Şimdi Ara

Metin2 Rehberi ve Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [font="Comic Sans MS"]" Metin-2 Doğuya Has Macera " Oyun Rehberi ve Grubu

Öncelikle Metin2 Resmi Sitesi'ne giriş yapıyorsunuz . Anasayfa'da aşağıda gördüğünüz resime tıklıyorsunuz. (Download Adresiyle beraber verdim.)

Metin2 Rehberi ve Grubu

Aynı sayfada
    Buradan Kaydolun! seçeneğini tıklayarak kayıt işleminizi halledin. Ancak e-posta adresinizin gelen kutusu bölümünde size " Metin2 Yönetimi " tarafından gelecek olan mesajda belirtilen linki alın ve Web browserinizin " Araç çubuğuna " yapıştırın . Bu sayede hesabınızı aktif etmiş olacaksınız . Artık oyunu indirip , İD'inizle bağlanarak rahatca oynayabilirsiniz .

Kayıt işlemlerinizin ardından oyun hakkında sizi bilgilendirmek istiyorum ;

Hsftslık sunucu bakımı her Salı/Perşembe 1000 sunucu süresinde yapılacaktır. Servisler bakım sonrası yaklaşık 1200 sunucu süresinde tekrar hazır ve kullanıma açık olacak.

• 16 Ocak - İşte geldiler. Oradalar ve savaşmak için bekliyorlar.
      Dört yeni karakter Metin2'deki figür seçimini zenginleştiriyor. Mevcut karakterlerimiz artık karşı cinsleri de mevcut. Bu demek oluyor ki artık bir kadın savaşçı, erkek bir şaman, kadın bir sura ve erkek bir ninja seçebileceksiniz.
      Seçenekleriniz genişlediği için artık her hesap için bir fazla karakter yaratabilirsiniz - yani her hesapta 4 karakteriniz olabilir.
      Ayrıca, şu an oynadığınız karakterin cinsiyetini değiştirebilmek için gerekli Değişim Tılsımını Item-Shop'ta "Parşömenler ve Kitaplar" kategorisinde bulabilirsiniz ve bu tılsım ile mevcut karakterinizin cinsiyetini değiştirebilirsiniz.

Metin2 sizi fantastik doğu dünyasına götürür. Bir dövüş sanatları ustası olun ve Ejder Tanrısının müttefiği olarak toprağı zehirleyen Metin Taşlarının kötü etkisine karşı savaşın. Üç imparatorluktan biri için vahşi savaşlara katılın, toprakları fethedip değerli eşyalar kazanın ve kıtanın yeni İmparatoru olun. Kaderiniz sizin elinizde!

Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG

• Sayısız maceracı ve birbirinden cesur savaşçının beklediği büyük bir kıta.
    • Katılabileceğiniz üç düşman imparatorluk.
    • Savaş; toprak ve onur için, yürüyerek yada at sırtında!
    • Bir şatonun lordu olun ve kendi surlarınızı loncanızla birlikte inşa edin!
    • Bir dövüş sanatı öğrenin ve sayısız yıkıcı özel yeteneklere kavuşun!
    • Bir zanaat öğrenin ve eşyalarınızı geliştirin!

[SSS];
    Metin2 nedir?

Metin2 içerisinde uzak doğu sahneleri ve bir çok dövüş seçeneği bulunan MMOG tarzı bir oyundur - yani: Metin2, Doğuya has macera odaklı MMOG. Dikkatli ol, Acemi!

MMOG nedir?

MMOG Massively Multi-Player Online Game teriminin kısaltmasıdır(Çok oyunculu online oyun). Metin2 de,binlerce oyuncu gerçek zamanlı olarak bir dünyada buluşur, zorlu maceralarda yardımlaşır, savaşlar kazanır yani özetle eğlenir.

Metin2 gerçekten ücretsiz oynanabilir mi?

