Şimdi Ara

Metallica 93 Türkiye Konseri (Full)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 13 Ağustos 2013; 1:45:14 >

• Bu aralar gelseler izlemeye gidilir.Bu yaz zaten çok action yaşayamadık
  • ya yeni albüm turnesinde gelirler bence. ama albüm turneleri de pek iyi olmuyo ya zaten 10 parça falan o albümden çalıyolar gerisi de meşhurlardan kalıyo bi kaç tane. böle onun dışında iki saatlik özel ni konser olsa on numara olur tt arenada falan

@Nightwish bu arada seni sadece senfonik dinliyosun sanıyodum nightwish, w.t, epica falan .. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

ya yeni albüm turnesinde gelirler bence. ama albüm turneleri de pek iyi olmuyo ya zaten 10 parça falan o albümden çalıyolar gerisi de meşhurlardan kalıyo bi kaç tane. böle onun dışında iki saatlik özel ni konser olsa on numara olur tt arenada falan

@Nightwish bu arada seni sadece senfonik dinliyosun sanıyodum nightwish, w.t, epica falan .. :D

Yeni albümleri çıkacakta turneye gelecekler.

Bu yaz gelmeliler
  • Elasmosaurus kullanıcısına yanıt
    bu yaz mı ? oo ho bu yaz daha bitti gelmezler. kışın da pek sanmıyorum. açıkcası 2014 yazından önce gelceklerini hiç sanmıyorum
  • Bu yaz derken 2014 yazını kastetmiştim aslında. O da sadece öyle temenni diyebiliriz. Yeni albümden önce gelmeyeceklerdir bence, keşke gelseler. Son konser videoları çok güzel.
  • Elasmosaurus kullanıcısına yanıt

şuna bakar mısın hcam ya adamlardan gram kalite eksilmemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Favori videom

• Metallica seneye gelmezse yandık beyler. Yeni albüm 2015de çıkacakmış. Gelsinler çocuğumu keser gene giderim o konsere

@lgndkgn

Senfonik de bir yere kadar be müdür. Heavy, Thrash dinlemek istiyor bünye biraz.
  • bazı manyaklar oluyo sanki birden fazla tür dinlemek yasakmış gibi ya sadece heavy ya senfonik ne bileyim death ya da black dinliyolar uyuz oluyorum. kulağına hoş gelen ne tür metal/rock varsa dinle işte di mi yani ?
  • quote:

bazı manyaklar oluyo sanki birden fazla tür dinlemek yasakmış gibi ya sadece heavy ya senfonik ne bileyim death ya da black dinliyolar uyuz oluyorum. kulağına hoş gelen ne tür metal/rock varsa dinle işte di mi yani ?

Ondan sonra millete poser derler. Allah'ın liselileri işte boşver. Cool görünmeye çalışıyorlar. Ben her tür dinlerim.
  • quote:

bazı manyaklar oluyo sanki birden fazla tür dinlemek yasakmış gibi ya sadece heavy ya senfonik ne bileyim death ya da black dinliyolar uyuz oluyorum. kulağına hoş gelen ne tür metal/rock varsa dinle işte di mi yani ?

İşte aradığım insan tipi. Usta öyle yapanların amacı sadece cool gözükmek. Aynı sadece kezbanların The Vampire Diaries ve Supernatural dizilerini izleyerek havaya girmeleri gibi. Dinle işte kulağına ne geliyorsa. Şahsen ağırlıklı olarak Heavy Metal ve Hard Rock dinlerim. Ama bunun yanında Punk Rock, Pop ve az da olsa Türkçe şarkılar da dinlerim. Onlarda yatcaz kalkcaz, ya ya ya falan değil. Yapmacık sanatçıları da türk müziğinde önümüze atıyorlar bizimkiler de dinleyip yüceltiyor. Nerede o eski Haluk Levent, maNga, Tarkan, Sertab(gerçi o hala iyi :) ) Neyse velhasıl kelam uzun lafın kısası dediğine +1161161616 derecede katılıyor hak veriyor ve alnından öpüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

