Şimdi Ara

METAL MÜZİK FESTİVALLERİ HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr bildiğiniz metal müzik festivallerini yazar mısınız?
    ama ozzfest gibi popüler grupların cıktıgı değilde wacken open air gibi daha underground grupların sahne aldıgı festivalleri yazarsanız sevinirim

• Underground Festivaller adı üstünde Underground'dır ve doğal olarak pek fazla bilen olmaz
  • sweden rock fest
    graspop
    fuck the commerce (adını yanlış yazmış olabilirim)

wackene nası underground gruplar çıkıyo yaw
  • üüü cülerin son durağı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

sweden rock fest
    graspop
    fuck the commerce (adını yanlış yazmış olabilirim)

wackene nası underground gruplar çıkıyo yaw

underground derken anlatmak istediğim metallica,megadeth,iron maiden gibi tanınmış gruplara nazaran daha az tanınan grupların katıldıgı festival demek istedim
    wacken de slipknot gibi bi grup çıktıgını gördün mü,yada metallica evanescence vs
  • Graspop Blue Jean'de bile tanıtıldı abi en Rammstein , Iron Maiden , Slipknot vb. birçok ünlü grup çalıyor
  • rock am ring
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Graspop Blue Jean'de bile tanıtıldı abi en Rammstein , Iron Maiden , Slipknot vb. birçok ünlü grup çalıyor

blue jean tamamen popüler kültür ile ilgili bi müzik dergisi
    yani mtv gibi birşey anlayacagınız
    dinlediğiniz okudugunuz hiçbr şeye lafım yok olamazda zaten
    ama hala benim demek istediğimi anlamamışsınız
    rock am ring,grasspop evanescence,metallica gibi grupları ağırlayan bi festival
  • valla wacken 2005e baktım machine head,nightwish(bu günlerde him'le birlikte en popüler grup),accept,apocalyptica gibi gruplar var.ama senin demek istediğini anladım.o kriterlere uyan bi tek fuck the commerce var onu da cenotaph çıktığı için biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

valla wacken 2005e baktım machine head,nightwish(bu günlerde him'le birlikte en popüler grup),accept,apocalyptica gibi gruplar var.ama senin demek istediğini anladım.o kriterlere uyan bi tek fuck the commerce var onu da cenotaph çıktığı için biliyorum

anlaşıldıgıma sevindim
  • Pek underground Olmasada Finlandiya TUSKA ve Hollanda Dynamo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Graspop Blue Jean'de bile tanıtıldı abi en Rammstein , Iron Maiden , Slipknot vb. birçok ünlü grup çalıyor

Yanlış anladın beni Sanctus Diavolos . Ben Grospop'un Underground bir festival olmadığını örneklemek istedim

• quote:

quote:

quote:

Yanlış anladın beni Sanctus Diavolos . Ben Grospop'un Underground bir festival olmadığını örneklemek istedim

tamam usta kusura bakma yanlış anladığım için

• quote:

quote:

Blue jean popüler kültür dergisiy-di- hala ööle ama Heavy Metale olan katkıları tartışılamaz insanlarda var o dergide. Zamanında Laneth ve Non-Serviam dergilerini çıkaran kişi o dergide + Bu yıl 19. yaşının anısına çok sağlam insanların yazdığı heavy metal fanzini verdi. Her neyse festival demişsin. Yabancı festivalleri bilemicem ama bu yıl türkiyedeki festivaller çok sağlam olcak gibisinden söylemler aldım

• fanzinin içeriğinde neler var?
    yani heavy metal tarihi,grup tanıtımları vs yoksa daha farklı şeyler mi?
  • Ben Blue Jean alıyorum arada . Judas Priest ve Manowar ile ilgili yazılar vardı . Bir de Dave Mustaine posteri için almıştım . Doğu Yücel'in yazıları süper bence dergideki
  • Valla çoğu müziğe yıllarını vermiş adamlar fanzinde yazanlar. Ööle çok büyük bişi beklemeyin ama grup tanıtımları, Metal müzik hakkında bilmeniz gereken 52 şey gibi yazılar var ben sevdim şahsen. Sağlam bi jest olmuş Doğu yücel bu arada feci bi iron maiden fanı Bu ay bi göz gezdirmenizde fayda var falla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

quote:

quote:

Blue jean popüler kültür dergisiy-di- hala ööle ama Heavy Metale olan katkıları tartışılamaz insanlarda var o dergide. Zamanında Laneth ve Non-Serviam dergilerini çıkaran kişi o dergide + Bu yıl 19. yaşının anısına çok sağlam insanların yazdığı heavy metal fanzini verdi. Her neyse festival demişsin. Yabancı festivalleri bilemicem ama bu yıl türkiyedeki festivaller çok sağlam olcak gibisinden söylemler aldım

baba ztn eskiden bluejean saglam bi dergiydi soradan piyasa oldu böle senin de dediin gibi..arz talep meselesi iste

• wacken oper air.seatle open air.dynamo open air.vs vs.
  • summer breeze'i de unutmamak lazım! 2 sene öncekinde nightwish, bodom, amon amarth falan çıkmıştı 1 günde bu arada almanya'da bu festival!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.