Şimdi Ara

Meteor sevdasına son (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
11.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: badrain13

Ya hiç mi kafanıza meteor yemediniz meteor USKO da aynı nova şeklinde bunlar japko dan çekilen fotolar ve o dosyalarında hepsi trojenli meteorfall diye japko.net ten çekilmiş video var onuda mı izlemediniz bu japkodaki skillbuglar bitek USKO da yok japkoda da skill bug var ya yapmayın adam mı kekliyonuzzzz knightı öğrenini biraz

kendinden utanmalısın, bu dosyalarda trojan vb. çıkarsa forumu bırakıp ayriyetten sana beramusta 61 IwI asas vericem... biraz topicteki yanıtları oku hatanı anlarsın, bunlar sadece imagedir
    knightı öğrenini biraz demişin eminim senden daha iyi biliyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 20 Haziran 2006; 20:19:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®

YAa Beyler Neden Bende Böyle Bir Dosya Bulmuyor

http://img224.imageshack.us/my.php?image=asdaddasasd2iy.jpg

oyunu tekrar yüklersen sorun düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 20 Haziran 2006; 20:23:41 >
  • BEYLER BENIM BİLDİĞİM KADARIYLA 70 SKILLI METEOR RESİMDEKİLER GİBİ DEİLDİ....OLYMPIADA TURKLORDU VE PHOEXIANKA DIE 2 TANE 70LIK MAGE ARKADASIM VAR IKISI DE ATTI VE ŞEKİL AYNI NOWA GİBİ...

SİZİN BU RESİMDE GÖSTERDİKLERİNİZ 80 SKILLI MI??
    CUNKU KONULAN RESIMLERIN AYNISI
    http://forum.donanimhaber.com/m_7634449/mpage_1/key_METEOR%252CVIDEO//tm.htm#7637602 DE DE VER VE 80 SKILLI OLARAK GECIOR...
  • wejder arkadaşım onlar 80 skilli magelerle ilgilenmediğim için onları meteor sanıyordum ama 80 skill imiş hatamı düzeltmiştim ama sanırım görmedin, topic başlığını değiştiremiyorum sorun var herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: badrain13

Ya hiç mi kafanıza meteor yemediniz meteor USKO da aynı nova şeklinde bunlar japko dan çekilen fotolar ve o dosyalarında hepsi trojenli meteorfall diye japko.net ten çekilmiş video var onuda mı izlemediniz bu japkodaki skillbuglar bitek USKO da yok japkoda da skill bug var ya yapmayın adam mı kekliyonuzzzz knightı öğrenini biraz

VE BU ARKADAŞA HAK VERİORUM....AV ANLAŞILAN TROJEN BULAMAMIŞ...AMA DOSYALARDA KEYLOOGER YAADA PROAGENT TARZI BİŞEY OLABİLİR....AD-AWARE PROGRAMINDAN TARATINIZ...BU SADECE TAVSİYE...İÇLERİNDE VİRÜS VAR DEMİORUM AMA RESİMDEKİLER METEOR ŞEKLİ DEİL..ONLAR JAPKODA 80 SKILLI...
    BU KONUDAN BAKABİLİRSİNİZ...
    http://forum.donanimhaber.com/m_7634449/mpage_1/key_METEOR%252CVIDEO//tm.htm#7637602

• quote:

Orjinalden alıntı: cocona

sanırım görünüşleri değişiyor sadece.
    yine aynı skilli atıyosun ama sadece sen meteor gibi görüyosun mu acaba

+1
  • Adam uğraşmış yapmış emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAŞA****

Emeğin için sağol ama nmanin söylediği gibi Benim gördüğüm meteorlarda resimlerdeki gibi değil sadece birden çok nova düşüyomuş gibi gözüküyo.Ayrıca senin resmini çektiğin skilllerle ilgili bir video izledim ve onların 80 skilli olduğu yazıyordu.Sadece yanlışım varsa düzelt.SAna herhangi bir suçlama yapmıyorum çünki topicin aşına "alıntı yazmışsın

Daha bugün Olympia'nın ilk human 70 lvl magesini yapmayı başardık. Meteorun görünüşünün Supernovanınkinden hiç bir farkı yok sadece haliyle damage farkı var. Bu resimler de lvl 80 skillleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MBS__

Adam uğraşmış yapmış emeğe saygı

+1
    Eğer alıntıysa ona da saygı duyarım
  • ben dosyalardan fire arrow u inferno olarak değiştirdim daha denemedim çok güzel olacağa benziyo

• pekiyi bunlar private server larda oluyomu yoksa sadece usko da mı oluyoo
  • ice senin resimdeki gibi görünmedi bende bişi düşüyor ama anlaşılmıyor görüntüsünün neye benzediği neden olabilir acaba ?
  • oldum olsaı meteoru sevmem beramusda cz ye giderim ne zaman gitsem jesterx die bi kardeş war pusu yapıolar.. ama kızmıom bizde onlara önce nowatown yapıoduk..
  • bu dosyaları kaydedınce oto olarak gorunuomu yoksa baska bısey yaopmam gerekıomu
  • Konun KapatılMası DileğiyLeeee

• ben bill boardın içine filan koydum şimdi oyuna girdiğimde nerden açılcak
    nowalar felean
  • beyler bence bu resimler usko olamaz çünkü bi adam 3 novayı nsl atabilr kafayı çalıstırın 2 nova olsa anlıcam ama (3) nova beyler
  • ya %99 trojen war dıyorsun trojen key logerın onde gıdenı bız bunu knıght dosyalarına yukleyecez we bıde sonradan guluosun cok mu komık buna gercekten

• quote:

Orjinalden alıntı: breakboyhell

beyler bence bu resimler usko olamaz çünkü bi adam 3 novayı nsl atabilr kafayı çalıstırın 2 nova olsa anlıcam ama (3) nova beyler

bas bas bağrıyoruz bunlar imagedir diye ama bağzı şahıslar anlamıyor

quote:

Orjinalden alıntı: hıdalgo

ya %99 trojen war dıyorsun trojen key logerın onde gıdenı bız bunu knıght dosyalarına yukleyecez we bıde sonradan guluosun cok mu komık buna gercekten

burası paylaşım forumudur her yolladın şeye %99 trojan desen ne olur bunu sen düşün, direk konuyu okuyorsun sonra bu %99 trojan diyorsun afedersin bunu yetişkin birinin yapıcağını sanmıyorum, ne demek istediğimi anlamışındır herhalde, %99 trojanı kanıtlarmısın bana nerden bu karara vardın

• quote:

Orjinalden alıntı: WeRTy78

pekiyi bunlar private server larda oluyomu yoksa sadece usko da mı oluyoo

private serverlerinde nova atınca gözükmüyor diye duydum, aynı işlemi private serverlerinde yaparsanız oradada 80 skilli gözükecektir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.