Şimdi Ara

METİN2 PVP TEKNİK YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BEYLER BİLDİĞİNİZ ÜZERE METİN2 PVP LERDE .PY .PYC UZANTILI İNJECT'Lİ HİLELER VAR ŞİMDİ BU KONUDAN ANLAYAN ARKADAŞLARA BİR SORUM OLACAK, ŞİMDİ BEN LOYEİN KORUMALI BİR PVP SV YE PYTHON.PY UZANTILI BİR YAZI RENGİ DEĞİŞTİRME HİLESİ İNDİRDİM VE OYUNUN KURULU OLDUĞU DOSYAYA BU PYTHON.PY İSİMLİ HİLEYİ ATTIM FAKAT OYUN AÇTIĞIM ANDA OTO PACK DOLUP BU PYTHON.PY İSİMLİ DOSYA KENDİ BAŞINA SİLİNİYOR ,BUNU ENGELLEMEK İÇİN NOT DEFTERİ İLE VE FARKLI YÖNTEMLER İLE ANTİ TORRENT YAPTIM OYUNA OTO PACKİ ATLAYARAK GİRİP BU PYTHON.PY İSMLİ HİLE DOSYASINI SİLMEMESİ İÇİN, NE YAZIK Kİ OTO PACK SİZ GİRDİĞİM HALDE YİNE SİLİNDİ PYTHON.PY İSİMLİ HİLE DOSYASI BENDE OYUNUN PACK DOSYASINDA Kİ ROOT.EPK-EİX ADLI DOSYAYA ETERNEXUS İSİMLİ DOSYA İLE GİRİP ENGELLENMİŞ OLAN .PY .PYC UZANTILI + OLARAK PYTHON.PY HİLESİNİ ROOT EPK-EİX UZANTILI DOSYALARDAN KALDIRDIM OYUNUN İÇİNE TEKRAR ATTIĞIMDA BİR BAKTIM Kİ BU ENGELLEMELERİ KALDIRDIĞIM HALDE HALA PYTHON.PY İSİMLİ DOSYAYI HÂLA SİLİYOR NE YAPILMALI BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARI YARDIMA ÇAĞIRIYORUM YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .







  • Loyein varken o iş zor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabın için teşekkür ederim Loyein devre dışı bırakma gibi bir şansımız var mı bypass tarzı bir şey , bu konuda yardımcı olabileceğiniz bir şey var mı varsa yardım edersiniz sevinirim teşekkürler .
  • İnternetten araştırırsan biraz bulabilirsin. Desiğin gibi bypass felan. Bide dreamfanchnin hilelerine göz at ordan bi yol bulabilirsin belki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok araştırdım + olarak internetten indirilen hiç bir hile temiz değil buna dreamfancy de dahil hepsi trojan keylogger mesajlarınız için teşekkür ederim ayrıca .
  • Yapmaya çalıştığın şey zaten illegal. İllegali çıkaran adamda içine illaki illegal bişey katar 😄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bakarsak hiç bir pvp server leagal değil , hepsi illegal gameforge çalıntısı oyunlar zaten şöyle bir npc lerin yerini değiştiriyorlar al sana aaaMT2 al sana bbbMT2 :) gameforge nasıl bunları mahkemeye vermiyor telif hakkından dolayı anlamıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.