İşte aradığım insan tipi. Usta öyle yapanların amacı sadece cool gözükmek. Aynı sadece kezbanların The Vampire Diaries ve Supernatural dizilerini izleyerek havaya girmeleri gibi. Dinle işte kulağına ne geliyorsa. Şahsen ağırlıklı olarak Heavy Metal ve Hard Rock dinlerim. Ama bunun yanında Punk Rock, Pop ve az da olsa Türkçe şarkılar da dinlerim. Onlarda yatcaz kalkcaz, ya ya ya falan değil. Yapmacık sanatçıları da türk müziğinde önümüze atıyorlar bizimkiler de dinleyip yüceltiyor. Nerede o eski Haluk Levent, maNga, Tarkan, Sertab(gerçi o hala iyi :) ) Neyse velhasıl kelam uzun lafın kısası dediğine +1161161616 derecede katılıyor hak veriyor ve alnından öpüyorum :)

Tam bunları yazmaya gelmiştim.

• Xabir kullanıcısına yanıt
    sağol hocam işte ben de bunları yazacaktım da uzatmadım sen yazmışsın devamını :) bu arada bi dk bekle bi metallica konusunda yazdığım bi yazı vardı onu bulayım linkini atıcam sana onu da oku :)
  • quote:

sağol hocam işte ben de bunları yazacaktım da uzatmadım sen yazmışsın devamını :) bu arada bi dk bekle bi metallica konusunda yazdığım bi yazı vardı onu bulayım linkini atıcam sana onu da oku :)

Bekliyorum usta.
    http://forum.donanimhaber.com/m_76647994/mpage_2/key_metallica/tm.htm

al hocam burda ctrl f yap ilk mesajım uzun olan. az önce okudm da bunu ben mi yazmışım diye düşndüm tekrar
  • quote:

al hocam burda ctrl f yap ilk mesajım uzun olan. az önce okudm da bunu ben mi yazmışım diye düşndüm tekrar

Denyo Metallica ile Iron Maiden'ı nasıl karşılaştırırsın sen. Ayrıca asıl Metallica hayranı olmak o kadar kolay mı? Ben bile en az 30 şarkısını dinleyip arşivlediğim halde hala araştırıp şarkılarını arıyorum. Ergenler işte ne olacak. Bir de "Metallica iyi ama bir Iron Maiden olamaz." demiş. Tey Allahım ya. Gerçi Türk ergenleri. Kobecilik, LeBronculuk, Messicilik, Ronaldoculuk akımları bu ülkeden çıkma. Neyse ki iyi oturtmuşsun lafı. Diyeceklerimi aynen yazmışsın :)

sağol hocam benim çıkmam gerek şimdi hadikolay gelsin
  • Quebec'teki gibi bir yerde asla Metallica dinleyemeyeceğiz.

Ortam çok güzel. Copenhagen konseri ayrıca mesela.http://www.youtube.com/watch?v=kNsM7JyrVQE

Moskova konserinde yoktuk. Seattle konseri keza. Rock in riolarda yoktuk. Vay arkadaş millet nerelerde dinledi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Denyo Metallica ile Iron Maiden'ı nasıl karşılaştırırsın sen. Ayrıca asıl Metallica hayranı olmak o kadar kolay mı? Ben bile en az 30 şarkısını dinleyip arşivlediğim halde hala araştırıp şarkılarını arıyorum. Ergenler işte ne olacak. Bir de "Metallica iyi ama bir Iron Maiden olamaz." demiş. Tey Allahım ya. Gerçi Türk ergenleri. Kobecilik, LeBronculuk, Messicilik, Ronaldoculuk akımları bu ülkeden çıkma. Neyse ki iyi oturtmuşsun lafı. Diyeceklerimi aynen yazmışsın :)

Eminim Beyond Magnetic EP'sini bilmiyorsundur Metallica'nın. Bende geç öğrendim. QM'e koyulmamış şarkılar var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.