Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.770
Cevap
152
Favori
128.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Glasseson

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

teşekkürler, bende öğrenmiş oldum

• Orico 5M 20Gbps kablo aldım gayet güzel çalışıyor memnunum üründen fakat kendi odamda yeterli alan yok ve bilgisayarımı başka odaya taşımak istemiyorum. Mother father type c dönüşümlü uzatma kablosu arıyorum pcvr oynarken diğer odaya kadar uzatmayı düşünüyorum. Bu durumda kablo uzadığı için problemler olabilir tabii deneyen var mıdır sormak istedim tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Muhtemelen toplamda 15-20 metre gerekir diye düşünüyorum daha ölçüm yapmadım fakat aşağı yukarı 6 farklı kabloyu birbirine bağlamak lazım olacak gibi. Konu hakkında görüş bildirirseniz faydalanmak isterim. Kablo önerisi veya başka çözüm önerisi de olabilir. Virtual desktop ile güzel bağlantım var problem yok ama gecikme oluyor ufak da olsa bundan kurtulmak için kablolu istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AstralSeyyah -- 15 Haziran 2024; 18:9:38 >

USB ve HDMI kablolarda önerilen 3metredir ancak 5 metreye kadar kullanım sağlanır. Sonrasında sorun yaşarsınız. Uzatma kablosu ile boşuna masraf etmiş olursunuz. Aynı özelliklerde kablo olmak zorunda.

10metre USB fiber kablo alabilirsiniz. Fiber olduğunda metre sınırlaması ortadan kalkar.

Alttaki ürünlere vereceğiniz para ile Wifi AX router alıp kablosuz oynayabilirsiniz.

amazon
    USB A'dan C'ye Uzatma Fiber Optik Kablo USB 3.1 Gen2 10Gbps 10M 33FT Sağ Açılı Microsoft Azure Logitech Aver Vaddio Kamera Barco ClickShare Kinect Intel RealSense ile Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/Uzatma-Microsoft-Logitech-ClickShare-RealSense/dp/B09V2TQSQ7?th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 15 Haziran 2024; 18:18:44 >

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
    398,36TL 39%OFF | ORICO USB C USB C 3.2 × × 2 kablo 20Gbps veri transferi 4K @ 60Hz Video çıkışı 100W PD hızlı şarj MacBook ile uyumlu
    https://www.aliexpress.com/item/1005004252478357.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000113455354&aff_fcid=73a0c706a3314d389985b37fa43070cf-1718492689102-06945-_opfILIO&tt=MG&aff_fsk=_opfILIO&aff_platform=default&sk=_opfILIO&aff_trace_key=73a0c706a3314d389985b37fa43070cf-1718492689102-06945-_opfILIO&shareId=6000113455354&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=c514583978c84a75bf2567abadb79d3e&afSmartRedirect=y

Bu ürünü aldım fakat oculus quest 3 bu kabloyu görmüyor. Boşuna bekleyip para ödedik.

Şimdi evimde 100mbps wifi 5 modemin var.
    Şimdi kablosuz link ile kullanmayı tavsiye ediyorsun fakat pek randuman alamıyorum.
    Modem ayarı felan önerdiğin birşey varmı? Gerçekten uğraşmaktan aşırı sıkılmış durumdayım.
    İade ettim kabul etmediler. Neden kutu yırtık ve kullandım diye. Oysa kutuda hiçbir sorun yoktu. Satıcı sırf almamak için kutuyu bile yırtmış.

Ne yapmam lazım modem ayarı felan varsa yardımcı olursan çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cahid42 -- 16 Haziran 2024; 2:5:33 >

• AstralSeyyah A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de orico 20Gbps USB-C - C kablo var fakat oculus görmüyor bu kabloyu. Acaba kablo mu bozuk.

Belki bilgisayardaki port ile alakalıdır.

Kablosuz için 80/160mhz destekli 5ghz ac bağlantı ile ben sorunsuz kullanıyorum ancak bilgisayar her halükarda Ethernet ile bağlı olması lazım.

