Bildirim
Metallica 93 Türkiye Konseri (Full)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu aralar gelseler izlemeye gidilir.Bu yaz zaten çok action yaşayamadık -
ya yeni albüm turnesinde gelirler bence. ama albüm turneleri de pek iyi olmuyo ya zaten 10 parça falan o albümden çalıyolar gerisi de meşhurlardan kalıyo bi kaç tane. böle onun dışında iki saatlik özel ni konser olsa on numara olur tt arenada falan
@Nightwish bu arada seni sadece senfonik dinliyosun sanıyodum nightwish, w.t, epica falan .. :D -
quote:
Orijinalden alıntı: lgndkgn
ya yeni albüm turnesinde gelirler bence. ama albüm turneleri de pek iyi olmuyo ya zaten 10 parça falan o albümden çalıyolar gerisi de meşhurlardan kalıyo bi kaç tane. böle onun dışında iki saatlik özel ni konser olsa on numara olur tt arenada falan
@Nightwish bu arada seni sadece senfonik dinliyosun sanıyodum nightwish, w.t, epica falan .. :D
Yeni albümleri çıkacakta turneye gelecekler.
Bu yaz gelmeliler -
bu yaz mı ? oo ho bu yaz daha bitti gelmezler. kışın da pek sanmıyorum. açıkcası 2014 yazından önce gelceklerini hiç sanmıyorum -
Bu yaz derken 2014 yazını kastetmiştim aslında. O da sadece öyle temenni diyebiliriz. Yeni albümden önce gelmeyeceklerdir bence, keşke gelseler. Son konser videoları çok güzel.
-
-
-
Metallica seneye gelmezse yandık beyler. Yeni albüm 2015de çıkacakmış. Gelsinler çocuğumu keser gene giderim o konsere
@lgndkgn
Senfonik de bir yere kadar be müdür. Heavy, Thrash dinlemek istiyor bünye biraz. -
bazı manyaklar oluyo sanki birden fazla tür dinlemek yasakmış gibi ya sadece heavy ya senfonik ne bileyim death ya da black dinliyolar uyuz oluyorum. kulağına hoş gelen ne tür metal/rock varsa dinle işte di mi yani ? -
quote:
bazı manyaklar oluyo sanki birden fazla tür dinlemek yasakmış gibi ya sadece heavy ya senfonik ne bileyim death ya da black dinliyolar uyuz oluyorum. kulağına hoş gelen ne tür metal/rock varsa dinle işte di mi yani ?
Ondan sonra millete poser derler. Allah'ın liselileri işte boşver. Cool görünmeye çalışıyorlar. Ben her tür dinlerim. -
quote:
bazı manyaklar oluyo sanki birden fazla tür dinlemek yasakmış gibi ya sadece heavy ya senfonik ne bileyim death ya da black dinliyolar uyuz oluyorum. kulağına hoş gelen ne tür metal/rock varsa dinle işte di mi yani ?
İşte aradığım insan tipi. Usta öyle yapanların amacı sadece cool gözükmek. Aynı sadece kezbanların The Vampire Diaries ve Supernatural dizilerini izleyerek havaya girmeleri gibi. Dinle işte kulağına ne geliyorsa. Şahsen ağırlıklı olarak Heavy Metal ve Hard Rock dinlerim. Ama bunun yanında Punk Rock, Pop ve az da olsa Türkçe şarkılar da dinlerim. Onlarda yatcaz kalkcaz, ya ya ya falan değil. Yapmacık sanatçıları da türk müziğinde önümüze atıyorlar bizimkiler de dinleyip yüceltiyor. Nerede o eski Haluk Levent, maNga, Tarkan, Sertab(gerçi o hala iyi :) ) Neyse velhasıl kelam uzun lafın kısası dediğine +1161161616 derecede katılıyor hak veriyor ve alnından öpüyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xabir
quote:
İşte aradığım insan tipi. Usta öyle yapanların amacı sadece cool gözükmek. Aynı sadece kezbanların The Vampire Diaries ve Supernatural dizilerini izleyerek havaya girmeleri gibi. Dinle işte kulağına ne geliyorsa. Şahsen ağırlıklı olarak Heavy Metal ve Hard Rock dinlerim. Ama bunun yanında Punk Rock, Pop ve az da olsa Türkçe şarkılar da dinlerim. Onlarda yatcaz kalkcaz, ya ya ya falan değil. Yapmacık sanatçıları da türk müziğinde önümüze atıyorlar bizimkiler de dinleyip yüceltiyor. Nerede o eski Haluk Levent, maNga, Tarkan, Sertab(gerçi o hala iyi :) ) Neyse velhasıl kelam uzun lafın kısası dediğine +1161161616 derecede katılıyor hak veriyor ve alnından öpüyorum :)
Tam bunları yazmaya gelmiştim.
