Şimdi Ara

Metallica!_ Resimli Dizi ( Mafia II Dizi Final )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• --BÖLÜM 1--

Bu gün evden çıkmış sahilde yürüyüş yapmak için aracıma atlamıştım.Evimizin 2 sokak ötesindeki bakkalın önünde aracımı durdurdum.Su alacaktım.

Kaldırımdaki yaşlı bir adam bana doğru yaklaşıyordu.Birden bire "Hey genç" diye bana seslendi.

"Buyur babalık" diye karşılık verdim."Kaç dakika park yapacaksın" dedi."Ne yapacaksınız" diye sordum."Burası bizim alandır" dedi.O anda bu adamın park mafyası üyesi olduğunu anladım."Çıkar bakalım 10 lira" deyince adama sertçe bir yumruk geçirdim.Hemen karşılığını aldım.

Bunu gören bir polis ekibi hemen bizi ayırmaya koştu.

Bizi konuşarak sakinleştirdiler.Bu adam park mafyası deyince beni umursamadılar.

Polisler gidince.Arabama bindim ve adamı uzaktan izlemeye başladım.

İleriki sokakta arabamı parkedip adamın üstüne yürüdüm.

Tam yumruk atmıştım ki koruması sandığım kalıplı bir adam bana saldırdı.

Adam beni baya bi hırpalamıştı.Tek düşündüğüm kaçmaktı...G*t korkusuyla arabayı düşünmeden kaçmaya başladım.

---1. Bölüm Sonu---

--BÖLÜM 2-- (Otoparkçıdan Öç)

Otoparkçılardan yediğim dayaktan 2 gün sonra tekrar dışarı çıktım.Arabamı kontrol etmeye gitmemiştim.Akşama doğru aracıma bakmaya gidecektim.Bir taksiye atladım ve şehrin kuzeyine doğru yol aldım.Amacım denizi izleyip biraz hava almaktı.Suratımdaki yaralar haalaa acıyordu.İçimden beni döven herife küfürler yağdırdım."Hepsini geberteceğim" diye düşündüm.İskeleye çıkınca tek bir insan görebildim.O da ne bu kişi tanıdık geliyordu.Yavaşça yanına yaklaştım.

Birden irkildim.Otoparkçı karşımda balık tutuyordu.Aklımdan binlerce düşünce geçti.Hızlıca etrafı kolaçan ettim.Kimse yoktu..

Yaşlı adam beni farketmemişti.İşine konsantre olmuştu.Öcümü almalıydım.Etraftada kimse yoktu.Şeytana uydum ve bütün gücümle adamı denize ittirdim.

Hayatımda hiç titremediğim kadar titriyorum.İçimdeki intikam coşkusu birden pişmanlığa dönüştü.Ben ne yapmıştım!Hızlıca kaçmaya başladım

Bana ne yapacaklardı.Muhtemelen öldüreceklerdi.Ya da hapisi boylayacaktım.Adamın ölmesi için mi dua etsem ölmemesi için mi bilemiyordum.Tüm bunlar aklımdan geçerken bir polis benim acelemi ve titreyişimi farketmiş olmalıydı ki beni durdurdu."Bayım iyi misiniz?" diye sordu.Bir an beynime birşeyler olduğunu hissettim.Polis beni dürttü.O anda kendime geldim ve "İyiyim teşekkürler" diyebildim.Kimliğimi göstermemi istedi.Kaçsam mı göstersem mi diye tereddüt ettim.Ama kaçmanın yarar olmayacağını düşünüp polise kimliğimi verdim.

Dikkatle inceledi.

İçimden şimdi mıçtım diye geçirirken.Polis kimliğimi bana uzattı."İyi günler."Derin bir oh çektim

--2. Bölüm sonu--

--3. BÖLÜM-- FİNAL

Aracımı almaya gittiğimde boylu boyunca çizik olduğunu gördüm.Hemen Cüzdanımı yokladım.Sanırım yeni bir boya ve yeni jantlar fena olmaz dedim.Soluğu Diamond Motors'ta aldım.

Diamond Motors'daki işim bitince evime doğru yola çıktım.Aracım gerçekten güzel olmuştu.

Eve vardığımda apartmanımızın arka bahçesinde tanımadığım 2 adam gördüm.

Bu adamlar öç almak için mi geldiler diye düşündüm.Otopark mafyasından olabilirler miydi?.Sonra bu düşünceleri kafamdan attım.Sadece saçmalıyordum.Ya da saçmaladığımı sanıyordum.

