Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı | Soru-Cevap bugün 22:30'da sizlerle (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
4
Favori
30.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizin de diger yoneticilerin de nerden ne kadar kazandiginiz vs cok fazla umrunda degil kimsenin, allah daha cok verir insallah. Senelerdir bu forumdayiz, iyi kotu vakit geciriliyor. Ancak siz herhangi bir insan degilsiniz, bir sosyal medya platformunda burdaki uyelere her ne olursa olsun hakaret etmeniz yakisan bir hareket degil, ozur gerektiriyor. Amazon konusuna gelince orda da sanirim herkes asagi yukari ayni fikirde, kazancla alakali kimsenin bir derdi yok. Ancak MuhendisMuratin bunu hayir icin sevabina yaptigini defalarca soylemesi olayi daha da cikmaza soktu. Foruma uyelik kurallarinin aniden degistirilmesi, amazon musteri hizmetleriyle konusulanlar. Tamami icin sizden aciklama bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Wilde

    Ya arkadaş, birazcık kullan o kafatasının içindeki organı, iki gün önce okuma yazma öğrenmişsin, soluğu burada alıyorsun.

    Çoğu kişi diyor ki, başından beri hayır için yapılıyor diye bizi kandırdınız, mesele niye para kazanıyorsunuz değil.

    Komedyen seni, benim zekama laf atacagina git dunyada isler ne uzerinden donuyor onu ogren ilk once. Hayir icin yapiliyormus Inan bana su yazdigin yorumdan sonra seni ciddiye bile almam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atif Zafrak


    quote:

    Orijinalden alıntı: eric13

    quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Mühendis Murat'ın yaşadığı yer Konya dan DH ofise Lamborghini Aventadoru ile gittiğini görenler olmuş

    Cidden su sacma Amazon tayfasindan kurtuldugumuz gun bayram edecegim. Kazaniyorsa Dh kazansin, bu zamana kadar bedavaya faydalandiginiz gunlerden sayin. Her sumuklu arama sitesi aynisini yapiyor Dh yapinca abovvvv oluyor nedense

    Buradaki durumu ve yaşananları anlamayanlar var sanırım. Mesela sizin gibi :)
    Kimse para kazanmasından şikayetçi değil zaten, aklın erse anlayacaksın durumu :)

    Benim aklim eriyor merak etme, ergen gibi sacma sapan seylere aglayanlardan da degilim cok sukur. Her arama sitesi vs ayni isi yapiyor. La birak arama sitelerini suan yazdigin hersey senden habersiz denetleniyor hadi ac bir konu bu durum hakkinda agla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hahahaha konu kaldırılmış :DDD
  • Yönetim tutuştu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsoldier


    quote:

    Orijinalden alıntı: eric13

    quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Mühendis Murat'ın yaşadığı yer Konya dan DH ofise Lamborghini Aventadoru ile gittiğini görenler olmuş

    Cidden su sacma Amazon tayfasindan kurtuldugumuz gun bayram edecegim. Kazaniyorsa Dh kazansin, bu zamana kadar bedavaya faydalandiginiz gunlerden sayin. Her sumuklu arama sitesi aynisini yapiyor Dh yapinca abovvvv oluyor nedense

    Ben de murat sayesinde piyasada 200 liraya satılan saati 50 liraya almıştım. Ama konu başka.

    Beni kobay yerine koyup , benim bilgim olmadan üzerimden para kazanılıypr. Ve bu oyunun içerisinde dh ve murat var. Topu birbirlerine atıp tutuyorlar. Biri benim haberim yoktu diyor, diğeri de 4-5 aydır bu işi yapıyor, biz de maaşlı çalışıyor diyor.

    Dh üyeleri de hayırdır dedi ve hesap sordu tabi. Çünkü kullanıldılar ve hesap sormak en büyük haklarıydı.

    Üzerine de mesut beyin "vitaminsizlik" dediği ve tüm DH üyelerine hakaret ettiği cümlesi üzerine millet patladı.

    Gün bey de üyeyseniz, üyeliğinizi bilin, bu işlere burnunuzu sokmayın anlamına gelen açıklamalar yapınca,

    Konu iyice büyüdü.

