Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Yeni LG G2 ve fazlası' bu akşam sat 22:00'da (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
360
Cevap
2
Favori
11.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • HP PAVİLİON SERİSİ İÇİN FIRIN BİLGİSAYAR DİYORLAR SİZCE DOĞRUMU ÇOK ISINAN BİR MODEL MİDİR ?

Abi ofiste sıkılıp yapmıştı m kısa suruyo
    Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • Note 3 tahmini fiyatı ne olur?

• HTC'nin yeni Robert Downey li reklamları hakkında ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Isın ıcınde samsung yada lg varsa aylardir aynı seyı yapıyorum,merhaba ben mesut çevik cumlesınden sonra speakerları kapatıyorum.kı pohpohlamalara bende maruz kalmayayım. esprı degıl gercektir.

Merhaba,

Daha 2 gün önce HTC ve Samsung var ise diyordunuz ne zaman LG oldu? Ek olarak ne zaman Sony olacak? Tarihler belli mi :D

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Olmadı ama belkı bır ıhtımaldır dıyp tekrar gozdrn gecırdım....

Ikı gun once degol dün..

Ve htc dememısım,dememde zaten,cunku cunku sony ıle bırlıkte uvey evlat muamelesi goren htc dır,yanı jtc de magdur bence..

Yine yazdigimla celismedim Samsung vertu fıyatına model satsa fiyat performans urunu secersiniz...

Sony tarihini sormussunuz oyle bir tarih olamax,isin icinde Sony varsa kalite var demektir..

Iftar sonrasi ve yayin telasi,heyecani sebep sanıyorum,boyle yanlıs anlamalarınız ve yanlıs hatırlamalarınıza...

Eger samsung. Verdıgınız hızmetlete jest olarak promosyon yada odul gıbı bır kore gezısı verdı ıse ıyı yolculuklar uok henuz hala vermemıs ısede hayırlı bayramlar dılıyorum.

Anıyo seyo...korece....kore menseıne sempati duymanız babında benden sıze
    kucuk bır jest olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mesut abi ps4'ü çıktığı gibi almamızı tavsiye eder misin? çünkü ilk parti genelde sorunlu olabiliyor, ps3'te bu yaşanmıştı

• lg g1 varmiydi bu tele kiyasla performansi nasil?

• Görüntü idare eder, ses iyi. Böyle devam.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • İY İYİ :D

• Hesap makinesinden çekilmiş gibi görüntü :D

• KALİTE ÖNEMLİ DEĞİL BİLGİ ÖNEMLİ BİZİM İÇİN CANINIZ SAĞOLSUN

• Evet şimdi daha iyi. Biz hazırız.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Benim bir sorum var. Erdi Beyde Note2 var. LG G2 ile Note2 rehber açma süresi karşılaştırması yapabilir mi?

• mesut abi benim 1500 lira civarında olan hangi dizüstü bilgisayarı almalıyım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.