Şimdi Ara

METİN2 KASIYOR!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2gb ram 256mb ekran kartı windows xp işletim sistemi configler en düşük ayarda ama yinede kasıyor lütfen yardım edin.....!!!!!!!!!!

• Sistem genel olarak nedir? DDR2 li mi? işlemci nedir? Bunları yazman gerek bence. İki çekirdekli amd athlon 64 5000+,512 mb ekran kartı eah3450 ve 2 gb ddr2 ram özelliklerine sahip bir kasa ile rahat oynayabiliyordum.Ekran kartı sürücülerini güncelle istersen.
  • 41thedestroyer41 4 kullanıcısına yanıt
    sistem böyle
     METİN2 KASIYOR!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selohelo12 -- 9 Mart 2015; 16:06:50 >
  • İşlemci ile ekran kartı kaldırmıyor sanırım. Metin2 daha önce bu bilgisayarda oynanıyor muydu?
  • 41thedestroyer41 4 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar geleli 3-4 hafta oldu. İlk geldiğinden beri kasıyor.

Ekran kartım Radeon 9200 PRO AGP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selohelo12 -- 9 Mart 2015; 16:33:26 >
  • selohelo12 S kullanıcısına yanıt
    Haci benim eski sistemim pentium 4 3.06 ghz , 512 mb ram , 128 mb ekran karti idi ve rahat oynuyodum senin sistemde bi sorun olabilir suruculeri kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 gb ram 1 gberkan kart i5 işlemci çok anlamam bn özellikten falan ama metin2 için baya bi iyi olduğunu düşünüyorum sistemimin ama yinede ch 1 de yüreyemiyorum okadar kasıyor oyun.Yana özellikte ilgisi yok bu kasma olayının herkezde olan bir sorun bu oyunda çoğu kişi kasıyor diyor anlam weremiyorum bnde.He bizim bilmediğimiz bişi warsa soleyin bizde yapalım kasma olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Farm Önerileri
    2 ay önce açıldı
    Minecraft KASMA SORUNU:(
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim geç olacak ama sistemimiz çok benzer sadece ekran kartımız farklı oyunlarda grafik bozuklugu var drvier felan farketmiyo bi çözemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: selohelo12

2gb ram 256mb ekran kartı windows xp işletim sistemi configler en düşük ayarda ama yinede kasıyor lütfen yardım edin.....!!!!!!!!!!

quote:

Orijinalden alıntı: selohelo12

sistem böyle
     METİN2 KASIYOR!!!!!!

SİSTEM ÇOK DÜŞÜK KALMIŞ DOSTUM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.