Şimdi Ara

Metin Yayınları AYT Matematik Sb Çıkmış ?? Kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metin yayınları yıllardır kaliteli ösym tipi denemeleriyle bilinirdi özellikle mat-geoda, gecen sene ilk defa tyt mat ve tyt-ayt geo soru bankası cıkardılar, bence geo soru bankası acilden sonra piyasadaki en iyisi, tyt mat sb si de gayet güzel ama daha iyileri var. metin yayınları bu sene ayt mat sb cıkarmıs hatta cıkalı 1 ay oluyor ama dh de 1 tane bile konu bulamadım, hergün konusu acılan kitaplardan daha kaliteli olduguna eminim ama pdfini bulamadım kitapcıda da yoktu bilenler kullananlar varsa nasıl kitap ? ozellikle üniversiteliyim testleri nasıl ?

• up
  • Kendim alacaktım ama Gokhan Metin israrla herkesin sorularını yok saymaya devam ediyor. Hiçbir açıklaması yok çözümlerle ilgili. Ne bir uygulamaya ne bir YouTube kanalına yönlendiriyor, almadım o yüzden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben konuştum gayette çok güzel samimi konuştu benimle bir kaç güne uygulamaya yükleyeceğini söyledi videoları.

Ben kitabı sevdim gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 8 Ekim 2019; 20:22:47 >
  • örnek sayfa??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    3 kere e-mail attım, Instagram'daki yorumların hiçbirine cevap vermemi? ve websitesinde hiçbir duyuru yok.
    Geçen sene de kargo konusunda aradığımda bir dovmedigi kaldı, üzerine yüzüme kapattı. Kesinlikle samimiyetine inandığım biri değil yani.
    Soruları güzeldir ama, uygulamanın adı neydi? Diğerlerini Sendesorr yapıyordu hep.

• Uygulama adını tam hatırlamıyorum şimdi yalan söyleyemem.
    Evet websitesinde daha ayt kitabı bile yok ama ben kitaptaki numaradan aradım böyle böyle dedi.
    Belki siz aradıgınızda ters zamanına denk geldiniz hocam bilmiyorum beni aradığında gayet iyiydi cidden.
  • instagram hesabını kim yönetiyor allah rızası için daha mı mi bile ayrı yazmayı bilmeyen adam kim merak ediyorum

takıntılı adam değilim ama mı mi yani en temel kural abicim

resmi bi şey sonuçta. kitabın orijinal sayfası biraz daha türkçeyi doğru kullanmaları gerek bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 8 Ekim 2019; 20:52:30 >
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Mesajlara kendisi (Gokhan Hoca) cevap veriyor genelde ama payla?ımları yapan kendisi mi bilmiyorum.

• ilk testler yani öğreniyorum testleri kolay, üniversiteliyim terstleri zor ama arada yanlış hatırmıyorsam pekiştiriyorum ve yeni tarz sorular diye bölümler var yavaş yavaş vitesi artırıyor yani 345 ile kıyaslandığında metin derim ama video çözümü var mı yok mu bilmiyorum
  • geçen sene 3-4-5 çözdüm bildigim kadarıyla 2020 kitabından farkı yok zaten ben de metin diyorum her türlü
  • Sağlam olmuş baya geçenlerde buraya belki hatırlayanlar vardır bir polinom sorusu geldi ayt de sorsalar konuyu biliyorum diye övünen çoğu kişi yapamazdı cidden özgün soruları var geo kitabını kullanıyorum bazı sayıları ters olsa da bazıları acilden sonra en iyi diyor ama bence acille denkler geo da tyt mat kitabını da 2 gün önce sipariş ettim deneme eksiklerimde açar çözerim diye ama kesinlikle kitap orta üst düzey arası evet öğreniyorumlar kolay ama pekiştiriyorumların ilk 2 3 sorusu hariç öyle kalem kalkmadan çözülecek sorular da yok üniliyim kısmı zaten baya özgün değinmeye gerek yok pdf den inceledim ayt mat sb de dediğim gibi aynı ayardadır hatta tyt mat kitabından 1 gömlek zordur
  • Bence kitap çok sağlam ve özgün.Dizgi olarak bence sınava 345ten daha yakın.Ayrıca kitap büyük olduğu için rahat çözebiliyorsunuz orta ve üst düzey olmuş karekökten sonra efsane gider diye düşünüyorum sonra da ac,l ve apotemi lti ile fullersiniz bende bu hafta başlayacağım
  • Metin mi - karekök mü - bilgi sarmal mı

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    hocam kitabı biraz anlatabilirmisiniz lütfen hicbir yerde bulamadım üniversiteliyim testleri nasıl ozellikle ? ornek sayfa atabilirseniz sevinirim üniversiteliyim testlerinden zaten ogreniyorumları cozmeyecegim.
  • hocam kitap elinizde var mı ? varsa lütfen üniversiteliyim testlerinden her konudan 1-2 ornek sayfa foto cekip atabilir misiniz ? hicbiryerde bulamadım atarsanız cok iyi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.