Anahtarı cebimden çıkardım ve evimin kapısını açtım.

İçeriye girip kapıyı kilitledikten sonra cama koştum. İçimde bir huzursuzluk vardı.Adamlar etrafta gözükmüyordu.

2 dakika sonra kapı sertçe çaldı.

Açsam mı açmasam mı tereddüt ettim.Ya kapıyı çalanlar o adamlarsa?Yüzümün rengi atmıştı.

Açmayacağım diye içimden geçirdim.Biraz bekledikten sonra ayak sesleri duydum.Sanırım gittiler diye düşündüm.Kapıyı açtım.Karşı kapının üzerine bantlanmış bir notla karşılaştım.

"Öleceksin" yazıyordu.Birden kalp atışlarım 2 katına çıktı.Kan beynime sıçradı.Titremeye başladım.O an aklıma gelen tek şey "Kaçmalıyım" oldu.Kapıyı kapattım ve koşarak merdivenlere yöneldim.

Merdivenlerden inerken birden önümde 2 karanlık vucüt belirdi.Başımı kaldırdım ve bu adamların aşağıdaki adamlar olduğunu anladım.

O kadar çok titriyordum ki hiç birşey düşünemez haldeydim.Bütün gücümle adamları ittirdim ve koşmaya başladım.Apartmandan çıkmıştım.

Adamlar arkamdan koşuyorlardı.Gözüm kararmıştı.Nereye gittiğimi bilmeden koşuyordum.Polis , imdat diye bağırasım vardı ancak başaramıyordum.Ses bile çıkaramıyordum.Araba seslerini duyunca durmak istedim ama durmadım.Caddede koştuğumu farkettim ama çok geçti.Ani bir fren sesiyle kendimi havada buldum.

Kemiklerimin kırıldığını hissetmiştim.Yere düşerken kafamı çarptım.Sonrası...Sonrası hiçbir şey.

Yataktan sıçrayarak kalktım.Sanırım bu bir kabusmuş.Gülümsedim.Ya bunlar yaşansaydı?.Yataktan kalktım.Dolabın kapağını açtım.Le-Cola'mı buzluktan aldım ve içmeye başladım.

Üstümü giyindim ve elimi yüzümü yıkadım.

Aşağıya indim aracıma bindim sahile yürüyüş için gidecektim.Rüyamda gördüğüm bakkalın önünde su almak için durdum.Ancak tereddüt ettim.Ya rüyam gerçek olursa?Kaldırımda rüyamdaki denize ittirdiğim adamı gördüm."Hass." gaza bütün gücümle bastım.Rüyanın etkisinde kaldığımı hissediyordum.Ancak aynı adamı orada görmek beni dehşete düşürmüştü.Suyu sahilin oradan alırım diye düşündüm.Sahile doğru yola koyuldum...

--SON--

Mafia II Dizim 3. bölümde bitmiştir.Yenilerini daha çok imkan sağladığı için GTA IV'da çekeceğim.Resimlerin altındakiler "SİMAGE"dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 7 Eylül 2010; 14:57:40 >

• Olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz -- 7 Eylül 2010; 1:01:32 >
  • güzel olmuş devam. ama daha atraksiyonlu olsa süper olur
  • Güzel harbiden :D
  • Yeni bir boyut getirdin hikaye dünyasına.
  • show must go on
  • Hangi oyun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel :))

• Hikayeyle biraz daha uğraşsan daha güzel olurdu onun dışında fikir süper
  • Devamını bekliyoruz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanetlispyder98

Hangi oyun ?

Mafia II
  • niceeee 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.

/>

Hikayeyle biraz daha uğraşsan daha güzel olurdu onun dışında fikir süper

sıkılmadan izledim

• Yenisini hazırlayacağım yorumlarınız için teşekkür ederim.Daha bol resimli ve yazılı bir hikaye olacak.Konu düşünüyorum nasıl birşey olsa acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 7 Eylül 2010; 1:31:16 >
  • Güzel olmuş devamını bekliyoruz.
  • Yukarı
  • resimleri simage koduyla eklersen sayfa yarım saatte açılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

resimleri simage koduyla eklersen sayfa yarım saatte açılmaz

Sonuçta hepsini bakmak için açmıyacakmısın zaten öyle yapsaydı o kdar resimi aça aça yazıları kaçırabilirsin
  • güzel olmuş beğendim
  • oyunuz kaydedildi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.