- 17 Haziran 2011; 18:13:39 >
  • pardon yeni gördüm kardeşim hemen asabileşme
  • benim oyun yükleniyor daha %42 nickim XenaTR idi bir de şamanım vardı galiba o da 18 leveldi sanırım

bu arada siz hangi bayraksınız ben hatırlamıyorum bayrağımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 17 Haziran 2011; 18:14:33 >
  • hadi gel bide skill grubunu yaz bende ekleyem konunun başına
  • kardeş ch22 new world yazan yerde sen bize free kingdoma gelin dedin ne ayak _?
  • Chawu$h:Ben mavi bayrağım mavi değilse yeni aç maviye gel kardeş.
    pegasus595:Bu arada 22 ile 12 yi karıştırmışım sen 12 ye gel kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.