Şimdi Ara

metin 6'lı ayt mat hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soruları gerçekten güzel buldum. ilk 5 soru genelde çok kaliteli, diziler soruları baya hoşuma gitti. matematik testi orta ve üstü. geometri kısmı baya zorladı beni. her denemede 1 2 boş kalıyor geometride. siz ne düşünüyorsunuz ben çok beğendim.

kalkanları eleyince 29 soru kalıyor 23 26 civarında yapıyorum

• bende çözmüştüm bazı sorular güzel ama sonuç plarak alınmaması taraftarıyı..her denemede 5-6tane anlamadigim soru cıkıyordu anlatım zayıflığı olarak..birde karmaşık sayı sorulari zor oluyordu.abi karmaşık sayılardan niye zor sorarsınki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam metin deneme almak istiyorum Sorular nasil dağılım göstermiş kalkan konular yerine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elf.drk kullanıcısına yanıt
    hocam benim çözdüğüm lti olan versiyon
  • Sipariş verdim bakalim ne zamana gelecek gelince burada içerik vs paylaşırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elf.drk kullanıcısına yanıt
    Gelince yorumlarsanız sevinirim hocam.
  • Bende ltilisini çözmüştüm güzeldi gerçekten soru bankalarında pek bulamayacağım tarzda sorular vardı olasılık ve diziler soruları çok güzel geometride bazı sorular net ifade edilmemiş anlamakta zorlandığım sorular oldu uçtuğu yerler de var özel üçgenlerin mantığıyla ilgili 1-2 soru vardı o çok güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 28 Nisan 2020; 22:40:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AYT Denemelerinde çoğu yayın orijinal soru yazma riskine giremiyor neredeyse hepsi çıkmış sorular üzerinden hazırlıyor değişiğini bunda birkaç soru sağlamdı gerisi çıkmış sorular üzerinden hazırlanmış diğerlerinde olduğu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.