Bildirim
Metin2 Global Ana Konu - Yeni Server Zaria (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
çabandan dolayı hakkını vermek lazım inşallah eskisi gibi olur her şey -
quote:
Orijinalden alıntı: DienCephelon
Emin olamadım bilmiyorum nasıl olduğunu bundan önce bikaç serverde aynı id şifre kullanmıştım ve kayıt etmiştim sanırım oradan doğru oldu. Belkide formatlık bir durum yoktur.
Wom2 tarzı üçkağıtçı serverlar oyunu terkeden oyuncularının şifrelerini paylaşıyor. Belki bizzat wom2 ekibi soyuyordur emin değilim. Aynı id şifreyi diğer serverlarda deneyip soyuyorlar. Bunu başka serverlarda yapıyor elbette.
O sebepten benden size tavsiye asla serverlarda id şifreniz aynı olmasın. Bu şekilde soyulan çok kişiyle karşılaştım. -
-
Azrail işinde sanırım beklentim çok yüksekti umduğumu bulamadım gibi bir şey oldu önce gözü doyurmak lazım
senden de böyle çılgın paylaşımlar bekliyoruz beni olduğu gibi bir çok kişi heycanlandırıp ateşliyor dur
buraların canlanması lazım böyle paylaşımların herkes den gelmesi lazım -
-
Usta muhabbet güzel ama ingiliççe :) Benim gibiler bu tarz servelere bu yüzden tutunamıyor. 2 lafın belini kıracak dil olsa güzel olurdu. Sell/offer/buy üçgeninde tıkılıp kalıyorum :) Ama yine de sizin paylaşımlarınızı zevkle okuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 25 Aralık 2017; 23:30:13 > -
bu server da türk çok fazla çok sıkıntı çekmezsin aslında aktif bir şekilde oynamak başlamak istersen beklerim loncayı tekrar hareketlendiriyoruz türklerle başlamak istersen oyundan bana yazabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Celay
Usta muhabbet güzel ama ingiliççe :) Benim gibiler bu tarz servelere bu yüzden tutunamıyor. 2 lafın belini kıracak dil olsa güzel olurdu. Sell/offer/buy üçgeninde tıkılıp kalıyorum :) Ama yine de sizin paylaşımlarınızı zevkle okuyorum
Konuşabileceğin 1k+ kişi var. Bence yeterli
Kuşak koleksiyonum
-
Bu resimde gördüğünüz Kyloren dışındaki bu karaktersizler Kral yengeçi keserken canını sona getirmişken gelip beni kestiler ve sonrasında siz misiniz bana bunu yapan diyerek ten 30dk lık bu gördüğünüz karakter yoksunlarını maymun edişimin bir fotoğrafı 30 dk boyunca bossu peşimde tutup maymun gibi kendimi bunlara kovalattırdım sonunda bosu kesmelerine izin verdim ve bana çıkan itemleride yere attım...
-
Çok fazla emek ve zaman vermek gerektiği için ve buglardan, hilelerden artık ölesiye bıktığım için Tr'deki yanglarımı devrediyorum. Bu vesile ile buraya başlayacağım. Günlük en fazla 2-3 saat ayırmayı planladım oyuna. İstesem tr'deki 55 lvli 90'a kasıp iyice geliştirip daha fazla kar edebilirim ama işin parasında değilim. Sadece temiz, samimi bir yerde günlük mt2 dozumu alayım yeter diyorum :) Bir süre konuya paylaşım yapamam ama inşallah geliştikçe konuya katkı sağlayabilirim. -
kesinlikle pişman olmayacağın bir server o tr deki zevksiz amaçsız sadece oyunu paraya odaklayan gm lerden uzaklaşıp oyundan daha çok zevk almanı sağlıcak gm lerin olduğu bir oyuna başlıyacaksın şimdiden hoşgeldin diyelim sorun olduğunda beni oyundan bulabilirsin -
Hoşbulduk, sağ olasın. Ön yargılı bakıyordum ama gayet zevkli oynanışı. Şimdilik doğru düzgün itemim olmadığı için çölde 40 levellik metinlerin olduğu yerde efsun nesnesi, kutsama, çorap, ork dişi ve birkaç artı basmalık eşya kasıyorum. Maddi yardıma değil ama tavsiyelere açığım. -
oyunun forumunda bir kaç farm taktiği için konu açmıştım onun linkini vereyim sana düşen itemlerin fiyatları biraz düştü ama yine yapılabilecek bir farm çölden daha iyidir
https://board.metin2.global/index.php?thread/3965-yeni-ba%C5%9Flayanlar-i%C3%A7in-farm-se%C3%A7enekleri/&s=c9fc51d0ce9c54bc03d36b60dcd6293452c9a825 -
Çok açıklayıcı olmuş hocam, eline sağlık. Yeşiller sanırım para etmiyor o yüzden hepsini %20 eşya getirmek için kullanacağım. Başlangıç el kitabı kasmak mantıklı geldi yarın mutlaka denerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Celay
Çok açıklayıcı olmuş hocam, eline sağlık. Yeşiller sanırım para etmiyor o yüzden hepsini %20 eşya getirmek için kullanacağım. Başlangıç el kitabı kasmak mantıklı geldi yarın mutlaka denerim.
20 eşya kesin getir, sonrasını satarsın. -
hocam loncaya nasıl katılırım nick Legasha -
oyundaki ismim DistuRbed bana açık olduğum bir gün pm atarsan konuşuruz -
quote:
Orijinalden alıntı: DistuRbedx
oyundaki ismim DistuRbed bana açık olduğum bir gün pm atarsan konuşuruz
ekledim bile arkadaşı loncaya , ordan konuşursunuz :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X