Şimdi Ara

metin2 suan nasil? ( acikliyorum )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdiye kadar ne dedim ne sordum bosverin. metin2 oynanmaz beyler. bakin 1 haftada falan yuzlerce m para yaptim gram emek harcamadan cok sacma olmus her sey. mesela gorunus itemleri ise yaramasa bile cok pahali ama is gorecek seyler ucuz. artik ortalama itemler kalmamis yeni baslayan birisi oynayamaz bu oyunu. hatta saf insanlar var 100m e yakin para carptim. metin2 sahipleri de olayi ayikmis + atmak diye bi sey yok artik benim anladigima gore. tum itemlerimi dizdim efsunlu falan hep sonra kalan tum parayla da item aldim kutsamasini gereken yukseltme itemini aldim en az 8 9 tane almisimdir 1 tanesi bile yukselmedi. ben de ona sinirlendim girdim metin2 sitesine sildim hesabimi. galiba 1 hafta suruyor silinmesi. daha 6 7 hesabim var onlari silmekle ugrasmadim onlarin id sifre nerde yaziyosa yirttim attim onu da. bu da boyle bi animdir. gidin lol oynayin. gecen sene de boyle bi warrock tecrubesi edinmistim bu aralar bi warrock daha denerim belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotosikletPilotu -- 16 Ocak 2016; 22:04:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deymez!!!!!!
  • benım bırader durmadan soyluyo abi gel devam edelim şu çara o kadar emek verdik diye ama nereye kadar devam edilecek yaklaşık1,5 sene once bıraktım ama oynamak da istiyorum bi de içine iyice ettiler o yuzden de uzak durmak ıstıyorum..belkı indirip bi kaç gün oynarım
  • Sakın bulaşman okadar paraya döndüki iş artık 55 lwl olup 5 p açıorlar sancakta 75 lwl çharımı direk tereddüt etmeden içinde 600m ile sildim 7 günlük bağlantı ile zaten amacım yarı insan ve zehiri taktığımı görmekti

• Michaelb M kullanıcısına yanıt
    55lv yapip 3 p acmak bayadir moda hocam zaten. kekolar gidip 80 lv adam kesiyor mesela ezq puahhaha falan yaziyolar. ego tatmin ediyolar sorsan binlerce tl harcamislardir. suan indirdim oyunu yukledim. birazdan girip pazar kurcam. aksama kadar normal oyun atarim dizi izlerim aksamlari da bi kule onu veya depo arkasi gider vs denerim. sararsa devam sarmazsa elveda.

• turkishpower diye bi adam vardı 2010 yılında o başlattı bu 55 levelde 3pyi.o zamanlar için tabii müthiş bir şey 90 level adamlar p açamıyor.
  • Metin2'yi geçen hafta indirdim tekrardan kurdum. Uzun zamandır oynamadığım için özlemiştim. Ama maalesef hoşnut kalmadım. Gelişim yok. Hatta iyice bozmuşlar bile diyebiliriz. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: herooftheday34

Metin2'yi geçen hafta indirdim tekrardan kurdum. Uzun zamandır oynamadığım için özlemiştim. Ama maalesef hoşnut kalmadım. Gelişim yok. Hatta iyice bozmuşlar bile diyebiliriz. :(

hocam 2-3 gündür oynuyorum bebe şebe çoğalmış. arkadaşların hesabı olarak bildiğim hesaplara mesaj atıyorum adam o ben değilim diyor. dağılmış ortam. 113 lv adam gördüm geçen gün 99dan 105 yaptıkları yetmemiş bi daha arttırmışlar galiba. yeni skill gelmiş mesela ama ney bilmiyorum kullanmayı da düşünmüyorum. yani oyunun tadı kalmamış. 5skilli max 99 lv böyle kimsenin kimseyi tekleyemeyeceği zamanları özledim.

mesela ayasofyada 1ntel vardı. adam +7 ye çelik atacak diye tüm server toplanmış adam napcak diye izlemiştik. şimdi dönüştürülmüş full efsun sağlam efsun taşlı itemler pazara düşmüş. yoktu bizim zamanımızda böyle şeyler. çok şaşırdım ya 500m e koyduğu şeye bakıyosun eskiden olsa kalp krizi geçirirdik öyle bi item gördüğümüzde.

şuan sadece çarlarda çeri çöpü satıp para yapmaya sonra da idare eder şekilde itemler dizip sadece vs atmak için girmeye çabalıyorum. bunu yaparsam akşamları 30dk ayırırım oyuna. onun dışında oynanacak gibi değil bence.

• Ben cok az turk oynadim sebebi ise okadar emek etmek cok iyi degil hayatiniz bossa turk oynanir. Ben oyunu pvp de ogrendim iyide ogrendim. Bu sene mezunum uni sinavlarina hazirlaniyorum keske bombos gunlerim olsada bende kassam. Ama yeni karekterler falan gelmis hileler cogalmis zevli kacmis. En iyisi cs 1.6 online ve maclar beklerim ama oda yok bu sene zaten :))

• Usta 35 levelde 2 P açmayan mı kaldı?
  • Montmartre kullanıcısına yanıt
    hocam cocuk belki 12 yasinda falan cunku buyuk olsa oyle davranmaz ya da psikolojisi bozuk buyuk biri neyse , vs atalim dedi. ben daha ticaret yaptigimdan itemler fos daha. alirsin dedim zaten adam 56 lv ( 3p normalde 55te birakiyolardi yeni skill icin 56 yapmis herkes ) neyse adam 2 kere skillerini bosaltti yattim ben. adam ezobpuahahaha falan yazdi. la issiz dedim sen bu car icin kac milyar harcadin? sanane ezdim mi ezdim diyor.

bi de lonca kurmuslar tum uyeler 56lv 3p adamlar.

• Uzun zamandir oynamiyorum bu 3p olayi nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kafeci

Uzun zamandir oynamiyorum bu 3p olayi nedir ?

3 P olayı oyundakı skillerin Perfect (max) seviyede olması ...
    Bu eskiden çok zor bi olaydı yüksek seviyelerde olunması gerekiyordu fakat şimdilerde adamlar 35 40 max 50 lvlde P 'liyormuş skilleri :)
    Yazık olmuş ama bir zamanlar günlerimi gecelerimi verdiğim oyun bu hale gelmesi üzdü beni
  • kafeci K kullanıcısına yanıt
    hocam mesela adam 90lv hesabini ve itemlerini satip 55 lv hesap kasip ona geciyor. veya para yatirip geciyor. cok sinir bozucu bi sey g acan adama kendimize skill vursun da sekline bakalim diye ugrasirdik be

• anladım sağolun
  • Okuldan kaçıp,İnternet Cafede oynadığımız günlerdeki gibi Metin2...
    Nerde :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.