80 Lvl Silahlarına Epic silahlar da denir. Epic silah yapabilmek için elimizde +9 65 Lvl silahı olması gerekir. Ancak her silahtan Epic silah yapılamaz. Epic silah olan silahları konumuzun sonunda açıklayacağım.
Öncelikle 80 Lvl İtem yapabilmek için elimizde 2 Adet Kutsama Kağıdı, 1 Adet Karşı Atak Stratejisi, ve +9 65 Silahı olmak zorunda. Eğer bu itemelre sahipsek Vadi sol alt köeşedki Tyrax a gidiyoruz. TR deki adını bilmediğim için US deki ismini yani Tyrax i söyleyeceğim. Tyrax ın üstüne +9 65 silahımızı götürüyoruz. Eğer başarılı olursa 80 lvl Epic silahımız hazır olmuş demektir. Güle Güle Kullanın..
65 Lvl Epic olabilen +9 Silahlar Ve Atakları:
Epic Olduktan Sonraki halleri Ve Atakları:
Salvation Fan --> Kurtuluş yelpazesi Battle Sword --> Muharebe kılıcı Dragon Knife --> Ejderha Bıçağı Exorcism Sword --> Şeytan Çıkarma Kılıcı Yellow Dragon Bow --> Sarı Ejderha yayı
TR'de daha böyle birşey yok :(
Evet, malesef yok.Ben de zaten TR dışında US,UK vs. veya Pvp oynayan arkadaşlarımız için paylaştım.
Full sürüme geçince olacak
Silahın Görüntüsü Değişiyor Mu ?
2 Tane Kutsama 1 Tane Karşı Atk Stratejisi ve +9 Muho verip aLınıyor
o sarıLarın mistikLerindeki adamdan suraLarın atası diyorum ben ona
Feci bir şey. YT2SF de oluyor mu bu ? Birde karşı atak stratejisi nerden temin edilir.
arkadaşım hani burda SUPERİSİ çok ayıp yahuuuuu
80 Çifteli yok mu yani ? partizan verince bişey alamıyo muyuz nide itemleri o adama verdiğimizde yakabilitesi var
quote:
Orijinalden alıntı: xSquaLLx
80 Çifteli yok mu yani ? partizan verince bişey alamıyo muyuz nide itemleri o adama verdiğimizde yakabilitesi var
+8 sirius gitti ya
Güzelmiş teşekkürler tamer
quote:
»tamer«
Bilgiler için teşekkürler sistemin işleyişi güzel ama şuanki durumda +9 lar sadece 1 kac serverde normal düzeyde iken birde oyunun biraz zor aşama kaydedeceğini varsayarsak çıkmaz ayın son çarşambası gidip bende birtane yaptıracağım
Ben hiç duymamıştım böyle bişey
Güzel bir paylaşım Sahurda bir deniyeyim bakalım
Bende hiç duymamıştım
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
Güzel bir paylaşım Sahurda bir deniyeyim bakalım
kanka imzan şekilmiş
gelmiş geçmiş
WinGm'de dün gece gittim ve yaptım. +9 bastım Sirius'u. Nerdeyse +9 Partizan kadar atağı var. 6 tane bonus ekledim. Silah toplam %10 delici %15 kritik civarı özellik ve +500 HP özellik veriyor. Çok memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme