Şimdi Ara

Metaverse diye bir şey şu anda yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu anda "metaverse" diye pazarlanan tüm ürün ve hizmetler saçmalıktan başka bir şey değildir. Çünkü metaverse için yeterli teknolojik altyapı yok. Metaverse'ün ne olduğunu merak edenler 'Ready Player One' filmini izlesin (tavsiye ederim), gerçek metaverse odur.


    IMDb
    Ready Player One (2018) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt1677720/


    Şu anda yapabildiğiniz ona en yakın şey GTA benzeri oyunları PC'deki gibi oynamak ama ağır VR gözlükleriyle. Hatta bazıları kırk yıllık GTA'yı, yeni çıkan Cyberpunk 2077'yi ve VR takılarak oynanan her oyunu metaverse zannediyor, hayır değiller. Bu işe hevesli firmalar yatırımların devam ettiğini söylüyorlar, şanslıysak 5-10 yıl falan sonra bu teknolojiyi görürüz.



    Mesut Çevikyoutube
    Dev bir pazarlama kampanyası içindeyiz, birileri bize hayal satmaya çalışıyor, pazarlama ekipleri çok sağlam. Peki satmaya çalıştıkları şey tam olarak ne? #metaverse #meta #facebook Kullandığım ekipmanlar: https://www.mesutcevik.com/2020/07/16/kullandigim-video-ekipmanlari-2020/ Bağımsız yayıncılığıma destek olmak ve farklı içerikler için Patreon'a katılın! https://www.patreon.com/mesutcevik/ Kanalıma ücretli abone olarak bağımsız, özgür incelemeler yapma hedefime hızla ulaşmamı sağlayabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCOFafpmI_dt8SxisbKniN4A/join Desteğiniz çok önemli. Sosyal medya hesaplarımda beni takibe alarak fark yaratmamı sağlayabilirsiniz. https://instagram.com/mesutcevik https://twitter.com/mesutcevik https://twitch.tv/mesutcevik Videolarda yer alan duvar kağıtları ve müziklerin listesi; https://www.mesutcevik.com/2020/02/24/post_kullandigim-duvar-kagitlari/
    https://www.youtube.com/watch?v=xIPKf4Bob2w







  • Mesut Çevik'i sevmem ama tarafsız yorumlamış, tüm tespitleri doğru.

  • 3D Modelleme ve sanal gerçeklik sektöründeyim.

    Herkes şuan büyük hypde, ama herkes umutsuz. Herkesin planı var, yapalm diyorlar ama iş paraya gelince kazanınca beraber büyürüz gibi teklifler yapıyorlar.

    Yani tamamen balon

  • Çesut Mevik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.