Şimdi Ara

...:::METİN2 OYNAMAYIN:::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 56 LVL YAPTİĞİM Sura carım. iftiraya kurban gitti ve oyunu bıraktım.
    19 Mayısta adamin teki kendisini gm olarak tanıttı ve sifremi istedi ben de vermedim ve seni sikayet edecem dedim. 2 gün sonra carim banlandi
    gelen cevap gm taklidi yapmisim. Böyle bir sey yok hem de resimli de gönderdim ama bizi tehdit mi ediyorsunuz diye cevap geldi.
    Adamlar kafalarına göre adam banlıyorlar.
    1 yıl vermisim o yere kadar getirmisim sucsuz yere adam banlanır mı ya...
    Tam olarak cevap verme de yok taklit oldu bitti. o kadar resim de gönderdim açmadilar.
    Böyle oyun oynanmaz.
    GM lere yazıklar olsun.

• Gel pwp oyna kardeş banlanırsan tekrar girersin nasıl olsa

Geçmiş olsun

Edit: Bknz imzama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 5 Temmuz 2009; 10:53:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plunder

Gel pwp oyna kardeş banlanırsan tekrar girersin nasıl olsa

Geçmiş olsun

Edit: Bknz imzama

Çok sağol da bu PWP ne oluyor?
  • Knıghtta oldugu gibi herşeyi kolay olan

item kasma

1 günde 60 - 70 olabilirsin skilleri P yapabilrisin marketlerde nesne markette satılan itemler var falan AMA çince merak etme Türkçe yamasıda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plunder

Knıghtta oldugu gibi herşeyi kolay olan

item kasma

1 günde 60 - 70 olabilirsin skilleri P yapabilrisin marketlerde nesne markette satılan itemler var falan AMA çince merak etme Türkçe yamasıda var

Çok sagol memlekete gidince indireceğim ve oynayacağım.
  • Pmden msn verdim eklersen sana yardımcı olabilirim
  • pwp metin 2 şirketine bağlı olmayan sen ben gibi insanların kurdupu bir server oluyor db ler olsa ben biel kurarım yani :D

burdan pwp işini halledebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_32822594/mpage_1/key_//tm.htm#32838888
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    METİN2 PVP ANTİVİRÜS HATASI
    9 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    10 ay önce açıldı
    Oynadığınız serverlar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ben sana daha kolay yolunu göstericem o olmazsa bunu indirirsin
  • Tekrar söylüyorum kimse kimseye ban atmaz hele haksız yere asla ya düşünsene adam niye durduk yere ban atsın sana o senin gibi düşünemezli keyfinden bol bol adam kaçıralım oyundan soğutalımmı diye düşünüyorlar mutlaka birşey yaptın ve banlandın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

Tekrar söylüyorum kimse kimseye ban atmaz hele haksız yere asla ya düşünsene adam niye durduk yere ban atsın sana o senin gibi düşünemezli keyfinden bol bol adam kaçıralım oyundan soğutalımmı diye düşünüyorlar mutlaka birşey yaptın ve banlandın

Krdesim adam bana GM taklidi yapıyor ve ben ban yiyorum hem de bu durumu resimler ile gmye gönderiyorum ama adam halen sen taklit yaptın dşiye diretiyor.
  • Aman metin2 knight kadar olamaz adam yeni server açılınca onun bi üstündeki iyi playerlerın %50sini geçsinler diye banlıyor saçmalık metin2 bundan %1000 iyidir sakın ama sakın knight online oynama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzmert

Aman metin2 knight kadar olamaz adam yeni server açılınca onun bi üstündeki iyi playerlerın %50sini geçsinler diye banlıyor saçmalık metin2 bundan %1000 iyidir sakın ama sakın knight online oynama

yaw ben 3 sene knight oynadım 68 lwl çarım var hiç böle bişi görmedim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: leaderknight

quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzmert

Aman metin2 knight kadar olamaz adam yeni server açılınca onun bi üstündeki iyi playerlerın %50sini geçsinler diye banlıyor saçmalık metin2 bundan %1000 iyidir sakın ama sakın knight online oynama

yaw ben 3 sene knight oynadım 68 lwl çarım var hiç böle bişi görmedim ama

ben carnacta 82 magem vardı pazara koymuştum tv izliyordum bi geldimki iona açılmadan 1 gün önce ban yemişim sitede neden yediğim yazmıyor sadece 999 clana söyledim böyle böyle clandanda 9 tane +75 mage ban yemişti ve çoğu kişide aynı durumda adamlar koxpa çözüm bulmuyorlar aptal aptal işler yapıyorlar

• knight online artık çocuk oyunu oldu oynuyanda zaten -18dir ben WOW oynuyorum paralı çoluk çocuk yok kafam rahat blizzarda helal olsun
  • @KKııZZııLL

nerden biliosun hesabına başka biri girip gm taklidi yapmış olamazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 6 Temmuz 2009; 16:51:04 >
  • boşverin metin2 yi falan karahan online a gelin GM lerde nazar değmesin şeker gibiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna17 -- 6 Temmuz 2009; 17:35:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrna17

boşverin metin2 yi falan karahan online a gelin GM lerde nazar değmesin şeker gibiler

Vala ben ilk çıktıgında oynamıştım kendi sitesinde hava yapıcam die gold düpledigim charları banlattım :D
    Ama hala degişen bişiy yok benim yegen oynuyo geciyo bi köşeye bi ton hile var kas babam kas cok bebe oyunu olmuş metin 2 acayip hile var

KARAHAN ONLİNE ise indircektim ama adamlar ın para düpledigini görünce indirmekten vaz gectim chat engine ile para yapıyolar adamlar daha acıgı cok
  • en iyisi sro ya gelin
  • Kardesim nie milletin ekmek parasi ile oynuyorsun adamlari kıskırtıyorsun o oyunu oynamazlarsada emek yiyemicek olan adamlar war
    ayrıca ne oynayıp oynamıcamı sana sorucak degilim heralde dimi
  • Kardeşim ben görüşümü belirttim oynayıp oynamadığından bana ne git ne yapıyorsan yap adama bak ya
    quote:

Orjinalden alıntı: Murat Akkaya

Kardesim nie milletin ekmek parasi ile oynuyorsun adamlari kıskırtıyorsun o oyunu oynamazlarsada emek yiyemicek olan adamlar war
    ayrıca ne oynayıp oynamıcamı sana sorucak degilim heralde dimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.