Şimdi Ara

METİN2 MERAK ETTİKLERİNİZ, SORMAK İSTEDİKLERİNİZ GELİN BUYRUN SORUN :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
16.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lNefer

    Oyunun ne zaman kapanacağını merak ediyorum.

    Siz merak etmeyi bıraktığınız zaman :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: banny333

    merhaba hayırlı günler.

    PvP server gibi damegeleri yüksek lonca savaşı bol pvpde str str aldık diyelim bedenselsin. 100saldırı gücü mü yoksa 2k hpyimi tercih edersin. Bedensel 1 ruh yediğini düşünürsek 7 7 14k yiyecek 20k gibi bir canı olduğunu var sayarsak 2klık bir avantaj 8klık bir can yapar. Siz o 8 kda 1k.ç 2 3 düz atabilirsiniz. yada 6k canınız olur 7klık bir skilde hasar veremeden ölürsünüz. benim tercihim her zaman hp hp olmuştur.

    Silahta zehiri geç ben hem kask hem silahta 2 sini aynı anda denemedim hiç bir farkı olmadığını pvp için söyleyebilirim. Ve açık açık söylüyorum sadece kask yeterlidir. Silah efsunu bedensel

    YARI KRİTİK BÜYÜ HIZI GÜÇ DELİCİ standart ve başka bir efsun gelmeyeceği içinde değişmeyecek olan bedensel efsunu budur. ! zehirle filan uğraşmayın

    hayırlı günler iyi forumlar.

    Hocam yalnız saldırı değeri savaşçı ve ninjaların[zehirli bulut hariç] skil vuruşlarınıda artırır sadece düz vuruşu artırmaz.Bu yüzden tamda canınız azken skil ve düz vuruşlarınızın can alıcı olması kurtarır.Biyolog görevi yorumunuza katılmıyorum fakat silah efsunlrı konusunda haklısınız zaten klasik efsun dizilimi odur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoMuTa

    quote:

    Orijinalden alıntı: lNefer

    Oyunun ne zaman kapanacağını merak ediyorum.

    Siz merak etmeyi bıraktığınız zaman :)

    Bu bilgilendirme sonrası aydınlnma yolunda ışığa kavuştum. Sağol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son 5 yıl önce oynuyordum çok değişti mi yeniden başlasam yabancılık hisseder miyim
  • dostum ben zihinsellerle ws atmıyorum. birde silah efsunu yarı kritik güç delici büyü hızı demişsin şimdi bana arkadaşlar önerdide şu efsunlarıda tartışalım biri yarı delici güç zehir b.hızı biri yarı krtk güç zehir büyü hızı biri yarı krtk delici güç zehir biri yarı krtk delici güç canlılık biri yarı krtk güç delici çeviklik bu efsunları bi tartışalım. birde bedensele kolye ne takayım cennetmi beyaz altınmı galiba cennet olması lazım birde zihinsellerle bedenselken ws atmıyorum dedim yani ne alayım 92-94. hocam birde wsye başlayınca skil sıralamasını sölermisin hava kılıcı öfkeyle başlanır sonra ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Mithat -- 7 Ekim 2015; 19:10:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Webperfect

    En son 5 yıl önce oynuyordum çok değişti mi yeniden başlasam yabancılık hisseder miyim

    Metin2 sg serverini tavsiye ederim,eski metin2 tadında singapur ülkesinin orijinal serveri.
  • NoMuTa kullanıcısına yanıt
    Oynadım hiçte o tadı alamıyor insan türkden sonra garip geliyor SG iyi bir pvp ye başlasan daha fazla zevk alırsın yada tr de yeni bir server açılmasını bekle ( beklemeni önermem )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: STRivaL

    Oynadım hiçte o tadı alamıyor insan türkden sonra garip geliyor SG iyi bir pvp ye başlasan daha fazla zevk alırsın yada tr de yeni bir server açılmasını bekle ( beklemeni önermem )

    pvplerin durumu belli olmadığı için önermedim iyi pvp arıyosan wom2 var ama kapatıp giderse emekler çöpe gider,Ben 7 ay kadar önce Sg serverine başladım ,tr deki saçmalıklar yok o kurt adam vs.,ayrıca tr kadar pay2win değil, emekle baya iyi yerlere gelmek daha kolay, yenilik desen adamlar sürekli yeni birşeyler yapmaya uğraşıyorlar,Gm leri çok ilgili , hiç hile yapan göremezsiniz,tek zorluğu var oda biraz ingilizce istemesi yani azıcık kapasite istiyor o noktada ki zaten item isimlerini ve menüleri türkçe yapabiliyosunuz.Kendi fikrimi söylemem gerekirse o kadar server gezmiş biri olarak Sg serverini emek vermeye değer en güzel serverlerden biri olarak görüyorum.




  • NoMuTa kullanıcısına yanıt
    hocam havasından mıdır nedir bana hiç öyle gelmedi hatta çok farklı bir pvp gibi geldi alışamadım anlayacağın. ayrıca köklü pvp serverlarda mevcut yani mesela m2-hero yakında 6. yılını dolduracak yeni sw de açılmıştı 1 ay önce
  • Sitemizden en güvenilir ve hızlı ödeme sistemi olan mobil ödeme ile anımda Gscash (Paykwik) satın alabilirsiniz..

    www.buygscash.com
  • Selamun Aleykum Beyler
    Oynadığım PVP de adam ejderden çıkar çıkmaz hemen tekrar girebiliyor ben ejderi kestim mi sürgün deki şehirde başlama yerinde atıyor
    Adam onu nasıl yapıyor bilen varsa yazabilir mi acaba lütfen :D
  • Ninja kasmak istiyorum en son tr yi 3 4 sene hatta daha önce oynamıştım pay to win geldiyse hiç başlamayayım mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.