Şimdi Ara

Metin 2'ye lanet olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlardan biri çok güzel indir dedi.İndirdim.2 dakka oynadım bıraktım.Dün fatura geldi(ADSL)

64,50 YTL

Arkadaş iyi küfür yedi benden.

Niye indirdin demeyin.Güvendiğim biri.

• 2dk oynamak ile öyle gelmez boşuna oyuna laf etme
    ama oyunu boşuna indirmişsin çok dandik oyun oynayanların aklına şaşıyorum
  • 2 dakika oynamakla 64.5 lira gelmez, telekom saniyede 10 mb dowload sağlayan bir kurum değil, sen indirmişin filmleri müzikleri 2 dakika laf atıon 2 dakikada 100 kb la indirsen 12 mb indirirsin maksimumu başlığı değiştir bence adamın suçu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

2 dakika oynamakla 64.5 lira gelmez, telekom saniyede 10 mb dowload sağlayan bir kurum değil, sen indirmişin filmleri müzikleri 2 dakika laf atıon 2 dakikada 100 kb la indirsen 12 mb indirirsin maksimumu başlığı değiştir bence adamın suçu yok

2 dakka dediğime bakma 2 saat arkadaşı bekledim oyunda.Allah'tan laptopmısındı kendini kapadı.Yoksa daha 6 saat daha beklerdim.Arkadaş o gün şehir dışındatmış
  • arkadaşına boşuna küfür etmişsin
    2 dakka oynamayla 64ytl gelmez bende online oyun oynuyorum hemde grafikleri metin2den kat kat iyi olan bir oyun günde yaklasık 10 saat ve en az 2 clint actigimi sayarsak genede geçmiyor 4gb yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Naacal

2dk oynamak ile öyle gelmez boşuna oyuna laf etme
    ama oyunu boşuna indirmişsin çok dandik oyun oynayanların aklına şaşıyorum

aynen ya sınıftan bir arkadaş oynuor berbat bir oyun ya onlara gitmiştim oynamıştım biraz böle ayıları kurtları falan kesion balık tutuon sora

• quote:

Orjinalden alıntı: kpmustafa

quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

2 dakika oynamakla 64.5 lira gelmez, telekom saniyede 10 mb dowload sağlayan bir kurum değil, sen indirmişin filmleri müzikleri 2 dakika laf atıon 2 dakikada 100 kb la indirsen 12 mb indirirsin maksimumu başlığı değiştir bence adamın suçu yok

2 dakka dediğime bakma 2 saat arkadaşı bekledim oyunda.Allah'tan laptopmısındı kendini kapadı.Yoksa daha 6 saat daha beklerdim.Arkadaş o gün şehir dışındatmış

yani

6 saat dursan ortalama 50 kb ile download yapsan 6*3600*50=1080 yani 1 gb civarı buda en kötü ihtimal çünkü online oyunda ortlaam 20 falandır bence sen değiştir çünkü adamı beklemişsin orada download olmamıştır, bu yüzden biraz az film indir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    13 yıl önce açıldı
    N'oldu ki şimdi buna ???
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim arkadaşlar da İstanbul kıyamet vakti oynuyorlar.Birde birlikte oynamak için internet cafeye gidiolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 23 Ağustos 2008; 12:47:01 >
  • filmle işim yok 15 gün interneti kullanmadım şifre var modem kapalı.
  • kardeşim 15 yaşın altındakilerin foruma girmesini ysaklayacaksın. ne saçma konular bunlar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayersami

kardeşim 15 yaşın altındakilerin foruma girmesini ysaklayacaksın. ne saçma konular bunlar ya

21 yaşındayım
  • 1-) Sana gelen fatura geçena yın faturası
    2-) Fatura en fazla 61 ytl gelir(Yanlışım yoksa)
    3-)Yaşın 21 ise forumu bırakırım
  • yıllarca wow ve knght oynamış biri olarak download yapmadan online oyun msn forum üçlüsüyle kota zor geçilir 64ytllik hiç geçilemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: kpmustafa

quote:

Orjinalden alıntı: slayersami

kardeşim 15 yaşın altındakilerin foruma girmesini ysaklayacaksın. ne saçma konular bunlar ya

21 yaşındayım

yeme bizi
  • bende oyuna girince PC resetlerniyor.
    bende PC'ye küfür ediyorum.
    [bkz:anakartındaki pile ........]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.