    Kriz yönetminde sınıfta kaldılar. Bu olay bu kadar büyümeden halledilebilirdi. Daha önceden de refli link atılıyor diye uyarılıyordu ama dh yönetiminden takan olmadı. Ama ref atan üyeler sınırsız banlandı. Murat dışında !!!


    Ortada çok büyük yanlışlık var. Bana ne refli link koymuş koymamış, ben yine o linke tıklar, alışverişimi yapardım. Ancak habersizce benim üzerimden para kazanılması ve dh yönetiminin bu olaya hakaretamiz yaklaşmasını şahsen kaldıramam. Yoksa banane, ne yaparsa yapsın...

    Uyelere hakaret vs kismina katiliyorum. Yalniz ref olayi internet kullanicisi olan herkesin az cok bilmesi gereken olay, zaten imleci o linkin uzerine getirilnce rahatlikla goruluyor hersey. Ayni sey sahte linkler icinde gecerli.

    Uyelerin alisverislerini gormesi ve hakaret olayi kismina destek vermekle beraber, ref olayini gayet mantikli buluyorum. Sonucta bu site bedava ve biryerlerden masraflarini cikarmasi lazim. Ya sitenin her tarafi reklam olacak ya da bu sekilde alisveris siteleriyle anlasma yapacaklar. Bunu kabullenmek zor birsey degil kanimca

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • eric13 E kullanıcısına yanıt
    Şu mesajından'da anladım ki, gerçekten gereksiz yere hava soluyan biriymişsin

    Sana hayatta başarılar eric13
  • Sen git akkyi savun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 11 52 7

    Canli yayinda da isinize gelmeyen yorumlar silenecek mi acaba?

    Hahahha 43 begeniyle en begenilenler arasinda gozukmuyor







    Silmek yerine Taktik degistirmisler. Yonetim zehir gibi masallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sigma2005

    Bir yönetici bir açıklama yapıyor ynlış olduğu çıkıyor , ardından diğeri açıklama yapıyor onun da yanlış olduğu çıkıyor. bu böyle sonsuza kadar giderken şimdi level atlandı. artık bir yönetici akşam yaptığı açıklamasının tam tersi bir açıklamayı sabah yapıyor :D

    Ben artık Amazon'un cevabını merakla bekliyorum. ilkelerinin arkasında durup bütün şeffaflığı ile açıklama mı yapacaklar yoksa tüm bu olanlara '' amman nasıl olsa para kazanıyoruz'' diyerek sessiz mi kalacaklar?






    Amazon mu ilkelerin sahibi ? O kurumun sahibi adam dunyanin en kurnaz canlisidir

    Bu arada dip not kendisi Cia le 600 milyon dolarlik bir anlasma yapmistir...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu o kadar savunulamaz hale gelmiş ki tıpkı siyasi tarafta da gördüğümüz gibi

    "Esad bizi kandırmış" dedikten sonra " çok şükür hiç kandırılmadık. Kandırılanlara da inanmıyoruz" a gitmiş.

    Mesut u kişisel olarak da tanırım ederim ama şu konuda yapılan açıklamalar neresinden tutarsan tut elde kalıyor.

    Üstelik gördüğüm kadarıyla Mesut her soruya cevap vericem demene rağmen sadece tek odakla cevap verip bütün soruları havada bırakmışsın.

    Ayrıca bu konunun muhattabı veya açıklama yapması gereken şahıs Mesut değil. Ya Mühedis Murat ile yazılım tarafında bu kodlamayı yapan/izin veren gelip açıklama yapacak,

    Ya da Gün bey gelip " evet bir halt olmuş ama düzeltecez " diyip olayı çözmeye çalışacak.

    Teknoloji sektöründe, sunucular ve network ekipmanlarıyla çalışan bir ekibin olağanüstü hallerde bir planları olur. Bu tür durumlarda kim aksiyon alacak, kim cevap verecek belirlenir ki Mesut u sevmeme rağmen bu tür durumlarda üslubu sert ve ters olduğu için doğru bir şahıs değil.

