Şimdi Ara

Metin2 Sohbet ve Yardımlaşma Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, konu içinde Metin2 hakkında sohbet edelim, kaynaşalım ve yardımlaşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Merhabalar, konu içinde Metin2 hakkında sohbet edelim, kaynaşalım ve yardımlaşalım.

Cok yararlı bır konu olacak hocam :D bır sıkıntısı, takıldıgı yer olan arkadaslar yazın elımızden geldıgınce yardımcı olalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın beyler.
  • Günaydın dostum. Ya ben yeni char actım sankı kasmayı unuttum gibi bisey yeni carım zihinsel 38 e kadar zorlanmadan kastım 38 de tıkandım exp oranımı düstü ne oldu benim acil 55 olup bk depolamam lazım. Yani sorum 38 lvl g.b master nerde rahat 55 olur ve ya nerelerde ?

• quote:

Günaydın beyler.

Bıraz gec oldu ama gunaydın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mrctyln53

Günaydın dostum. Ya ben yeni char actım sankı kasmayı unuttum gibi bisey yeni carım zihinsel 38 e kadar zorlanmadan kastım 38 de tıkandım exp oranımı düstü ne oldu benim acil 55 olup bk depolamam lazım. Yani sorum 38 lvl g.b master nerde rahat 55 olur ve ya nerelerde ?

benım fıkrıme gore hocam orumceklere gıt ıtemlerın ıyıyse

• quote:

Günaydın dostum. Ya ben yeni char actım sankı kasmayı unuttum gibi bisey yeni carım zihinsel 38 e kadar zorlanmadan kastım 38 de tıkandım exp oranımı düstü ne oldu benim acil 55 olup bk depolamam lazım. Yani sorum 38 lvl g.b master nerde rahat 55 olur ve ya nerelerde ?

38-40 arası işkence gibidir. Kasma zorlar, orkları ve örümcekleri dene. Zihinsel level 55'den sonra açılır, tutamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

38-40 arası işkence gibidir. Kasma zorlar, orkları ve örümcekleri dene. Zihinsel level 55'den sonra açılır, tutamazsın.

38-42 arası bedenselde sıkıntı çekmiyorum. Zihinsel çok zorluyor.
  • quote:

quote:

quote:

38-42 arası bedenselde sıkıntı çekmiyorum. Zihinsel çok zorluyor.

Atın zırhlı degılse gıt ılk olarak at zırhla tavsıyem

• vadide kas tabiki bnm 34lük zihinselim var 6 parti ork kesiyorum
  • Konu güzel düşüncelerle açlımış ama pek rabet görmemiş heralde. :D bilerek hortlatıyorum.

Arachna anahtarı üretmeliyim. Gerekli itemler örümcek gözü bacağı kesesi yumurtası vs. metin ikinin kendi sitesinde okudum bunları 24 saat içinde toplamamız gerekiyormuş. 24 saati geçerse ne olur? anahtar üretilemez mi?

teşekkürler.

http://board.tr.metin2.gameforge.com/board23-duyurular/board24-oyun-duyurular%C4%B1/733255-%C3%B6r%C3%BCmcek-zindan%C4%B1-3-geliyor/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.