Şimdi Ara

Metallica

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • metallicanın en ünlü ve en iyi şarkısı hangisidir?

• en ünlüler(piyasa olanlar):
    nothing else matters,enter sandman,sad but true,unforgiven,fade to black,one

en iyiler(bence):
    the four horsemen,seek and destroy,ride the lightning,fight fire with fire,fade to black,call of ktulu,creeping death,for whon the bell tolls,trapped under ice,master of puppets,orion,battery,sanitarium,one,harvester of sorrow,blackened
  • bende zaten en çok enter sandman,master of puppets,unforgiven,fade to black dinliyorum.metallicanın bu tarzda başka şarkıları varmı?
  • metallica bana göre gelmiş geçmiş en iyi müzik grubuydu sadece metal değil.en zaından benim için.
    soruna cevap olurmu bilmem ama ben hep şunu hissetmişimdir.
    metallica nın albümlerinin ayrı ayrı türler olduğunu.son iki albümünü almadım almıycam ama öncekiler için bunu diyebilirim.yani master of puppets albümündeki bir şarkının benzerini başka bir albümlerinde bulamazsın.
    ve kesinlikle seninle aynı seçimi yapmışız.benimde en sevdiğim şarkıları ve en güzel gitar solosuna sahip şarkıda master of puppets

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofinite -- 6 Temmuz 2006; 16:40:59 >
  • Kimbilir metallica ile ilgili kaç kez topic açılmıştır ama kaç kezde silinmiştir. Keşke önemli başlıklar saklansada arşiv niteliği taşısa.
    Çoğu sitede önemli konular saklanıo bu sitede tam bi zaman kaybı oluyo
  • Metallica gibi kaliteli baş yapıtlarla ilgili konuların site yöneticilerine denilmesi gerekir.
  • sanitarium bambaşkadır ya
  • welcome sanitarium ,fade to black ,one bunlar dünya klasikleridir bence ve bir benzeri olmayan bu şarkıları nasıl yapmışlar hll olsun
  • kesinlikle haklı arkdaslar

sanitarıum bambaşka sonra nothing else matter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.