Şimdi Ara

Metin2 de Dürüst Olmanın Bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bu oyunun bozulduğu eski güzelliğini kaybettiği herkesin malumudur. Fakat oyun öyle bir noktaya geldi ki ADALET kavramı tamamen kaybolmuş durumda.

| TIK | Playboys Karakter Gelişim Konusu | TIK |

Aşağıdaki Karakter Gelişim Konusu tamı tamına 60 sayfalık... Bu 60 sayfada arkadaşın ne gibi emek harcadığını görebilirsiniz.

Fakat sayfa 50, 990. mesajdan sonrası Metin2 yöneticilerinin ne kadar aciz, adaletsiz ve korkak olduğunu da gösterdi bize. Bu arkadaş, kasıtlı olmadan bir oyun açığından yararlanmış. O kısmı kendi ağzından dinleyelim:

quote:

Selamlar.
    :arrow: Güncelleme
    Haberler üzücü,
    Bütün hesaplar engellendi.
    Sebebi kasıtlı olarak oyun açığını kullanmak.
    Olay; Paskalya kostümü almıştım pazarın birinden.
    1 aylık sanmıştım bakmamıştım süresine 3 saati varmış bitmesine.
    Farkedince zarar etmemek çin xGermiyan pazar karakterimle pazar kurup satmak istedim.
    Eveli gün gece pazar kurup yattım.
    İtem 3 saat içerisinde satılmamış süresi bitmiş ve efsunları değişmiş acayip efsunlar gelmiş. (Loncadan bir arkadaşım görmüş o söyledi)
    Bir arkadaşımız bu efsunları görünce video almış oyun açığı kallanıyor diye ticketlemiş.
    Görevli yetkilimiz efsun oranlarını görünce oyun açığı kullanma sebebi ile tüm hesaplarımı engellemiş dün gece.
    2 gündür karakterleri açtırmakla uğraşıyorum.

Artık yoruldum.
    Sağlıcakla...

Ben kimim derseniz, ne karakterin sahibi ne de o kişinin arkadaşıyım sadece konuyu takip eden birisiyim.

Artık bu oyunda iplerin kimin elinde olduğunu bilin istedim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 14 Nisan 2015; 18:47:25 >

• Bu oyun Tr serverinde oynanmaz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.