Evet, Metin2 tamamen ücretsiz olarak sunuluyor

Oynamak herkes için ücretsiz:

- Herhangi bir katılım ücreti yok

- Seviye limiti yok

Metin2 tamamen Türkçe mi?

Evet, Metin2 tamamen Türkçeye çevrildi.

Metin2 Hangi platformlar için geliştirilmiştir?

Metin2 PC (Windows) için geliştirilmiştir.

Metin2 Rehberi ve Grubu

Metin2 Rehberi ve Grubu

Donanım Gereksinimleri
    Internet Bağlantısı ve kişisel bir bilgisayara ihtiyacınız var. 56kbit/s bir Internet bağlantısı yeterli olacaktır.

Bilgisayarınız aşağıdaki
    Donanım-Gereksinimlerine sahip olmalıdır;

İşlemci: Minumum ; 600 MHz | Maksimum ;1.5 GHz
    Bellek: Minimum ; 128 MB | Maksimum ; 512 MB
    Ekran Kartı: Minimum ;ATI Radeon 7000 NVidia RIVA TNT2 | Maksimum ; ATI Radeon 8500 NVidia Geforce3

Oyuna Giriş ;
    Öncelikle oyunu yükledğiniz yere giriyorsunuz . Oradan " metin2.exe " yazan dosyaya tıklıyorsunuz. Öncelikle bir hata gelebilir . O çıkan pencereyi tamamlayın. Sonra oyun kendi yükleme işlemlerini yapacak . Yüklemeler bittiğinde oyun açılacaktır . Aşağıdaki giriş talimatlarına uyarsanız , rahatca oyuna bağlanabilirsiniz . ;

Öncelikle oyunumuzu açıyoruz . Aşağıda görülen resim karşınıza çıkacaktır . Buradan "Oyunu başlat" butonuna
    tıklayınız .

Metin2 Rehberi ve Grubu

Oyun açılacaktır. Aşağıda verilen resim karşınıza çıktığınızda nerede oynamak istediğinizi seçin .

Metin2 Rehberi ve Grubu

Aşağıda verdiğim "Hesap Bilgileri" kutucuğunu siteden aldığınız İD ve şifreyi yazıyorsunuz .

Metin2 Rehberi ve Grubu

Oyuna bağlandınız . Şimdi kendinize bir profil oluşturun . ( Aşağıdaki aşamalar size yardım olacaktır. ) Karar verdikten sonra 2. Resimde görülen "Seçim" butonunu tıklayın .

Metin2 Rehberi ve Grubu
     Metin2 Rehberi ve Grubu

Sonra da Milletini seçtiğin oyuncunun profil ayarlarını ( İsim, Cinsiyet vs. ) ayarlayın .

Metin2 Rehberi ve Grubu

Artık oyuncunuzu oluşturmuş oldunuz. Aşağıdaki resim karşınıza çıkacaktır. "Başla" butonuyla oynunuza başlayın.

Metin2 Rehberi ve Grubu

Artık oyundasınız . Herkese başarılar diliyorum

Grubumuz
    • Be®kaLp

Üyeleri bekliyoruz . Şu an bir resim bulamadım . Bunu profilinize ya da imzanıza koyabilirsiniz .

Görünüm ;
    Metin2 Oynayanlar Grubu

NOT: Alıntı olan yazılar vardır. ( Metin2 Resmi Sitesi'nden alınmıştır) İzinsiz kullanmassanız sevinirim. Ayrıca bu konunun başlığıyla oyunu forumda aradım bulamadım , yalnızca bir konu buldum . Onda da yalnızca oyundan resimler bulunmaktaydı . Ancak bu konumda rehberi paylaştım ve grup kurdum . Yalnış bir şey yaptın demenizi istemem . Ayrıca konu için uğraştım. Umarım beğenirsiniz.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seo Hocası -- 22 Ocak 2008; 21:17:28 >

• Yeterr
    çok ayrıntılı olmuş güzel olmuş ama 3245346 tane konu oldu kusucaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4lon3 -- 22 Ocak 2008; 21:18:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Yeterr
    çok ayrıntılı olmuş güzel olmuş ama 3245346 tane konu oldu kusucaz artık

Teşekkür ederim . Ben bakıyorum 3-4 tane konu var . Sadece download linki verilmiş . Böyle bir rehber var mı sahiden ? Yanlışlık yaptım mı acaba ?