    Bu konuda açıklamayı Erdi yapsaydı şu an konudaki tepkiler muhtemelen çok daha başka olurdu.


    Ayrıca bu forumun üyeleri makaraya alınarak "vitamin" imasıyla dalga geçilecek insanlar değil. nalbur da olsanız, bakkal da olsanız size bulunduğunuz konumu kazandıran kişilere hakaret edemezsiniz. Kaldı ki ülkenin en büyük forumlarından birisiyiz diyorsunuz ama görülen o ki zihniyetiniz mIRC dönemlerinden öteye daha ulaşamamış.

    Yönetimdeki arkadaşlara tavsiyem siz ICQ kullanmaya tekrar başlayın, teknolojiyi tekrar takip edin.

    Kendinize bir Durum Planı çıkarın.

    Kırmızı alarm durumlarında neler yapılacak, sözcü kim olacak ve kimler bu cevapların hazırlanmasında etkin rol oynayacak tartışın.

    Böyle anlık tepki ve cevaplarla anca kendinizi rezil edersiniz ki öyle de olmuş.

    Her verdiğiniz cevap havada, her verdiğiniz cevap muallak. Kimseyi bırakın tatmin etmeyi, ikna etmeyi, hafiften inandıramamışsınız bile.


    Bunu yapmak zorunda da değilsiniz ama insanlara bu tür konularda cevap verirken daha düzgün cümleler kurmanız gerekir.




  • eric13 E kullanıcısına yanıt
    Eğer partnerlik sözleşmesine aykırı hareketler var ve amazon.de göz yuman bir açıklama yapar ise sen o zaman seyret şenliği ve ilkeleri ve merkezin (usa) tavrını:D Bu tür büyük e-ticaret şirketlerinin en önem verdikleri konulardan birisi güvenilir olmak ve sözleşmelerin arkasında durmaktır. Sözleşmenin ihlal edilmesine göz yumulduğu uluslararası sosyal medya da yayılırsa olay daha ilginç bir hal alır ki bunu göze alabileceklerine ihtimal vermem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feyktofeyk

    Sen adamın ailesinden tut çoluğuna çocuğuna laf ediceksin ondan sonra yok üyeler seni buralara getirdi diye fakir edebiyatı yapıcaksın... Yok yaa.. robotmu olm adam. Senin ailene eşine çocuğuna o kadar hakaret edilse sen nasıl karşılık verirdin... Adamda dolmuş demekki o kadar haksız hakaret küfüre varan şeyler yazıldı. Kalmış bide bunları savunuyorsun. Bu "vitaminsiz" takımına ben olsam daha farklı konuşurdum mesut yine vitaminsiz demekle yetinmiş.. o yüzden burda yok seni biz buralara getirdik edebiyatı yapma adam çalıştı buralara geldi takdir gördü. Vitaminsiz lafı sana niye dokundu bu kadar bunu anlamadım genel olarak söylemedi mesut zaten onu bu tarz konuşanlara söyledi ..

    Hakaret diye birçok kişiyi çizmişler dünden beri, kendilerini savunuyorsun diye seni onca hakaretine rağmen çizmemişler.Bu bile nasıl bir pisliğe bulaştıklarını ve kurtulmak için her türlü oyunu yapacaklarını gösterir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 24 Temmuz 2017; 14:29:49 >




  • Arkadaşlar bu konudan neden bu kadar büyük bir tepki oluştu anlamış değilim. Sonuçta bulunduğumuz platform para kazanacak ki bize daha kaliteli içerikler sunabilsin.

    Reklamlar, ürün icelemeleri, satış ortaklığı vb. hizmetleri kendilerine ait bu platformada yapmaları çok normal birşey. Sizin refli link paylaşıp paylaşmayacağınıza karar vermeleri yine onlara kalmış bir durum.

    Ha burada şu yapılmış olsaydı daha iyi olurdu. Forum kuralları, üyelik sözleşmeleri vb. güncellemeler olduğu zaman kullanıcılara tekrar kabul ediyormusun gibi bir uyarının veya en kötü bir bilgilendirme mesajını özel mesaj yoluyla duruyurulması gerekiyor olabilirdi.

