Bildirim
Metin2 Siyah Zemin SORUNU !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pc nin ekran kartında sıkıntı olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem ayarlarından cpu da ise gpu / gpu da ise cpu yap uygula de
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2gb nvidia -
dediğini yaptım fakat yine aynı. Metin2 Turkte hiç bir sorun yok sadece pvplerde. -
quote:
Orijinalden alıntı: canakiinn
dediğini yaptım fakat yine aynı. Metin2 Turkte hiç bir sorun yok sadece pvplerde.
Büyük ihtimalle bi dosya eksik bu her yerdemi böyle 2.köye felan gitmeyi deneyin oralardada sorun varmı? ayarlardan bakın gölgeler açıkmı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wixwe00
quote:
Orijinalden alıntı: canakiinn
dediğini yaptım fakat yine aynı. Metin2 Turkte hiç bir sorun yok sadece pvplerde.
Büyük ihtimalle bi dosya eksik bu her yerdemi böyle 2.köye felan gitmeyi deneyin oralardada sorun varmı? ayarlardan bakın gölgeler açıkmı?
heryerde böyle vadiye gidiyorum 2.koye gıdıyorum kırmızı sarı bayrakların koylerıne gıdıyorum ayın. golgeleri dusuk sevıyeye getırıncede yine aynı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X