Şimdi Ara

METİN 2 TR Yİ NASIL İNGİLİZCE OYNAYABİLİRİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze merhaba arkadaşlar. Metin2yi ingilizce oynamak istyorum. Çünkü hazırlık sınıfına başlıcam. Şimdiden ingilizce için çalışıyorum. Metin2 de marmarada çarım var. Verdiğim emek boşa gitsin istemiyorum. Metin2 tryi İngilizceye çevirebilir miyiz yada ingilizce yama yapabilir miyiz?Lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler



  • ben daha önce araştırmıştım ama bulamamıştım. Her ne kadar emeğinin boşa gitmesini istemiyorsan da aynı tarzda ingilizce bir oyuna başlamanı öneririm. Daha önce metin2 en oynadım ama onun tadı pek olmadı. ordaki herkes sohbet etmeye çalışıyordu ve senin kaç level olduğun onemli değildi. bundan dolayı ws de atamıyordun.

    Elder skyrim olması lazım. Bu oyun yeni ve mmorpg. Arkadaşlarım bana tavsiye etmişti ama vaktim olmadığı için başlamak istemiyorum. Global bir oyun olduğu için konuşma dili de haliyle ingilizce. Oyun hikayesini okurken, insanlarla konuşurken sana gerçekten yardımcı olur.

    Ben bu sene hazırlık sınıfını geçtim. ielts 6 seviyesindeyim. Bunu yaparken csgo oynuyordum ve ordan tanıdığım insanların avantajı oldu. Mümkün olduğunca türklerle takılmadım. Csgo gibi fps oyunu bile beni olumlu etkiledi. Biliyorsun bu oyunda hikaye modu yok ve ingilizce metin okumuyorsun. Eğer dediğim oyuna bakarsan olumlu anlamda faydalanabilirsin.

    Skyrim in online ı şuan 90 tl olması lazım. Steam markette. Yine de değer bence.

    Tabi şunu da yazıyım: Okuduğun hazırlık sınıfı senden nasıl bir ingilizce seviyesinde olmanı talep ediyor?




  • sana ilginç bir şey söyleyim bir keresinde tr serverında olmama rağmen oyun ingilizce idi ve ben türkçe yapmanın hiçbir yolunun bulamamıştım :D dil kısmına gir ingilizce hariç bütün dilleri sil bakalım olacak mı önce yedekle tabi ne olur ne olmaz.
  • TR METİN2 PVP SERVERLERİNDE KİM İNGİLİZCE OYMAK İSTERKİ SAÇMA Bİ KONU
  • Dil oyunun packleriyle alakalı bir durum olduğu için mümkün olduğunu sanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.