Şimdi Ara

Metal Müzik Hakkında Tavsiye İstiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 29 Eylül 2023; 11:7:39 >

• İstediğin tarz tam olmasa da Midlake grubuna göz atmanı öneririm folk rock grubu olarak.
    Winter dies
    Core of nature
    Small mountain şarkıları başlıca önerdiklerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eluveitie'e bakabilirsin brutale hazır değilim demissin.o yuzfen soft sarkilarini onerecegim.

The call of the mountains
    A rose for epona
    Omnos

İsviçreli folk metal grubudurlar.solistleri anna nin on planda yer aldigi sarkilari sevebilirsin

Brutal severim dersen inis mona, quoth of raven'a bakabilirsin

• Normalde hiç metal dinlemeyen bir arkadaşım Inis Mona'yı çok sevmişti.

Arkadaş da sevecek mi merak ettim. Dinleyip de durumu yazarsan iyi olur hocam. Meraklandım.

• Sarkinin girisindeki gayda solosu sarkiya ayri bir hava katiyor.sanki iskocya-irlanda yaylalarinda dolasiyormus gibi hissediyor insan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Hepsini tek tek dinledim faket Midlake az biraz yaklaşsa da aradığımı tam bulduğumu söyleyemem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Merhaba arkadaşlar.

Metal Müzik aslında tarzım değil. Forumda tavsiyelerde dikkat ediyorum genelde metal ağırlığı var biraz.

Tecrübeli arkadaşlardan biraz nokta atışı isteyeceğim;

Thurisaz diye bir grup keşfettim. Endless, Past Perfect ve Years of Silence gibi şarkıları çok beğendim. Sonra metal araştırmalarıma devam ederken hiç bu şarkılardaki tadı alamadım.

Beesech de biraz yakın, özellikle Rainbowman şarkısı. Anathema ehh. Uaral biraz fazla depresif.

Biraz yavaş, çok iyi bir solist sesi biraz da derinden brutal. Şu brutal olayı abartılı müziklere henüz hazır değilim o yüzden duyar duymaz kapatıyorum.
    Boş boş bağırma değil şarkının gidişatına göre yerli yerinde seviyorum mesela Years of Silence şarkısında ki brutal tam kıvamında. Ne demek istediğimi umarım anlatabiliyorumdur.

İstediğim tarzı anlayan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.

Brutal hazırlığı için Pantera ve özellikle Testament önerebilirim.Bir de Testament+Exodus yan projesi Dublin Death Patrol'u öneririm.Seversiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_94467962/tm.htm

Seni buraya alalım. Konuyu biraz karıştır elbet istediğin şarkıları bulursun. Bu arada şu şarkıda aradığın tarzda diye düşünüyorum.

• JamesKırkRobertLars kullanıcısına yanıt
    Konudan devam ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.