Kablosuz kanal seçimi, evdeki kablosuz Wi-Fi, Bluetooth cihazlar, mikro dalga fırın vs gibi bir çok etken var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 16 Haziran 2024; 7:23:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyim. Oculus programını açıyorum ve kurulum yap, dedikten sonra kabloyu takın diyor ve takıyorum cihazdan iki kez ses geliyor ve kabloyu hiç görmüyor. Anlamadım gitti. Win 11 kurulu ve herşeyi güncel. Ve oculus adına vindows hata mesajı geliyor Cihaz bileşenleri yükleyin yada yüklenemiyor diye. Mesela aynı kabloyu s23 ultra telefonuma takıyorum pc ile bağlıyorum onda da hata veriyor. Telefonun kendi kablosunda Hatasız bağlanıyor pc ye.
    Acaba düşünüyorum pc ye format atıp öyle mi denesem.

- Kasa da 2 tip C portu var arka da ve kasanın üstünde. İkisi de aynı hatayı veriyor.

- Bu arada herkezin kurban bayramı mübarek olsun 🐏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cahid42 -- 16 Haziran 2024; 7:28:20 >
  • Cahid42 kullanıcısına yanıt

Kabloyu başka bir bilgisayarda deneyip sağlamasını yapın. Sorun kabloda ise bilgisayara boşuna format atmış olursunuz. Alın kabloyu gidin teknoloji mağazalarına. type c portu olan bir bilgisayarda deneme yapmak istediğinizi belirtin. Madem telefonda da sorun yaşıyorsunuz orada da telefon ile deneme yaparsınız. Sonuç aynı ise kablo arızalıdır.

Program yakında zamanda güncellendi ve Meta Quest Link adını aldı. Belki sürüm ile alakası da olabilir. Cihazı kablosuz olarak kurun. sonra Kablo testi kısmındayken kabloyu takıp test edin.

Kendi şarj kablosu ile de test yapın. USB 2.0 diye gösterir ama bağlanır.

Kasaların ön tarafında genelde sorun yaşanıyor. Anakart üzerindeki dahili potları kullanmak en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 16 Haziran 2024; 7:36:23 >
    -evet kendi beyaz kablosu ile de denedim. Onuda hiç görmedi işin ilginç tarafı iadeye gitmeden önce hiç sorun yoktu. İadeden geldi bu sorunlar başladı.
    Adamlar kolların pilini tamamen bitirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cahid42 -- 16 Haziran 2024; 7:39:6 >
  • Cahid42 kullanıcısına yanıt

O zaman kablonuz sağlam. Giden ve gelen ürünün seri numarasını kontrol edin. Farklı ürün gelmiş ise itiraz edersiniz. Meta hesabınızda görünür.

meta.com/my/devices/

Cihazı sıfırlayın. Sorun hala devam ediyorsa ve aynı cihaz ise USB portunu bozmuş olabilirler yada bilgisayarınız USB potlarında bir sıkıntı var.

Meta şarj kablosu ile telefonu bilgisayara bağladığınızda sorun var mı tespit edin. Gerçi kendi kablosu gibi bu da USB 2.0 olduğu için sorunsuz bağlanabilir. Emin olmak için başka bir usb 3.2 gen1 veya gen2 kablo ile denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 16 Haziran 2024; 7:54:15 >
  • Kablo link bağlantısı benim için verimli. kabloyu sarj için kullanıyorum. Çevresel enterferans yoksa wifi5 ama en iyisi wifi6 access üzerinden link çok güzel oluyor tavsiye ederim. Ama mali portre yükseliyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duplexer -- 16 Haziran 2024; 8:18:20 >
  • duplexer D kullanıcısına yanıt
    Şimdi 100mbps hızında wifi 5 ve 6 arasındaki fark ne hocam?

Oculus un şarj kablosunu telefona bağladım sorunsuz.
    5m kablodan şüpheliyim dicem fakat oculusun kendi kablosu nu oculus a bağlayınca da görmüyor. Gel çık işin içinden şimdi 😁

100mbps internet bağlantısının hızı. Wifi 2.4Ghz, Wifi 5Ghz, Wifi 6Ghz yerel ağ hızını gösterir.

100mbit ağ kablosu ile aktarım yapmak ile 1gigabit ethernet kablosu ile aktarım yapmak gibi düşünün. Dosya aktarım hızına etkisi var. Internet kullanımına (100mbit için) bir etkisi yok. Daha yüksek hızlarda mutlaka gerekiyor zaten.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.