Şimdi Ara

Metin2 Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar casper marka notebook kullaniyorum pc ozellikleri ;

Windows 7 Ultimate 64 Bit
    4 GB Ram
    1 GB Nvidia GeForce GT 335M
    intel Core i5 2.53GHz

Tek sorun Metin2 bir sure sonra kasmaya basliyor.Isindigindanmi bilmiyorum ama altinda harici sogutucu takiyorum.Oyunu ilk actigimda herhangi bir sorun olmuyor Fakat bir sure sonra slotlar ciktikca kasmaya basliyor slotlar gittikten sonra bile kasiyor yani bunun cozumu ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• saydığın özellikleri 2 le falan çarp,öyle bir notebookta bende var ama aynı sorunu bende yaşıyorum.

Oyun seçeneklerinden "isim" kısmını "sınırlı" yaptım biraz azaldı.Slot isimleri yazmayınca. Ama yere düşen itemleri yangları falanda göremiyorsun öyle bir kötü yanı var.

Ama sırf bu sebepten oyunu bırakıcam sanırım. Çünkü mesela kuleye çıkabiliyorum şamanımla beraber ama pc kastığı için bi süre sora oyundan iki çardan birini atıyor.

Sağlam desktop olmadan oynanmıcak sanırım bu oyun.
  • Pvp oynadigim icin yere dusen item ce paranin onemi yok oyuncu ve slot Isimleri Kastirma yapiyorsa kapatip denicem bakalim

• Çölde kas

• çölde iyi ex gelir demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

saydığın özellikleri 2 le falan çarp,öyle bir notebookta bende var ama aynı sorunu bende yaşıyorum.

Oyun seçeneklerinden "isim" kısmını "sınırlı" yaptım biraz azaldı.Slot isimleri yazmayınca. Ama yere düşen itemleri yangları falanda göremiyorsun öyle bir kötü yanı var.

Ama sırf bu sebepten oyunu bırakıcam sanırım. Çünkü mesela kuleye çıkabiliyorum şamanımla beraber ama pc kastığı için bi süre sora oyundan iki çardan birini atıyor.

Sağlam desktop olmadan oynanmıcak sanırım bu oyun.

Hocam oyuna yeni maplerin gelmesiyle birsürü slot ve item eklendi ve sunucularda birleşince lag olması normal metin2 dosyasında config isimli exeyi acıp fog distance vs ayarları yapınca lag olmuyor 1 gb ramli pc kullanıyorum birazda internet hızından kaynaklanıyor mesela kulede oyundan atıyorsa internet hızıyla alakalı pc özelliklerin isterse 50 gb ram olsun yine atar önemli olan internet hızı

• 1 saatte bir oyunu kapatıp açın. Tek Sorun Metin2 Client'lerinin aşırı şişmesi. 400MB Ram yemeyle başlar hiç hatırlamıyorum bota kurmuştum 16-17 saat , 2GB'ye kadar şişebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.