-
sağol hocam işte ben de bunları yazacaktım da uzatmadım sen yazmışsın devamını :) bu arada bi dk bekle bi metallica konusunda yazdığım bi yazı vardı onu bulayım linkini atıcam sana onu da oku :) -
quote:
sağol hocam işte ben de bunları yazacaktım da uzatmadım sen yazmışsın devamını :) bu arada bi dk bekle bi metallica konusunda yazdığım bi yazı vardı onu bulayım linkini atıcam sana onu da oku :)
Bekliyorum usta. -
http://forum.donanimhaber.com/m_76647994/mpage_2/key_metallica/tm.htm
al hocam burda ctrl f yap ilk mesajım uzun olan. az önce okudm da bunu ben mi yazmışım diye düşndüm tekrar -
quote:
al hocam burda ctrl f yap ilk mesajım uzun olan. az önce okudm da bunu ben mi yazmışım diye düşndüm tekrar
Denyo Metallica ile Iron Maiden'ı nasıl karşılaştırırsın sen. Ayrıca asıl Metallica hayranı olmak o kadar kolay mı? Ben bile en az 30 şarkısını dinleyip arşivlediğim halde hala araştırıp şarkılarını arıyorum. Ergenler işte ne olacak. Bir de "Metallica iyi ama bir Iron Maiden olamaz." demiş. Tey Allahım ya. Gerçi Türk ergenleri. Kobecilik, LeBronculuk, Messicilik, Ronaldoculuk akımları bu ülkeden çıkma. Neyse ki iyi oturtmuşsun lafı. Diyeceklerimi aynen yazmışsın :)
-
sağol hocam benim çıkmam gerek şimdi hadikolay gelsin -
Quebec'teki gibi bir yerde asla Metallica dinleyemeyeceğiz.
Ortam çok güzel. Copenhagen konseri ayrıca mesela.http://www.youtube.com/watch?v=kNsM7JyrVQE
Moskova konserinde yoktuk. Seattle konseri keza. Rock in riolarda yoktuk. Vay arkadaş millet nerelerde dinledi ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xabir
quote:
al hocam burda ctrl f yap ilk mesajım uzun olan. az önce okudm da bunu ben mi yazmışım diye düşndüm tekrar
Denyo Metallica ile Iron Maiden'ı nasıl karşılaştırırsın sen. Ayrıca asıl Metallica hayranı olmak o kadar kolay mı? Ben bile en az 30 şarkısını dinleyip arşivlediğim halde hala araştırıp şarkılarını arıyorum. Ergenler işte ne olacak. Bir de "Metallica iyi ama bir Iron Maiden olamaz." demiş. Tey Allahım ya. Gerçi Türk ergenleri. Kobecilik, LeBronculuk, Messicilik, Ronaldoculuk akımları bu ülkeden çıkma. Neyse ki iyi oturtmuşsun lafı. Diyeceklerimi aynen yazmışsın :)
Eminim Beyond Magnetic EP'sini bilmiyorsundur Metallica'nın. Bende geç öğrendim. QM'e koyulmamış şarkılar var.
Benzer içerikler
- often sözleri
- 6 telli cura akordu
- boş plak doldurma
- mezuniyet yürüyüş müziği
- ya ana ya ana türkçe versiyonu
- spotify hifi
- youtube mp3 indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X