Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim hayatımda en çok zaman harcadığım ve şimdiye kadar da sevdiğim oyundur Metin2. Sorum şu ben bu oyunu yaklaşık 7,8 yıldır oynayıp bıraktım. Gerek çarım çalındı , para yatırdım özledim tekrar başladım ben bu oyunu en son 2016'nın Aralık ayında oynuyordum ve devam edicektim fakat taki çarımın soyulmasına kadar. Ben metin2 yi bıraktımmı 3-4 y sonra hevesim geliyor aklıma vslerim dolu düşürmelerim falan geliyor tekrar başlamak istiyorum. Eskileri hatırlayıp acaba yeniden emek ile çar dizebilirmiyim diyorum. Sizce metin2 ye başlanırmı yani çok özleedim öyle böyle değil. Benimle aynı fikirde olanlar varsa beraber oynayabiliriz oyunda tek sıkıcı oluyor da
Öncellikle merhaba.
Şuanda Metin 2 Steam adlı plartform'a çıkmış durumda.Bende hazır Steam'e çıkmışken başlayayım dedim 2-3 hafta önce.Baktım TR server'larına hile kaynıyor oynanmaz.Daha sonra öğrendimki Global server varmış Steam için.Global Server'da başladım oyuna.Hile o kadar sıkıntı olmuyor.Görürsen gün içinde 10 tane falan görürsün en fazla.Ben şahsen keyif alıyorum emek oynamakla.Hele dolunay düşürme stresi Ben başla derim.Yani geç olmadan.Eğer başlarsan Discord kullanıyorsan beraberde oynayabiliriz tabi.
Eğer Steam'den oynıcaksan.Ve steam'i bilmiyorsan yardımcı olabilirim.
Steam'i bilip Metin 2'yi indirdiysen Global sv'ye girmek için şu adımları izle;
Kütüphane > Metin2'ye sağ tık > Özellikler > Diller > İngilizce
Bunları yaptıktan sonra kapat özellikleri ve oyuna gir karşına global server çıkar.