• Arama kısmına metin 2 yazınca birsürü rehber çıkıyor

Neyse en ayrıntılısı bu olmuş ama.Birdaha metin 2 topiği görmemek dileğiyle diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Arama kısmına metin 2 yazınca birsürü rehber çıkıyor

Neyse en ayrıntılısı bu olmuş ama.Birdaha metin 2 topiği görmemek dileğiyle diyorum

Kusuruma bakmayın arkadaşlar. Ama ben arattığımda yalnızca bu konu çıkıyor . Neyse daha çok bu konuya takılmayalım.Umarım bir daha görmeyiz.
  • Başarılı bir rehber ama daha detaylı olmasını umardım..mesela oyun içi rehber gibi.sen sadece karakter yaratımında ve account alımında yardımcı olmuşsun.ama biri bunları tamamen uygulayıp oyuna girdiği zaman oyun hakkında hiçbir bilgisi olmayacaktır..
    yinede eline sağlık dostum güzel bir account alımı ve karakter yaratımı rehberi eline sağlık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

Başarılı bir rehber ama daha detaylı olmasını umardım..mesela oyun içi rehber gibi.sen sadece karakter yaratımında ve account alımında yardımcı olmuşsun.ama biri bunları tamamen uygulayıp oyuna girdiği zaman oyun hakkında hiçbir bilgisi olmayacaktır..
    yinede eline sağlık dostum güzel bir account alımı ve karakter yaratımı rehberi eline sağlık..

Teşekkürler . Ben de oyunda yeni sayılırım . Kendim bilgileri öğrendikçe eklemeye çalışacağım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar birlikte kasmak lasım her ke oyundaki nickini yazsın hadi ama
  • ben chunjo imparatorluğundayım ve şu an 34 lvlim
  • tramola dayım gellikle ch2 de takılırım adım bombakaya daha eziğim 15 lwl hiç kasan olmadı güçlü olan abilerimden ricam bni kasın lütfenn jinho daım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperad0 -- 29 Ocak 2008; 13:09:30 >
  • eline sağlık gerçekten çok başarılı bir rehber olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cone

eline sağlık gerçekten çok başarılı bir rehber olmuş..

Teşekkürler .

Ben Tramola ch1-ch2 karışık takılıyorum . Shinsoo dayim. İsmim Ryan . 27 lewelim . Taniyaninız vardır. Pvp acık olanlara dalarım genelde .
  • arkadaşlar oyuna bugün girebildinizmi bende hata veriyor yükleme yaparken sizde de böyle birşey varmı???
  • Bende Metin 2 Oynuyorum.. Tamamen Türkçe diiL HarfLerde bazı sorunLar Var ALesta C1 deyyim bekLerim Nickim ReMoRSeLeSs ve ya RedSchooL Umarım birinizLe görüşürüz..
  • bende 27 lwl im charin itemleri saglam madalyon fln war at da war ama artık oynamicam bir driftcity chariyla takas yapacam !!!isteyen sölesin
  • savas olayi fln varmi irklar arasi
  • bir arkadaşım oynuyor.

itemleri pahalıya stala koyunca, küfür edince banlıyorlarmış. çok saçma geldi bana
  • çok güzel ama bir şey öğrenebilir miyim? serverlardaki bakım ne kadar uzun sürüyor bir gün mü birkaç saat mi?
  • Benim 49 lwl şaman var.isteyene satarım ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.