    Onun haricinde donanimhaber sitesinin amazon gibi firmaların türkiyede faaliyet gösteremesi için gerekli çabayı sarf etmesini destekliyorum. Tabiki bu konuda maddi kazancı olacaksada olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_bey -- 24 Temmuz 2017; 14:35:56 >
  • feyktofeyk F kullanıcısına yanıt
    Mesut u benim kadar tanıyor musun?

    Mesut normalde de bu şekilde konuşan birisi. Karakteri böyle. Ben de öyleyim. Küfür müfür olmasa da Mesut tarz olarak sert ve ters cevaplar veren biri.

    Musakka da normalde lafını esirgemez. Buldumu gediğine oturtur. Ama Erdi öyle değil.

    Vitaminsiz lafı bana niye dokunsun? Ben genel olarak üslubun yanlış olduğunu, forumu buraya taşıyan, paylaşımlarıyla ülkede belli noktaya getiren şeyin üyeler olduğunu söylüyorum. Ve bu üyelere karşı tepki verilirken daha yumuşak dille, daha profesyonelce verilmesi gerektiğini söylüyorum.

    Yoksa benim paragraf paragraf yazdığım mesajda çok daha ağır kelimeler de kullanabilirdim ama gerek yok.

    Mesut bugüne kadar her olayda açıklama yapan kişi oldu ve cevapları tepkileri hep bu seviyedeydi. Yaptığı doğrudur yanlıştır burası ayrı konu, ama bir kurumu temsil ediyorsanız cevaplarınızın seviyesi daha yukarılarda olmalıdır. Bu karşı tarafa doğru bilgi aktarmasanız bile sizin profesyonel olduğunuzu gösterir ve tepkiyi azaltır.

    Siz her olay çıktığında karşı tarafla çatışmayı seçerseniz Gol-d bilgisayar gibi olursunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sigma2005

    Eğer partnerlik sözleşmesine aykırı hareketler var ve amazon.de göz yuman bir açıklama yapar ise sen o zaman seyret şenliği ve ilkeleri ve merkezin (usa) tavrını:D Bu tür büyük e-ticaret şirketlerinin en önem verdikleri konulardan birisi güvenilir olmak ve sözleşmelerin arkasında durmaktır. Sözleşmenin ihlal edilmesine göz yumulduğu uluslararası sosyal medya da yayılırsa olay daha ilginç bir hal alır ki bunu göze alabileceklerine ihtimal vermem.

    Amazonun burada masum oldugunun hic sanmiyorum. Dh ve Akakce gibi kurumlarin ne kadar hit aldigini gormusler ve teklif goturmusler. Sonucta Turkiyede populer olmak istiyorsan bu kurumlar cok onemli adamlar da az cok Tr piyasasini biliyor.

    Simdi burada iki sorun var 1 Dhnin amatorluk yapip bu olayi bildirmemesi 2 Bu olay sonrasi hakli/haksiz verdikleri asiri tepki

    Iki tarafin da sakinlesip orta yolu bulmasinda fayda var. Ayrica bu sorun birak uluslararasi ulusal medyada bile yer bulmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amazon müşteri temsilcisiyle görüştüm, böyle bir anlaşma olmadığını ve hukuk departmanının konuyla ilgilendiğini belirtip "o sitenin yöneticilerinin söylediği hiçbir şeye itibar etmeyin, bu konuya çok önem veriyoruz, hukuk departmanımız peşini bırakmayacaktır, marka imajımız zedeleniyor." gibi şeyler söyledi.
  • Mesut bey youtube'a laf sokup şu aşağıdaki yöntemi uygulamak nasıl hissettiriyor?

    Mesut Çevik ile Canlı | Soru-Cevap bugün 22:30'da sizlerle
  • Bütün karşıt görüşlüler engelleniyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canli yayinda "Acikladik ama inanmiyosunuz inanmazsaniz inanmayin gidin" dedi az once beyfendi, bu ne kendini bilmezliktir yahu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.