Real Madrid'in başarılı futbolcusu Mesut Özil, Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'a açıklamalarda bulundu.
Real Madrid- Galatasaray eşleşmesiyle ilgili konuşan Mesut, “İyi mi oldu kötü mü oldu bunu maçlardan sonra görebiliriz. Ama Türkiye’ye ve İstanbul’a geleceğim. Bu açıdan bakarsam iyi kura iyi oldu.” ifadelerini kullandı.
Yıldız futbolcu, Galatasaray ile ilgili olarak ise “Bu seneki performansları çok iyi. Galatasaray geçmişte de önemli neticeler aldı. Ama uzun yıllardır bu seviye gelememişti. İyi bir dönem geçiriyorlar. Elinde de çok önemli oyuncular var. Herkesin tanıdığı, bildiği futbolcular bulunuyor kadrosunda. Bize karşı da ekstra motivasyonla oynayacaklarını düşünüyorum” dedi.
"İNANCIMIZ TAM Mourinho’nun her rakibe karşı saygılı bir teknik adam olduğunu da aktaran Mesut, “Türkiye’ye gelip Galatasaray’ın maçını izlemesi normal. Çünkü Mourinho, rakip takımları iyi analiz eder. Şampiyonlar Ligi’nde bu seviye gelmiş bir takım karşınızda. Bize de ilk olarak işimizin hiç de kolay olmadığını söyledi. Galatasaray’a elbette önlem alacaktır. Bu seviyede her sonuç mümkün. Ancak ligde iyi bir sezon geçirmedik. Çok kötü başladık. Bu yüzden ilk planda Şampiyonlar Ligi’ne odaklandık. Bu kupayı almak istiyoruz. Takım olarak buna inancımız tam. Manchester United’i eledik bir önceki turda. Bu eşleşme de bizim adımıza zorlu geçecek” diye konuştu.
MESAJ VAR Türkiye Ligi’ni de takip ettiğini anlatan Real Madridli futbolcu, “Büyük derbiler oynanıyor. Ben de İstanbul’a geleceğim için heyecanlıyım. Bir çok arkadaşım ve dostum orada. Üzgünüm ama bazısı bundan dolayı hayalkırıklığına uğrayabilir” diyerek Türkiye’deki dostlarına kötü bir mesaj yolladı.
"TURUN ORTADA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM" Galatasaray karşısında favori gösterilmelerinin normal bir durum olduğunu da söyleyen yıldız oyuncu, “Yine de ben turun ortada olduğunu düşünüyorum. Bernabeu’da iyi bir skor almalıyız. Bu bilinçle çıkacağız. Sonuçta ateşli bir taraftarın karşısında rövanşı oynayacağız. Kâbus görmek istemiyorsak, Madrid’te avantajı yakalamalıyız” ifadesini kullandı.
KHEDIRA DA KONUŞTU Alman Milli Takımı’nda oynayan bir diğer Real Madridli futbolcu Sami Khedira ise, “Galatasaray’ı çok önemsiyoruz. Şampiyonlar Ligi Kupası’nı bu sene almak istiyoruz. Özellikle evimizde avantajlı skor yakalamalıyız. Kötü bir sonuç turu riske etmemize neden olabilir. Çünkü İstanbul’da sıcak karşılanmayacağımızı biliyoruz” dedi.
BIR AÇIKLAMA DA BIERHOFF'TAN... Alman Milli Takımı Menajeri Olivier Bierhoff da Galatasaray’a övgüler yağdırdı. Ünlü futbol adamı, “Schalke’yi eleyerek Galatasaray kalitesini gösterdi. Çok değerli oyunculara ve bir teknik adama sahipler. Biz de dikkatle izliyoruz. Real Madrid karşısında da kolay teslim olmayacaklarını düşünüyorum. Çünkü bunu ispatladılar. Bayern Münih ya da Borussia Dortmund’tan biri finalde olacağını düşünüyorum. Umarım karşısında da Galatasaray olur” şeklinde konuştu.
Kaynak: Milliyet
kabus demişken bugün ne alakaysa rüyamda Real Madrid-Galatasaray maçını gördüm. Sanırım İspanya'dakiydi. Burak gol atıyordu. Kollarını açıp koşuyordu. Millet çok mutluydu ona bakarak ya öne geçiren gol ya da son dakikada gelen gol olduğunu düşünüyorum. Nasip kısmet
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
kabus demişken bugün ne alakaysa rüyamda Real Madrid-Galatasaray maçını gördüm. Sanırım İspanya'dakiydi. Burak gol atıyordu. Kollarını açıp koşuyordu. Millet çok mutluydu ona bakarak ya öne geçiren gol ya da son dakikada gelen gol olduğunu düşünüyorum. Nasip kısmet
Bizimkiler bitti siz bile görmeye başladınız demek
bu nevzat dindara konuşmayan futbolcu yok yer yüzünde gel gelelim klübün en çok yalanladığı isimlerin başında geliyor
bierhoff 3-2 lik Milan maçını iyi hatırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
Bizimkiler bitti siz bile görmeye başladınız demek
Ben de anlamadım ne alakaysa. Ondan sonra da sevdiğim kızı gördüm. Bi türlü Lazio maçını göremedim
Kimmiş la o Real? Bi Ronaldo varmış, onada Burak ın çakması diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready
quote:
Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen
NightMare Is Back
Yanlız resmen Real Madrid'e kafa tutuyoruz la
Kimmiş la o Real? Bi Ronaldo varmış, onada Burak ın çakması diyorlar
Bizim takım 5 atamayacaksa gelmesin Madrid'ten.
quote:
Orijinalden alıntı: vertoloji
Hani elleri küçüktü bunun
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenFist
quote:
Orijinalden alıntı: vertoloji
Hani elleri küçüktü bunun
kardeşim küçük büyük göreceli bir kavramdır :D küçük diyenlerin daha büyük parmakları seviyodur belki :)
Maçı sırf bu adam için izleyeceğim. Doğru olmak gerekirse bu ülkede Madrid gibi bir takıma karşı tek direnebilecek takım yine Gs'dir. Son 3 yılını tek tük maçları hariç kaçırmamış biri olarak Madrid değişik bir takım.
Madrid,Barca gibi kesinlikle değil. Çoğu insan kurada Barca'yı istemesede tehlike bakımından Madrid daha ürkütücü. Barca demek turu kaybetmek demek ama Madrid öyle değil. Çok iyi kapanan,pas yapan,tek pasla kaleciyle karşı karşıya kalabilen,maç içinde tempoyu inanılmaz yükseltebilen,tek bir top kaybında anında 4-5 kişi birden çoğalabilen bir takım. Kesinlikle bildikleri oyunu değil rakibinin oyununa göre oynuyorlar.Skor anlamında nasıl etkili olabildiklerini 12 dk da 4 gol bulup ilk devreyi 5-0 önde kapatarak rölantiye aldıkları Valencia maçını izleyerek anlayabiliyorsunuz.