Bildirim
METAL SLUG, KOF, TADINDA SNK OYUNLARI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
K@rD€s bende paket halınde rom arıyorum nes oyunları bulursan lutfen banada haber ver -
yok işte şöyle yeni çıkan metalslug tadında yergeçmeli oyun arıyorum ben kaliteli; ama bulamadım... -
yok beyler snk falan kalmadı.capcomla baş edemiyo heralde.yada cok büyük bi patlamayla geri dönücek.inşallah öyle olur -
Emule'de kesin vardır.
Metal Slug,Cadillac Dinosor,Hagar ve şu sokak basketbolu benim hitimdi.Harçlıkla 7 dersi aç geçirir, çıkışta bu oyunlar için ateri salonuna harcardım.
Şimdikinden daha zevkliydi o oyunları oynamak -
quote:
Orjinalden alıntı: ateş ve güneş
Emule'de kesin vardır.
Metal Slug,Cadillac Dinosor,Hagar ve şu sokak basketbolu benim hitimdi.Harçlıkla 7 dersi aç geçirir, çıkışta bu oyunlar için ateri salonuna harcardım.
Şimdikinden daha zevkliydi o oyunları oynamak
yaw metal slug gerisindekilerin hepsi eski
metal slug kendini yeniliyor yenileri çıkyıyor ama diğerleri 10 15 yıllık oyunlar...
benim anlatmak istediğim yenileri yok mu yeni çizgi yergeçmeli snk capcom oyunları...
arena dövüş oyunları olmasın, yapmıyorlar mı artık???
kof ve metal slug tarzındaki oyunlar kim ne derse desin 3d oyunlardan çok daha zevkli
-
quote:
Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz
kof ve metal slug tarzındaki oyunlar kim ne derse desin 3d oyunlardan çok daha zevkli
evet katılıyorum.
son çıkanlar ve normal liste burda indirip oynayabiliyorsun
http://users.cjb.net/psxrip/roms.htm
metal slug 5 i bitirdim ama 2 ve 3 daha zevkliydi
-
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
quote:
Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz
evet katılıyorum.
son çıkanlar ve normal liste burda indirip oynayabiliyorsun
http://users.cjb.net/psxrip/roms.htm
metal slug 5 i bitirdim ama 2 ve 3 daha zevkliydi
hocam sadece metal slug değil daha değişik yergeçmeli yeni oyun yok mu???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X